Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennek nagyon csúnya vége lesz, gazemberek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy a magyar politikai élet leghitványabb, legalattomosabb, következésképpen legkártékonyabb figuráinak egyike Lázár János, azt több egymást követő hullámban leírtuk az idők során. Nem olyan buta, mint Kósa vagy Rezsiszilárd, nem olyan primitíven geci, mint Rogán, nem nyíltan lop, mint a maffia fősodra, de legalább cinikus, arrogáns, ravasz, használja a magához való eszét és minden gazemberségre megvan a válasza.

A végtelenségig lojális a vezérhez és a küldetéshez, hazudik, mintha olvasná, tagad, hárít, szop, nyal, gombot varr. Egyszóval a legmegbízhatóbb, legmegingathatatlanabb lábakon álló fideszes, aki pontosan tudja, hogy az, amit csinálnak törvénytelen, de minden kínos helyzetből kivágja magát. Orbánnal szemben ebben a kampányban azt is bizonyította, hogy a pórnép között is hajlandó elvegyülni, ha a cél nemes. Márpedig a cél az, hogy népszavazást kell nyerni és minden soron következő csatát úgyszintén, hiszen bármilyen apró bukás borítja a bilit. Ez akkor is így van, ha sokan már letettek arról, hogy ebben az országban van lehetőség változásra.

Hogy a NER mennyezete szép lassan repedezik, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy  Lázár János hétről hétre arra kényszerül, hogy az éppen aktuális héten a Fidesz körül felhalmozódott trágyaadagot eltakarítsa. Lassan már kizárólag erről szólnak a csütörtöki kormányinfónak becézett performanszai. Ha kell, Orbán Ráhelt védi, ha kell, Rogánt, ha kell, Farkas Flóriánt vagy Mengyi Rolandot. Ha meg totál gázos a helyzet, akkor beveti a rókamosolyt és közli, hogy nem kívánja kommentálni a terítéken lévő botrányt, kioktatja az újságírót, utasít, hogy kérdezzük meg az illetékest, és rágalomnak, konteónak nevezi mindazt, amire normális embernek nincs és nem is lehet megnyugtató válasza. Hétről hétre elmagyarázza, hogy hülyék vagyunk, mi, akik cseszegetni merészeljük ezeket az áldott jó embereket. Hogy mi vagyunk a baromállatok, amiért nem hisszük el becsületszóra, hogy a nemzeti magyar kormány tévedhetetlen figurák gyülekezete, akikkel kapcsolatban fel sem merülhet a gyanú. Semmilyen gyanú.

Hétről hétre egyre kínosabb elnézni Lázár magabiztosnak tűnő vergődését a mikrofon mögött, jobbról megtámogatva Kovács De sikerült? Zoltán penetráns bunkó, akarom mondani kormányszóvivő flegmaságával. Mindez onnan jutott eszembe, hogy ma kormányinfós napot tartottak az elvtársak, amit a mindenhez is értő miniszter gyakorlatilag szokása szerint végighazudott, és újra megerősítette bennem: amikor az elszámoltatás ideje elérkezik (és el fog érkezni, hiszem és vallom), akkor Lázárt az első között kell lerendezni.

Az önmagában csak bosszantó, hogy a miniszterelnökség nevű bordélyházat vezető miniszter, akik 30 települést turnézott végig a kamunépszavazásra buzdítandó a nagyon hülyéket, ki bírta ejteni a száján, hogy sehol semmiféle gyűlöletkampánnyal nem találkozott, az emberek jókedvűek és higgadtak, csak sajnos utálják Brüsszelt. Az már enyhén ökölbe szorította a kezemet, amikor ahhoz is volt pofája, hogy a népszavazási kampány legszégyenteljesebb részének nevezze, hogy „magukat demokrtatikusnak tartó erők” arra biztatják az embereket, hogy ne mondják el a véleményüket, maradjanak otthon vagy szavazzanak érvénytelenül. Mert a távolmaradás, a bojkott az nem vélemény, ugye, Lázár? Csak a Fidesz-vélemény vélemény.

Ami viszont a bicskát is kinyitogatta a zsebemben, az Kocsis Nembuzeráns Máté tegnapi világbajnok nyilatkozatának cáfolata. Józsefváros polgármestere az ATV-ben fejtette ki, hogy semmi aggályos nincs abban, ha Minisztériumi Mancikák, és úgy általában a közhivatalnokok, közmunkások munkaidejükben a Kubatov-lista nyomvonalát követve, felsőbb utasításra, érdemi munkavégzés helyett a lakosságot hívogatják telefonon és arra buzdítják, hogy  szavazzon nemmel vasárnap. Lázár János csak éppen azt nem tagadta le, hogy ismeri Kocsis Mátét, de majdnem.

