Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ismételgessük, hogy Brüsszel is megértse: fehérgalléros bűnözőkkel üzletel az Orbán család

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben évek óta azon küzdenek az állam illetékes, kézivezérelt intézményei, hogy valahogyan betiltsák – lehetőleg végérvényesen – az Orbán Viktor nevű egyén háza előtti-körülötti demonstrációkat, itt a nap, a hét, az év híre by Magyar Narancs: egy olyan arab befektető vette meg az Orbán Cinege utcai házával szemközti villát és a hozzá tartozó telket, aki a gyanú szerint terroristák pénzét kezelte, és akit az Interpol most is köröz.

Az újegység kedvéért ne legyek rest felsorolni: a milliárdos szaúdi férfi bankját (Bank of Credit and Commerce International) a többi közt csalással, pénzmosással, vesztegetéssel, fegyverkereskedelemmel, terrorizmus támogatásával (!), nukleáris technológiával való kereskedéssel, valamint prostitúcióval és illegális bevándorlás elősegítésével (!) vádolják – írja a magyarnarancs.hu.

A főszereplő és a szerencsés villatulajdonos (akit a TEK ugyanúgy fog védelmezni ezután, mint az érinthetetlen félistent?) Ghaith Pharaon, a bank egyik vezetője és egyben leghíresebb strómanja, a nagypályás milliárdosról a lap holnapi nyomtatott kiadásában részletes portré is megjelenik.

Akinek a rengeteg elkövetett disznóság után – a jelek szerint – Magyarországon bejött az élet. Bár az értékes, jó helyen fekvő ingatlan(oka)t jogilag nem Pharaon, hanem egy hozzá köthető cég vette meg, nem árt tudni, hogy egyik cégének közös vállalkozása van a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal, ráadásul a seregélyesi Zichy–Hadik-kastélyt is egyik áttételesen birtokolt cége szerezte meg. Fotózták seregélyesi falunapon, szóval nem csalás, nem ámítás: ezt az embert nem csak beengedték Magyarországra, de kormányzatilag-családilag szívesen üzletelnek is vele.

A Heti Válasz írt arról korábban, hogy a Forbes magazin 2008-ban a világ tíz legkeresettebb fehérgallérosa közé sorolta az amerikai pénzintézetek bedöntése miatt sokáig az FBI által is körözött Pharaont. Egy 2002-es francia parlamenti jelentés úgy írja körül, mint aki kapcsolatban áll a terrorszervezetek – köztük az Al-Kaida – által is használt iszlám pénzügyi hálózattal.

Orbán családja Tiborcz István vő révén kapcsolódik a bűnöző-gyanús arabhoz: két üzlettársát a szépreményű kivilágító mesterrel fotózta le a Magyar Narancs a Gresham-palota teraszán, amint éppen tervrajzokat nézegetnek. Másfelől miután egy közvetve Tiborczhoz köthető cég szerezte meg a Postabank József nádor téri székházát, azt szépen tovább is passzoltak kinek másnak, mint a Ghaith Pharaon nevű szaúdi olajmilliárdosnak. Aki ezzel a nagyszerű áprilisi üzlettel már a sokadik kastélyt szerezte meg Magyarországon. Mostmár kijelenthetjük: az Orbán nevű szomszédságának felvásárlásával kerekded egésszé fejlődött ez a szép történet.

Akkor szerintem beszéljünk meg pár dolgot. Először is nagyon érdekelne, hogy alszik éjszakánként az Orbán nevű, tudva, hogy a szomszédban egy terrorista vett magának kecót? Aztán vajon nem félti a saját, meg a felesége, meg a lányai, valamint valamennyi magyar feleség és magyar lány seggét a terrorizmus támogatásával, illetve az illegális bevándorlás elősegítésével vádolt jószomszédtól? Vagy az úgy van, hogy ha gazdag arabról van szó, akkor viheti a lányainkat is, ha már a kastélyainkat, ingatlanainkat kiárusítjuk nekik? Akkor már nem igaz, hogy minden bevándorló terrorista?

