Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És akkor Habony Árpád – Goebbels-díjas agysebész – átadja Európa királyának a Ceaușescu díjat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát kérem (háttal nem kezdünk mondatot, csak nekem szabad), ma egy kicsit viccesebb a világ, mint pár nappal ezelőtt. Nem tudom, ki hogy van vele, de én olykor sírva röhögök a politikai bohócok és a hűséges nyaloncok szorgoskodásán. Előfordul, hogy a reggeli lapszemle után meg kell néznem, hogy még Magyarországon van-e az utcánk, vagy ameddig nem figyeltem, valami hülye áttolta Kim Jong-un közvetlen szomszédságába.

Tegnap kifejezetten harsányan röhögtem, mert ezt már tényleg csak így lehet kibírni. Az ország azon fele, amelyik imádja, ha egy meleg segg alatt talál védelmet, átképezte magát statisztikusmatematikusnak. Ez olyasmi, mint Nógrádi tanárprofesszorúr migránslátó szakvizsgája. Annyit is ér.

Miután szerencsétlen Orbán baromi sok pénzért kapott egy érvénytelen népszavazást – arról már nem beszélve, hogy nyaloncék meg úgy be vannak szarva a fővezértől, hogy meg se merték neki mondani, hogy gáz van – már a gyógyszerek sem hatnak. Ezért mindenki tiszta erőből számolgatja, hogy mihez képest kurvasok az érvénytelen szavazósdiban előforduló voksok száma. Mertmivel Őviktoruk meg akarja változtatni az alaptákolmányt (a szöveg már a szavazósdi előtt készen volt), ez meg olyan faszául hangzik, hogy kilencvennyóccázalééékecsém. Szóval ez most a fő feladat, megmagyarázni az egysejtűeknek.

Nade azért telik-múlik az élet és erősíteni kell az Orbán nevű imázsát, meg fényezni is. Nehogy megboruljon, mert abból soha semmi jó nem származik. A végén még lehet neki integetőgépet építeni, mint Brezsnyevnek volt, a drága embernek. Így is lehet elég baja a közvetlen bilihordozóknak, hogy kellően elszigeteljék a valóságot és a kormányfőt egymástól. Hiszen súlyos millárdok múlnak azon, hogy Orbánnak hívják-e a dinasztia alapítóját, vagy másvalaminek. Nyugi, azokból a milliárdokból mi egy petákot sem látunk. Vagyis de. Amikor befizetjük forintonként.

Aztán lesz belőle sajátláb, helikopter, vidámpark, csoki, kóla, szelfi a híres sztárok bulijáról. Nézzed paraszt, te ide a büdös életben nem jutsz el – felirattal. Így bizony.

Na de a legjobb még hátravan. A Magyar Idők című micsoda Magyar Idők Online nevű újságírója – komolyan – kiszámolta, hogy az Orbán Viktor nevű felcsúti vezeti Európát mostantól.

Döntött a Facebook népe: Orbán Viktor Európa élén

Ez a cikk címe. Arról dalol benne az udvari zenész, hogy ő megszámolta, lakosság-arányosan melyik politikusnak hány követője van az interneten és egyértelműen Sajátláb-apuka gurult ki győztesen az összehasonlításból. Ha nincs szerencsénk, a következő választáson ez lesz a szempont. Azt koronázza meg a Fidesz, akinek több lájkot hozott a Mikulás. Eszem faszom megáll – mondaná a szittya filozófus. Rovásírással, természetesen.

Azért kellett egyébként kiizzadni ezt a kreténséget, mert a másik versenyző – bizonyos Vlagyimir Putyin – kapott előző pénteken egy Hugo Chavez-békedíjat a Népek szuverenitásáért. Isten bizony, nem viccelek. Kapott. Chavez-békedíjat. Putyin. Nicolas Maduro venezuelai elnök adta neki. Orbán meg nem kapott.

De semmi gond, mert akkor kinevezték a Facebook királyának. Komolyan az az érzésem, hogy az emberiség megérett a pusztulásra. Ahol Vlagyimir Putyin Chavez-békedíjat vesz át Madurótól, az érvénytelen népszavazást alaptörvénybe lehet foglalni és a Facebook lájkolók számával mérik valaki politikai erejét, ott már a józan ész biztosan szabadságra ment. Végleg.

Történik mindez abban az országban – Putyin még nem, arra várni kell, hogy egy ország legyünk, most csak Orbánról, Európa uráról beszélek – ahol mostanában azzal van elfoglalva egy csomó jól fizetett barom, hogy összedöntögesse azokat a weboldalakat, amelyek a Facebook-sztárra és/vagy környezetére nézve kínosak. Elég, ha a Rogán szó szerepel a címben, máris jön a támadás. Innen is üzenek: kurvára szánalmasak vagytok egyenként is, csoportosan is. Pocsék lehet az életetek.

Nade. Ha így haladunk, érdekes világ fog ránk virradni 2018-ban. Orbán Viktort királlyá, egyszersmind szentté avatják a győztes választás után, ahol is a szavazóképes lakosság 10 százaléka szavazott csak rá, de miután úgy változik meg a szavazási törvény, hogy például Andy Vajna, Mészáros Lóci és minden felhízlalt oligarcha szavazata egymillió szavazatot ér, a felcsúti 897 százalékos többséget fog szerezni.

A koronázási ünnepségen pedig Habony Árpád – Goebbels-díjas agysebész – átadja a frissen felkentnek a Nicolae Ceaușescu díjat. Mi meg itt bámulunk tátott szájjal és semmiből nem értünk semmit.

Emberek! Riadó! Ez már nem is simán diktatúra, hanem őrültekháza. Nem kellene az egész országnak diliházban élnie. Elég lenne csak azokat oda delegálni, akik tényleg kezelésre szorulnak. Lilahajú szurkolók majd hordják a házi hókiflit a kedvencüknek, mi pedig végre normálisan élhetjük az életünket.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.