Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Viktor végre térdig gázol a vérben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most aztán tökéletes biztonságban érezheti magát mindenki, aki az érvénytelen népszavazáson a bekerült a többségi kisebbségbe. Orbán Viktor hadvezér és Pintér Sándor (Polt Péter tükörképe) úgy megvédi őket a terrorista migráncsoktól, hogy a fal adja a másikat.

A héten már másodszor játszott a TEK háborúsat. Azt sem egy gyakorlópályán, vagy hol kellene ezt csinálniuk, hanem a  2-es metró Stadionok állomásánál. Az előadást megtekintette Tarlós István és Simicskó István is. Az MTI fotósa szorgosan kattingatott, reggelre a Fidesz Magyar Távirati Iroda csurig volt a felvételekkel. Íme Illyés Tibor művei:

1234869

Volt itt minden, mint a búcsúban. Marcona kommandósok, lemészárolt rendőr, leszakadt láb, mindenre elszánt, a helyzetet teljes mértékben kézben tartó hadvezér. Végre szárba szökkenhet 3,3 millió magyar tulajdonosának gyermekkori álma és játszhat katonásat. Régebben sajnos csak árvízi helyzetben tudta megmutatni, ki a legény a gáton. Szó szerint.orban-viktor-a-gaton

Mekkorát fejlődött a vezér azóta! Emlékezzünk csak vissza, amikor még úgy szedtek össze neki két, össze nem illő gumicsizmát.gcs

Most meg már hadakat vezet, vérben gázol, letépett lábakat kerülget. Védi a hont tiszta erőből, ellentmondást és kritikát nem tűrő módon tolja a pocakját a játszópajtásaival egyetemben. Most nem azért (szóltam, hogy ha nem alszom ki magam, akkor gonosz vagyok), de Tarlós nem pont úgy néz ki, mint egy terhes öregasszony?10

A vezér szónokolt is, a miheztartás végett. Ilyeneket mondott az egybegyűlteknek:

Velünk szemben a legelszántabb fickók szoktak föllépni, velük vagyunk szemben, és nekünk legalább olyan elszántnak kell lenni (…) ha nem vagyunk legalább olyan jók, mint az elkövetők, ha nem vagyunk legalább úgy odafordulva, ha kell, belevadulva a munkánkba, akkor nem is tudjuk megakadályozni és megtorolni a Magyarországgal szemben elkövetett cselekményeket (…) Ahhoz vagyunk szokva, hogy régen a mozifilmekben láttuk ezeket a jeleneteket, most pedig az esti híradásokban szoktuk látni.

MTI

Kicsit zavaros beszéd, de azért kikönyököl belőle a libalegelők egykori réme, a játékpuskával hadonászó Viktorka, aki végre a csúcsra ért.

Félreértés elkerülése végett: kell terrorelhárítás és nyilván gyakorlatozniuk is kell. De nem hinném, hogy egy Andy Vajna-féle Terminátort kell előadniuk kettészakadt statisztákkal, felborult, véres babakocsikkal, terhes főpolgármesterrel, kamerákkal, fényképezőgépekkel, művér-tengerekkel és a játék izgalmától láthatóan hevületbe jött hadvezérrel. Azt már meg sem kérdezem, hogy a nagyszabású előadás kasztingját ki végezte? Csak nem Vajna Timike?

Amúgy valaki szóljon Orbánnak (a kitagadásom óta nem jön ki a számon a miniszterelnök titulus), hogy jelenleg senki nem támadott meg senkit és pláne nincs szükség megtorlásra. Ellenben roppantul jó lenne, ha sikerülne elfogni azt az egy darab kalapos illetőt, aki robbantott a Teréz körúton, nagyjából 20 térfigyelő kamera szeme láttára. Persze csak akkor, ha sikerült kibohóckodni magukat. Köszi.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.