Hasonlóképpen az újegységtől is szeretném megkérdezni, hogy érzi magát a kognitív disszonancia szorításában? Ezért ugye érdemes volt páros lábbal loholni népszavazni október 2-án? Megvédtétek a mit is? Büszkék vagytok magatokra? Azért mégiscsak más, hogy nem Brüsszel mondja meg ki költözhet a szomszédba, a szomszédos utcába, kerületbe, településre, nem igaz? Ugye mennyivel jobb érzés így? Addig harcolt a zavaros tekintetű bálványotok a migránsok, bevándorlók, terroristák ellen, amíg a szomszédja is egy közveszélyes bűnöző lett, aki mellesleg az Orbán-famíliával üzletel, és az ország kastélyait gyűjtögeti a nevére?

Erre kellene valami nagyon tököset reagálni, emberek az újegységben! De legalább a néphülyítés hosszú és keserves hónapjai után észbe kapni, kérdéseket felvetni és megválaszolni őket. Túl a beszűkült tudatú cinizmuson. Ha minden migráns-arab terrorista, az is, akinek van pénze, meg az is, akinek nincs, ám a 98% nemet mondott rájuk, mert azzal hülyítették, hogy ne kockáztasson, akkor az rendben van, hogy Orbán kismillió bűncselekménnyel vádolt, körözött figurákat ellenőrizetlenül beenged a Cinege utcába?

Emberek a bódító idegengyűlölet rabságában! Még mindig nem értitek? Csak az a terrorista, aki nem fizet eleget, vagy nem nekik fizet. Ezért kellett elverni, kilökni az ablakon 15 milliárd forintot, hogy terroristák ne tehessék be a lábukat a szent anyaföldre, nem? Ehhez képest nem hogy betehetik a lábukat, hanem Tiborcz mester üzletel velük, az apósnak meg a szomszédjába költöznek.

Elnézve ennek a szaúdi gazembernek a múltját-jelenét, ha csak a fele is igaz annak, amiért nemzetközi körözés alatt áll, akkor is elkeserítő, hogy az Orbán-família ilyen alakokkal bizniszel ebben a saját tulajdonának tekintett országban. Nem, egyáltalán nem azért aggódom, hogy az illető megerőszakolja Orbán Viktort éjnek idején, vagy fényes nappal világ szégyenére, nyilván nem erről van szó. Hanem erről a penetránsan áttetsző, hazug, velejéig romlott kormányzásról, aminek a hátterében olyan égig érő disznóságok történnek, hogy emberi aggyal felfoghatatlan.

Ez a történet tűpontos megtestesítője és kvintesszenciája az Orbán nevű és a Fidesz politikájának. Ki a felelős azért és mekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy az ország elsőnek csúfolt embere és annak pereputtya Interpol által körözött egyénekkel seftel? Ennek fényében ki az, aki nem tud ma bejutni Magyarországra, ilyen kormánnyal, ilyen TEK-kel, ilyen szolgálatokkal? Egyáltalán van egyetlen olyan ember? Meddig hazudoznak még a nem létező kényszerbetelepítésről és a nem létező kvótákról, meddig harcolnak a nem létező ellenségekkel, meddig égetik még az országot, miközben maffiózókkal és bűnözőkkel bizniszelnek a legmagasabb szinteken?

Ha esetleg nem az Orbán famíliáé lett az a bizonyos szemközti ingatlan (mint tudjuk, Nárcisz kutya rezidenciája sem a Nárcisz kutyáé), akkor kijelenthetjük, hogy fehérgalléros bűnözők szállták meg a Cinege utcát? Vagyis azt a Magyarországot, amelyet Orbán Viktor foggal és körömmel, tökön és babon keresztül védelmez a minden bevándorló migráns és terroristáktól? Kijelenthetjük, hogy Orbán és családja egy nemzetközi terrorizmust finanszírozó bankárral üzletel családilag? Kijelenthetjük, hogy két demokratikusan érvénytelen, idegengyűlöletet szító népszavazás között a miniszeterelnöknek nevezett egyén és famíliája a tudtunk és beleegyezésünk nélkül közvetetten egy illegális bevándorlással vádolt multimilliárdost finanszíroz? Kijelenthetjük, hogy aki ilyet tesz, az maga is számot tart a bűnöző címkére? Kijelenthetjük, hogy a korrupcióval összefonódó Orbán család árnyéka durván veszélyezteti minden magyarok biztonságát? Ha nem jelenthetjük ki mindezeket, akkor mi a magyarázat erre a védhetetlenül botrányos történetre, különös tekintettel annak a Cinege utca felé mutató szálával?

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.