Gulyás összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával

MTI Fotó MTI Fotó

Miközben Orbán Viktor a metróban katonásat játszik, Gulyás Gergely gondoskodik a népszaporulatról. Pedig azt hittem, Balog Zoltán és Kövér László valahogy már megoldották a kérdést, de ezek szerint nem így történt.

Jó családpolitikával megteremthető az összhang a jólét és a kedvező demográfiai folyamatok között, ami nélkül Európában a gazdasági növekedés és a nemzetek fennmaradása is veszélybe kerülhet – mondta Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke csütörtökön Budapesten, a Nézőpont Intézet, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) és a Wilfried Martens Centre for European Studies közös nemzetközi konferenciáján.

MTI

Nézzük, mit akart mondani a költő. Ha jól értelmezem Gulyás Gergely szaporodási biztos úr mondandóját, jelen állás szerint az a gond, hogy akik jó anyagi körülmények között élnek, azok nem vállalnak gyermeket, akik vállalnak, azok meg nem élnek jó anyagi körülmények között. Ezért összhangot kell teremteni.

A kérdés – ismervén a Fidesz agyafúrt gondolkodását -, hogy a gyermeket vállaló, de nincstelen családoknak adják a gyermektelen gazdagok vagyonát, vagy a tehetős családok között kiosztják a szegények gyermekeit? Mert amennyiben az a cél, hogy a gazdagok szaporodjanak, a legegyszerűbb lesz betiltani a gyermekvállalást bizonyos jövedelmi szint alatt, felette viszont kötelezővé kell tenni.

Gulyás Gergely ejtett néhány szót a migránsokról (ez kötelező eleme minden megszólalásnak), majd nagy erőkkel megdicsérte a kormányt, amiért annyi szépet és jót tett az elmúlt években, hogy egyszeriben ránk jött a párzási láz.

 Gulyás Gergely szerint a kabinet fenti és más családpolitikai döntéseit igazolja, hogy az elmúlt hat évben a 200 szülőre (100 párra) vetített átlagos születésszám 128-ról 142-143-ra emelkedett.

Én már követni sem próbálom, hogy miféle számrendszerben számolnak a kormánytagok és mit mivel hasonlítanak össze, hogy úgy tűnjön, minden rendben. De nézzük a KSH adatait.ksh

Soha a büdös életben nem volt olyan a alacsony a születések száma, mint a családbarát Orbán-kormány regnálásának bármelyik, szabadon választott időszakában.

Ennek több oka is van. Miután én is egyike vagyok annak az 5 millió embernek, akik kipottyantak Orbán Viktor kegyéből és kölcsönösen teszünk egymásra innentől kezdve, csak úgy barátilag elárulok néhány titkot. Szaporodásügyileg.

  • Propagandából nem lehet megélni
  • A gyermekes család nem csak úgy lesz. Úgy kezdődik, hogy nincs gyermek, aztán van. Ha a gyermektelen családoktól, vagy a még család nélküli egyedülállóktól veszi el a kormány azt a forrást, amelyet a többgyermekes családok támogatására fordít (családi adózás), akkor kevesebben tudnak gyermeket vállalni.
  • Nem mindenkit hívnak Mészárosnak, Rogánnak, Lázárnak, Tiborcznak, Matolcsynak. Minimálbérből, de még átlagfizetésből sem egyszerű dolog gyermeket vállalni.
  • Rabságban nem szaporodunk.
  • Megszületnek azok a gyermekek, csak már nem Magyarországon. De nem baj, majd hazudik valamit az éppen illetékes. Esetleg összehasonlítja a születések számát az albán kecskepásztor fogainak számával és biztos, hogy a születések száma győz.

Tudom, hogy a Gulyás Gergelyeknek és hasonszőrű társainak hiába is mondanám, nem is nekik mondom. Csak úgy, a jövőre tekintettel.

Olyan kormányra van szükség, amelynek tagjai – sem tömegesen, sem egyesével – nem lopnak. Nem korruptak. Elszámoltathatóak. Becsületesek. Hozzáértőek.

Ezzel szemben most van egy maffiaszerűen szerteágazó bűnszervezet, melynek tagjai (többnyire rokonsággal kiegészülve) lopnak, a végtelenségig korruptak, elszámoltathatóságról szó sem lehet, becstelenek és inkompetensek. De legalább telhetetlenek, pofátlanok és cinikusak a végtelenségig.

Ha ez változik és az ország jó irányba indul, akkor majd talán bátrabban vállalnak gyermeket a fiatalok. Addig pedig Orbán, Mészáros, Simicska, Habony, Gulyás, Szijjártó, Rogán, Lázár. Hajrá!adomany