Arrogáns Lázár cáfolta, hogy kormányhivatalnokok hivatali időben politikai kampánytevékenységet folytattak volna.

 „Ilyen utasítást nem adtam ki. (…) Máté véleményét nem kívánjuk kommentálni”

– jelentette ki Lázár. Kovács Zoltán jobbról pedig konteónak nevezte az esetet, hozzátéve, hogy nincs bizonyíték arra, hogy ilyesmi történt.

Valóban nincs, ja. A 444 cikke alapján mi is kifejtettük, hányadán állunk Mancikával, ráadásul a lap tegnap arról is értesült, hogy nem csupán egy-egy kósza minisztériumban használják fel a Fidesz kampánycéljaira az alkalmazottakat, hanem önkormányzati hivatalnokoknak és közmunkásoknak is telefonálgatniuk kell a fideszes útmutató alapján. A bizonyítékok léteznek, Kocsis Máté nem talált kivetnivalót bennük, ehhez képest másnap Lázár Kováccsal kiegészülve tagad. Ha ehhez hozzávesszük, hogy (erről ugyan nem esett szó a nagy kavarodásban) a kormány jogsértést követett el a határon túliaknak küldött messziről bűzlő kampánylevéllel is, akkor ezerszer súlyosabb, hogy Lázár nem tudja, mi történik azon a területen, amiért ő felel. Ha Lázár nem adott utasítást arra, hogy az állami alkalmazottak az adófizetők pénzén telefonálgassanak és azok telefonálnak, akkor Lázár mit keres még a helyén?

Lázár János, aki – minden más bűne mellett – hosszú hónapok óta védelmezi a közpénzmilliárdok eltűntetésének gyanúja elől menekülő, a nyilvánosság elől bujkáló Farkas Flóriánt, aki minden jogos számonkérést úgy hárít el, hogy visszatámad, gúnyosan kioktat, újabban nem tudja, hogy az általa felügyelt területen súlyos bűncselekményeket követnek el. Lázár János benyögi, hogy nem kívánja kommentálni párttársa azon kijelentését, hogy törvénytelenséget elkövetni nem aggályos, ha azt a Fidesz követi el. Lázárnak – Kováccsal karöltve – volt bátorsága és rinocéroszbőr a pofáján, hogy konteónak nevezzen a sajtó által lehozott egyértelmű bizonyítékokat, ráadásul megfejelte mindezt azzal, hogy leszarja ha fideszes gazemberek semmit kivetnivalót nem találnak a bizonyítékokkal alátámasztott bűncselekmény elkövetésében.

Lázár ezzel valójában elismerte, hogy az Orbán-kormány kancelláriaminiszterestől maga alá gyűrte a közigazgatás rendszerét, és a Fidesz-KDNP nevű bűnszervezet saját hatalmi céljaira használja az államapparátust. Ha nem ezt ismerte el, akkor azt, hogy teljesen  alkalmatlan a feladata ellátására, mert bár ő nem adott utasítást semmire, a túlbuzgó csicskák maguktól fogták a Kubatov-listákat, a külön e célra vásárolt telefonokat és nekiálltak hazafias kötelességből agitálni a népeket.

Egyébként pedig az van, hogy Lázár János csak akkor nem hazudik, amikor nem mozog a szája. És bár ennek semmilyen hírértéke nincs, az továbbra is egészen borzasztó, hogy a rókamosolyú, minden hájjal megkent gazember, aki Orbán után a leginkább felelős azért, hogy ez az ország egy rohadt szeméttárolóhoz kezd hasonlítani, nem küldi el a kurv*anyjába Kocsist, hanem kussol jövő csütörtökig. És addig, amíg engedjük neki. Miközben a fideszes gépezet saját tulajdonaként kezelik a nyomorult, kiszolgáltatott állami alkalmazottakat, valamennyi Mancikát is beleértve, és egészen természetes lazasággal utasítgatják őket úgy, mintha a közpénzből fizetett közhivatalnokok a Fidesz alkalmazottai lennének. Pedig kurvára nem azok.

De hogy a végére legyen valami igazán poénos: miközben Kocsis elismerte, hogy tök rendben van, ha állami fizetést kapó közszolgák munkaidőben buzdítanak a nemmel szavazásra, Lázár viszont nem tudott kellőképp meggyőzően tagadni, a totális arrogancia jegyében Rogán feljelentőbajnok hivatala (Kormányzati Tájékoztatási Központ) közleményben tette világossá:

A jogsértésekkel, üres rágalmazásokkal szemben határozottan fel kell lépni, ezért a kormány rágalmazás miatt feljelentést tesz.

Ennek nagyon csúnya vége lesz, gazemberek! (Egyúttal remélem Kocsis Máté ellen is megy a feljelentés. Rogán, a helyedben én bíróság elé állnék sürgősen. Most, amíg még szépen és finoman kérlel a közönség.)

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.