Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Honnan fogjuk megtudni, hogy ma hány százalékkal nyert a drága miniszterelnök úr?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én már kezdek komolyan aggódni. Ártunk és ormányunk – de leginkább ártunk – honlapja összedőlte magát az eszméletlenül sikeres, ám érvénytelen népszavazás szent napján és még azóta sem sikerült megbarkácsolni. Hát mi van itt, kérem?

Miután jó hazafi vagyok és rettenetesen szurkolok a kormánynak, feltétlenül szeretnék segítő jobbot nyújtani. Több ötletem is van, hogy mi lehet a baj forrása. Első lépésben meg kellene nézni, hogy sikerült-e befizetni az internet számlát. Mert ha esetleg nem, a szolgáltató úgy kikapcsolja a netet, mint a huzat. Aztán meg kellene nyomkodni a villanykapcsolót is, szintén befizetés-ügyileg. Mert az áramszolgáltató is kikapcsolja a villanyt nem fizetés esetén. Ez csak azért gond, mert a wifi többnyire árammal működik. Meg a számítógép is.

Ha ez mind pöpec, mert mondjuk nem a Klik van megbízva a számlák befizetésével, hanem olyan, aki végzi is a dolgát, meg kellene nézni, hogy megvan-e a wifi. Csak azért gondoltam erre, mert amennyi pénze elmehetett szegény Rogánnak a lakodalmas röpködésre, ami nem is úgy volt és most mindenkit beperel, hogy lehetséges, ezt vitte nászajándékba. Mert már nem maradt pénze vásárolni valami szépet.

Ha ez mind rendben van, akkor tényleg el lehet gondolkodni a támadáson. Akár körbe is lehet kérdezni a magyar weboldalakat, mert mostanság elég gyakran dőlnek be. Franc tudja, miért. Azt például tudom, hogy a Szalonna miért, de mi most rendben vagyunk szerencsére. Na, nem azért, mert már nem szeretnek minket a koreai unatkozó diákok, mert de. Olyannyira, hogy naponta több osztálynyi ilyen kópé igyekszik feltörni a weboldalunkat, eddig sikertelenül. Az egyéb jellegű támadásokra is találtak a szakemberek ellenszert, szóval mi most elvagyunk addig, ameddig szükséges.

De a kormany.hu és a fidesz.hu nincsen el, mert:kormany

Most mi lesz így velünk? Honnan fogjuk megtudni, hogy ma hány százalékkal nyert a drága miniszterelnök úr? És arról ki tájékoztat minket, hogy sikerült-e visszamenőleg átírni az alaptákolmányban a népszavazásra vonatkozó passzust? Mármint azt, amit a Fidesz rakott bele, hogy a szavazásra jogosultak fele+1 fő kell az érvényességhez. Azt csiripelik az ásóbékák, hogy visszamenőleg módosítanák 35 százalékosra a küszöböt, hogy örüljön a főnök, mert mégis érvényes volt utólag.

És arról ki fog engem tájékoztatni, hogy a Belgrádból elindult migránsok hová tartanak? Mert olvastam az összes szaklapban – Magyar Idők, 888.hu, PestiSrácok – hogy konkrétan Soros emberei verik ott a migránsokat azért, hogy azok rohamozzák meg gyönyörű hazánk csodaszép kerítését. Azt is jó lenne tudni, hogy ebben Sorosnak mi az üzlet.

És azzal kapcsolatban is jó lenne tájékoztatni engem, amit az álnok Gyurcsány terjeszt. Hogy tudniillik drága miniszterelnök úr megszavazta Brüsszelben a menekültek elosztásáról szóló kvótaegyezményt, aztán pedig hazajött és népszavazást tartott a kvótaegyezmény ellen. Amit megszavazott. Hogy akkor most hogy van ez. Meg mikor volt? Amikor bejelentette a miniszterelnök úr, hogy ő a leghülyébb az egész Unióban, mert egyedül ő nem értette, miről szavaztak eddig? Vagy addig.

Jaj, nagy öröm van! Meggyógyult a kormany.hu! A fidesz.hu még nem, de a kis siker is siker. Így már nem maradok tudatlan. Bónuszként mindjárt sajtótájékoztatót tart Orbán Viktor, mégpedig Kósa Lajossal kéz a kézben. Majd mindjárt megmondja a két szellemi magasles, mi a helyzet akkor, amikor helyzet van és miben kell hinnem tiszta erőből.

Rohanok is kukoricát pattogtatni, hogy teljes munícióval ülhessek le a gép elé és megtudjam végre a miheztartást. Persze, mire ez a cikk megszalonnásodik, addigra a fene tudja, mi lesz. Mármint hogy elborul-e az agyam, vagy nem borul el. Lássuk, mit találtak ki a fiúk. Hajrá, Viktor! Hajrá, Lajos! Hajrá, én!

Frissítés: Orbán Viktor bejelentette, hogy új egység jött létre. 3,3 millió ember összefogott és most beleáll az élbe ennek. És három helyen kell módosítani az alaptákolmányt és ezt ő most elmondja, de csak egyet sikerült elmondania. Mégpedig azt, hogy tilos lesz csoportosan betelepíteni menekülteket Magyarországra. Csak egyenként jöhetnek. Tartok tőle, hogy a másik két módosítás lesz érdekes, amiről egy szót sem szólt.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.