Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Alapvetően sem vagyok irigy alkat, de ha az lennék, akkor sem lennék most a jobbikos szavazók helyében. Egyrészt teljes erőből nyomni kell a honvédelmet, ezen belül is a büdös migránsoktól kell rettegni és – a fideszesekkel – teljes egyetértésben elmasírozni az urnákhoz. Miután a hazaszeretet fokmérője jelen állás szerint a szavazni, vagy nem szavazni, illetve az igen-nem határolta kerítésen belül mozog a fideszes-jobbikos tábor számára, minimum érdekes volt tegnap este Volner János fellépése a Simicska TV-ben.

A Jobbik frakcióvezetője a Hír TV kamerái előtt panaszolta el, hogy őt bizony megfenyegették. Mégpedig egy Fidesz-közeli vállalkozó volt a tettes, aki két opciót kínált fel. Amennyiben Volner hajlandó kilépni a pártból és azzal a lendülettel ellene is fordulni, akkor gazdag emberként élhet. Gondolom, nem annyira, mint Mészáros Lőrinc, de mégis.

Ha azonban erre nem hajlandó, akkor rászáll a NAV, a TEK és a klimaxválogatott. Bizonyíték ugyan nincsen, de ez történt.

Jó reggelt, tisztelt frakcióvezető úr! Ez az ország ebben él évek óta. Az mindenesetre jó hír, hogy már egymást ölik. Igen sok mindent elmond az ország állapotáról az, hogy bizonyíték nélkül is simán hihető a sztori. De van egy rossz hírem: még csak felhördülni sem fog senki. Ahogy a parlamentben ücsörgő, jól fizetett politikusok – függetlenül a pártállástól – sem hördülnek egyetlen esetben sem, amikor a választópolgárok torkát nyeszeteli a kormány.

Én még nem láttam utcára vonulni egy jobbikost sem azért, mert a Kovács család bevétel nélkül maradt, miután a Fidesz kiforgatta a trafikjából, de azért sem, mert a másik Kovács család megélhetését vitte valamelyik csókos akár a földárverésen, akár valamelyik piac elrekvirálásával.

A társadalom magára maradt az összes problémájával. Az önmagukat politikusnak kinevezett parlamentlakók pedig jól elvannak a fizetésükkel, a húsosfazék körüli nyüzsgéssel és a belső háborúskodással. A Fidesz és a Jobbik lényegében ugyanazt a szavazói bázist célozta be, aztán megosztoztak. A kormánypárt vitte az agg korú, nacionalista hajlamú, nem túlságosan értelmes polgárokat, a Jobbik pedig a fiatalabbakat. Évek óta azzal van elfoglalva a két párt, hogy jobbról beelőzze a másikat. Tök mindegy, hogy előzés közben kinek a fejére kell rálépniük.

Egyébként felesleges aggódnia Volner úrnak. A Fidesz nem fogja szétverni a Jobbikot, mivel szüksége van rá a kétharmados többséghez. Kellenek az alaptörvény újbóli átfarigcsálásához, ahogy eddig is kellettek az egyszemélyi kormányzás lehetőségének bevezetéséhez. Eddig is nagyon szépen együttműködtek, ezután is együtt fognak működni.

Amennyiben a Fidesz támogatottsága megroggyan a választásokig, a Jobbiknak jó esélye lesz arra, hogy bekerüljenek a koalícióba. Így majd kéz a kézben rabolhatnak tovább. Lehetséges persze, hogy addigra nem Volner Jánosnak fogják hívni a Jobbik frakcióvezetőjét, de lényegében ez nem is fontos.

Hallom én is a választópolgárok véleményét: a Jobbikra kell szavazni, mert ők még soha nem voltak kormányon, nem loptak. Azt is hallom, hogy ki kell próbálni őket, hatalomban biztosan nem lesznek szélsőségesek. Hiszen Vona Gábor is milyen rendes ember, mert szereti a kiskutyákat. Erre tessék, az ellenség megfenyegeti Volnert, ezt a tiszta múltú-lelkű embert, aki a nyilvánossághoz fordul a bánatával.

Szerintem meg nem más ez, mint színjáték. El fog múlni, ahogy a népszavazás után el fog múlni a mostanra napi rendszerességgel előforduló bombariadók sora is, mert majd akkor kevesebb felelőtlen honfitársunk hagyja szanaszét a táskáját. Hol egy hídon, hol a reptéren, hol pedig egy vasútállomáson.

Pocsék rendező pocsék munkája, semmi több. A fideszesek örülnek a Jobbik bajának, a jobbikosok hülyének tartják a fideszeseket, közben egyik tábor sem fogja fel, hogy pontosan ugyanazt a trágyadombot csodálják, csak nem egy oldalról.

Egyetlen dologban igazat adok Volnernek.

„Simicska Lajosnak nagyon is igaza volt, ezek tényleg gecik!”

Csak annyit tennék hozzá: is.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.