Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

KLASSZIKUSOK


Gulyás összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Orbán Viktor a metróban katonásat játszik, Gulyás Gergely gondoskodik a népszaporulatról. Pedig azt hittem, Balog Zoltán és Kövér László valahogy már megoldották a kérdést, de ezek szerint nem így történt.

Jó családpolitikával megteremthető az összhang a jólét és a kedvező demográfiai folyamatok között, ami nélkül Európában a gazdasági növekedés és a nemzetek fennmaradása is veszélybe kerülhet – mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke csütörtökön Budapesten, a Nézőpont Intézet, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) és a Wilfried Martens Centre for European Studies közös nemzetközi konferenciáján.

MTI

Nézzük, mit akart mondani a költő. Ha jól értelmezem Gulyás Gergely szaporodási biztos úr mondandóját, jelen állás szerint az a gond, hogy akik jó anyagi körülmények között élnek, azok nem vállalnak gyermeket, akik vállalnak, azok meg nem élnek jó anyagi körülmények között. Ezért összhangot kell teremteni.

A kérdés – ismervén a Fidesz agyafúrt gondolkodását -, hogy a gyermeket vállaló, de nincstelen családoknak adják a gyermektelen gazdagok vagyonát, vagy a tehetős családok között kiosztják a szegények gyermekeit? Mert amennyiben az a cél, hogy a gazdagok szaporodjanak, a legegyszerűbb lesz betiltani a gyermekvállalást bizonyos jövedelmi szint alatt, felette viszont kötelezővé kell tenni.

Gulyás Gergely ejtett néhány szót a migránsokról (ez kötelező eleme minden megszólalásnak), majd nagy erőkkel megdicsérte a kormányt, amiért annyi szépet és jót tett az elmúlt években, hogy egyszeriben ránk jött a párzási láz.

 Gulyás Gergely szerint a kabinet fenti és más családpolitikai döntéseit igazolja, hogy az elmúlt hat évben a 200 szülőre (100 párra) vetített átlagos születésszám 128-ról 142-143-ra emelkedett.

Én már követni sem próbálom, hogy miféle számrendszerben számolnak a kormánytagok és mit mivel hasonlítanak össze, hogy úgy tűnjön, minden rendben. De nézzük a KSH adatait.ksh

Soha a büdös életben nem volt olyan a alacsony a születések száma, mint a családbarát Orbán-kormány regnálásának bármelyik, szabadon választott időszakában.

Ennek több oka is van. Miután én is egyike vagyok annak az 5 millió embernek, akik kipottyantak Orbán Viktor kegyéből és kölcsönösen teszünk egymásra innentől kezdve, csak úgy barátilag elárulok néhány titkot. Szaporodásügyileg.

  • Propagandából nem lehet megélni
  • A gyermekes család nem csak úgy lesz. Úgy kezdődik, hogy nincs gyermek, aztán van. Ha a gyermektelen családoktól, vagy a még család nélküli egyedülállóktól veszi el a kormány azt a forrást, amelyet a többgyermekes családok támogatására fordít (családi adózás), akkor kevesebben tudnak gyermeket vállalni.
  • Nem mindenkit hívnak Mészárosnak, Rogánnak, Lázárnak, Tiborcznak, Matolcsynak. Minimálbérből, de még átlagfizetésből sem egyszerű dolog gyermeket vállalni.
  • Rabságban nem szaporodunk.
  • Megszületnek azok a gyermekek, csak már nem Magyarországon. De nem baj, majd hazudik valamit az éppen illetékes. Esetleg összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával és biztos, hogy a születések száma győz.

Tudom, hogy a Gulyás Gergelyeknek és hasonszőrű társainak hiába is mondanám, nem is nekik mondom. Csak úgy, a jövőre tekintettel.

Olyan kormányra van szükség, amelynek tagjai – sem tömegesen, sem egyesével – nem lopnak. Nem korruptak. Elszámoltathatóak. Becsületesek. Hozzáértőek.

Ezzel szemben most van egy maffiaszerűen szerteágazó bűnszervezet, melynek tagjai (többnyire rokonsággal kiegészülve) lopnak, a végtelenségig korruptak, elszámoltathatóságról szó sem lehet, becstelenek és inkompetensek. De legalább telhetetlenek, pofátlanok és cinikusak a végtelenségig.

Ha ez változik és az ország jó irányba indul, akkor majd talán bátrabban vállalnak gyermeket a fiatalok. Addig pedig Orbán, Mészáros, Simicska, Habony, Gulyás, Szijjártó, Rogán, Lázár. Hajrá!adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.