Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Túl sok Ildikó van az országban, csak mindegyiket máshogyan hívják

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ők azok, akiket soha a büdös életben nem fogok megérteni. Hogy tarthatja normálisnak egy felnőtt, ivarérett ember azt, hogy bárki – akár az ország aktuális vezetője – döntsön minden kérdésben helyette? Érteni nem fogom, de elfogadni hajlandó vagyok azt, ha valaki gyáva és hülye ahhoz, hogy maga irányítsa az életét és inkább másra bízza a felelősséget.

Azonban az teljességgel felfoghatatlan számomra, hogy amennyiben a tulajdon sorsáért nem vállalja a felelősséget, honnan veszi a bátorságot ahhoz, hogy ezzel szemben a mások élete felett döntsön? Ha valakinek van ötlete, pláne megfejtése, árulja már el nekem is. Köszi.

IldikóHa meglesz az atomerőmű nekünk lesz európában a legolcsóbb áramunk.
Hagyjátok a miniszter elnök Urat dolgozni!

Ildikó: Azert tul sok mindenbe nemkell megkerdezni a nepet mert sajnos annyira buta sok ember isten őrizz hogy tul fontos kerdeseket szavazasra tegyen.
Sok embernek lövése nincsen róla hogy működik az unio nemis érdekli őket.
Inkább döntsön a miniszterelnök ő sokkal jobban átlátja.

Gyula: Nem gondolnám, hogy csüng a fészbukon, így azt sem, hogy egy kellemetlen komment megakasztja a kormányzást. Okosabb ő ennél! Apropó atomerőmű, éppen most olvastam, hogy a jelenleg is meglévő erőmű leszerelésére az erőmű nem gyűjt elég tartalékot, így kb 800 milliárd forintot majd adóból kell pótolni. Igaz akkor már nem dolgozok, nyugdíjas leszek, de a gyerekem még fizetheti. Hacsak el nem megy ő is az országból.

Ildikó: A masikmeg hogy nemkell minden pánikkeltő cikket azonnal veresen komolyan venni és az unokádat kulfoldre zavarni. Valoszinu annak a beruhazasnak sokszorosa fog kesőbb megtérülni. A miniszterelnök nem buta ember ert a befektetésekhez nyugi.

Gyula:  Ha annyira sok a buta ember, akkor talán 18-ban sem őket kellene megkérdezni, hogy ki legyen az ország miniszterelnöke. Nem lehetne, hogy a mostani parlament szavazza meg a következőt? Biztos jól döntenének. Mondjuk a béna MSZP-nek semmi helye ott, elvégre nem is tudják mikor mire szavaznak. Még szerencse, hogy a fidesznél ilyen nem történhet. Ja és több szkíta kellene a parlamentbe!

Ildikó:  A like om az utolsó mondatodnak szól! 😉

A fenti eszmecsere nem a fantáziám szüleménye, egyetlen betűt sem változtattam a kormány közösségi oldalán nyilvánosan megtekinthető párbeszéden. Elég nagy baj az nekünk, hogy túl sok Ildikó van az országban, csak mindegyiket máshogyan hívják. Az még ennél is szomorúbb, hogy az Ildikók sűrű, tömött sorokban trappolnak szavazni, amint megszólal a harci trombita.

Ugyanezek az Ildikók visítanak torkuk szakadtából, ha valami olyasmit hallanak/olvasnak, ami nem fér bele az egydimenziósnak is nehezen nevezhető világképükbe. Már, ha egyáltalán megértik.

Nincs nekem azzal bajom, ha valaki jobban szeret gyámság alatt élni, mert az a valaki legalább annyit képes belátni, hogy ő maga hülye mindenhez. Ezért azt szeretné, ha a nála okosabb valaki meghozná helyette a döntéseket, mert az okosabb valaki biztosan jól fog dönteni. Akkor is, ha rosszul dönt. Cserében Ildikó kicsi szíve minden melegével imádja a gyámját, csodálja és mindent elhisz, amit az mond. Ez az ő baja.

De az Ildikók miért nem maradnak meg a maguk kis nyomoránál és miért várják el mindenkitől, hogy hozzájuk hasonlóan felajánlják életüket és vagyonukat? Mert én kimondottan zokon veszem, hogy Ildikó bálványa beleugat az életembe. Olyan kérdésekben is, amikhez egyáltalán semmi köze nincs, nem is lehet.

Azt is unom, hogy Ildikó gyámja a tulajdon agymenése alapján rendezi be az országot, mégpedig az én rovásomra, az én zsebemből. Megértem és elfogadom Ildikó nyomorát, az összes Ildikót képes vagyok tolerálni, de jó lenne, ha csak a tulajdon életüket helyeznék apuci szentséges lábai elé, engem és mindenki mást, aki felnőttként élné az életét, kihagynának ebből. Köszi, Ildikó.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.