Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Szerencsére nem csak tolvajok és gyávák, de hülyék is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az Orbán Viktor nevű ember kivett egy szabadnapot és saját pénzéből elugrott Rigába a lett-magyar világbajnoki selejtezőre. Közben – onnan, Rigából – benyújtotta az alaptákolmány éppen aktuális módosításának tervezetét. Márpedig Orbán tervez, a parlament végez. Ha ott van a vezér, ha nincs. Van indoklás is a módosításhoz, mert fontos a keményen hülyének nézett kisember meggyőzése. Figyi!

Létrejött az új egység Magyarországért. Ez az új egység pártok felett áll, nemzeti ügynek tekinti Magyarország szuverenitásának megvédését, a kötelező betelepítési kvóta elutasítását. Ez az Alaptörvény-módosítás a 98 százalékos többség, 3 millió 300 ezer ember akaratán nyugszik. Több ez, mint bármilyen párt szavazóbázisa a rendszerváltozás óta eltelt negyedszázad történetében.

Figyelsz? 98 százalékos többség. Egy érvénytelen népszavazás után, 5 millió ember ezennel kitagadtatott a nemzetből. Mert a nemzet nem más, mint azok, akiket az Orbán Viktor nevű felcsúti hobbifocista kinevez nemzetnek. A többiek le vannak szarva. Amúgy a 3,3 millió is nagy ívben, de nekik nem szólt senki. Így megy ez nálunk.

Tehát most át fogják nyomni a módosítást, bármekkora marhaság is az. Demonstrálnak a fiúk. Erőt. Ezzel párhuzamosan kinyírják a sajtószabadságot, közben csoportosan óbégatnak, hogy egyszerű üzleti döntésről van szó. Aha. Nyilván üzleti alapon tolják az állami hirdetéseket az alig olvasott lakájmédiába, mert csakis üzleti alapon van akkora barom vállalat, amelyik ott hirdet horror összegekért, ahol annyi az olvasó, mint ahányan írják a lapot, weboldalt.

Ne felejtsük el azt sem, amit Németh Szilárd volt kedves a pofánkba nyomni: minden erővel rászállnak a maradék szabadszájúakra. 444.hu, TASZ, mindenki, aki csak részesült a Soros Alapítvány pénzéből. Aki nem részesült, arra meg majd ráfogják.

Soha nem akarjuk elhinni, hogy ezt is meg merik csinálni, pedig de. Meg merik és meg is fogják. Sem erkölcsi, sem más gátlásuk nincs, soha nem is volt. Most sem lesz. Kizárólag akkor visszakoznak, ha nincs más lehetőségük. Ahogy visszakoztak a netadó esetében és ahogy – szokásuk szerint – gyáván elsunnyogtak a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezés ügyében.

Mert azt (is) elveszítették volna. Ahogy elveszítették a kvótanépszavazást, de bőven ráfér a pofájukra, hogy tovább hazudozzanak. Márpedig 50 százalékos részvétel alatt érvénytelen egy népszavazás. Ezt a törvényt a Fidesz hozta, ők foglalták bele az alaptákolmányba és ők köpik most szemközt a saját törvényüket, saját alaptákolmányukat. Mert ez az érdekük. Ezeknek nem számít sem a jog, sem a törvény, sem az adott szó, sem semmi. Hazug, csaló népség és gyáva is – a hazugok és tolvajok mindig gyávák – hiszen az emberek háta mögé bújva szegnek törvényt.

Ugyanilyen sunyi, gyáva módon fognak nekitámadni a maradék ellenzéki médiának. Mindennek és mindenkinek nekimennek, aki csak veszélyt jelenthet a hatalmukra, mert elmondja az igazságot, rámutat a mocskos kis ügyleteikre. Média, szakmai szervezetek, jogvédők, civilek. Senki sincs és egyre inkább nincs biztonságban.

Orbán ellensége a nép. A civil kurázsi. A polgári öntudat. Ellensége a sajtó, a nyilvánosság. Hiába titkosítanak minden adatot, azt nem tudják titkosítani, hogy Rogán Antal miniszterként belehazudott a társadalom arcába, amikor letagadta a helikopteres lakodalomjárást. Azt sem tudják titkosítani, hogy Matolcsy György belehazudott a társadalom arcába, amikor azt állította: a szakértelme miatt adott állást (állásokat) és bőkezű fizetést közpénzből a szeretőjének. Hiszen kiderült, hogy már a diplomaosztón jelen volt Matolcsy, akkor pedig még szó sem volt kiemelkedő szakmaiságról. Arról annál inkább, hogy a hölgy évek óta a jegybank elnökének szeretője.

Hazudnak egyenként és hazudnak csoportosan. Erkölcstelen, gátlástalan, mohó piócák egytől egyig. Ahogy eddig sem, most sem érdekli őket az ország lakóinak sorsa, kizárólag a zsákmányszerzés. Miután egyre fogy a rabolható vagyon és várható, hogy elkezdődnek, felerősödnek az elégedetlen hangok, most minden erővel ezt akarják elhallgattatni.

Szerencsére nem csak tolvajok és gyávák, de hülyék is. Semmi más mód nincsen arra, hogy elhallgattassák a kritikát, mint az internet korlátozása. Ezt pedig nem tudják megtenni, mert akkor elsöpörné őket a népharag. A netadós tüntetés semmi ahhoz képest, amit az internet korlátozásának a kísérlete kiváltana.

Így nem marad más lehetőség, mint bezárni az ellenzéki lapokat, levadászni az ellenzéki blogokat, lejáratni, meghurcolni, megtörni, ellehetetleníteni mindenkit, aki nem áll be a seggnyaló-kórusba. Márpedig ez lehetetlen vállalkozás, mert ha egy kritikus hangot elhallgattatnak, lesz helyette három, öt, tíz.

Pedig mennyivel egyszerűbb lenne jól vezetni az országot, nem lopni és nem hazudni. Akkor az ellenzéki hangok maguktól elfogynának. De ez nem fog működni. Ezért Orbán háborút hirdetett, de most nagyon mellényúlt. A széttöredezett, egymástól elszigetelt ellenzéket összetereli. Ahogy sorra kivégzi a kritikus oldalakat, az olvasókat, az ország sorsáért aggódókat, a demokrácia elkötelezett híveit, a szabadsághoz ragaszkodó bátor embereket egyre nagyobb, egységes közösségbe kényszeríti. Rá fog fázni a mohóságára. Nem csak ő. Nem kicsit. Nemsokára.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.