Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hogy Rogánok, Vajnák, Voldemortok Guccija büntetlenül tapos a nyakán

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akarja-e, hogy a magyar kormány az ön hozzájárulása nélkül testre szabott kormányrendelet alapján előírhassa, hogy kizárólag Rogán Antal üzletfelei auditálhassanak banki informatikai rendszereket, ezzel gyakorlatilag teljesen megszüntetve a piaci verseny lehetőségét egy olyan szektorban, ahol a tét felfoghatatlan, gyakorlatilag milliárdokról van szó?

Akarja-e, hogy a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Andy Vajna új szerencsejáték-bizniszének helyzetbe hozása miatt az Országgyűlés az ön hozzájárulása nélkül kivételes eljárásban tárgyaljon és szavazzon meg törvénymódosításokat?

Akarja-e, hogy kis híján kenőpénzzel tetten ért, uniós forrásokal való visszaéléssel gyanúsított, mentelmi jogukról lemondani kényszerült, az ellenük folyó nyomozás dacára fideszes kiskirályok (Voldemort nagyurak) az ön hozzájárulása nélkül kilenc település uniós forrásokra pályázó konzorciumát irányítsák és felügyeljék?

Akarja-e, hogy a magyar kormány mindeközben az ön hozzájárulása nélkül a már eddig elköltött 15 milliárd forintnál (ez több, mint amennyit a britek összesen költöttek a Brexit-kampányban!) is többet költsön a menekültellenes kampányra és abból szinte minden fillér barátai zsebébe vándoroljon?

Másképp kérdezem: akarja-e, hogy az ön agyát reggeltől estig a gyűlöletre idomítsák, hogy minden érzékszervét a létező és legtöbbször nem létező migránsokra irányítsák, hogy félelemben tartsák, fenyegessék, ameddig ők a háttérben, néha alattomosan, máskor teljesen nyíltan kirabolják az államkasszát, amiben az ön által megkeresett pénzmagvak is benne foglaltatnak?

Az nyilván nem kérdés, hogy a fent vázolt költői kérdések sora reggelig folytatható, de a rosszabb hír mégiscsak az, hogy teljesen mindegy, mit gondol ön ezekről a kérdésekről, hogy mit akar, vagy nem akar, mit szeretne, mi ellen tiltakozik. Azokhoz beszélek, akik a torz hazaszeretet és mesterségesen manipulált magyarságtudat párhuzamos univerzumában lebegnek, és azt hiszik, őket mindez nem érinti, csak a migránsok, akik jönnek tömött hullámokban és megerőszakolják. Akik amúgy nem mellékesen egyáltalán nem ide jönnek. Akik nem akarnak itt maradni. Akik valószínűleg maguk is a kényszerbetelepítés ellen szavaznának, ha lenne ilyen. És akik helyett kőgazdag muszlimoknak és egyéb nem muszlim bűnözőknek árulja a magyar kormány letelepedési kötvényenként Európát.

Csak mellékesen jegyezném meg két megvédjük! rigmus között, hogy egy – szerencsére halálos áldozatokkal nem járó – közönséges robbantás minden jel szerint nem muszlim terrorista elkövetőjét sem sikerült még nyakon csípniük a magyar hatóságoknak lassan 96 órája úgy, hogy egyébként több tucat kamera rögzítette a bűncselekmény elkövetésének helyszínét. Akkor majd a népszavazás kitől véd meg, urak és hölgyek?

Visszatérve: a magyar kormány, nemzeti hagyományainak megfelelően, ezúttal sem kíváncsi arra, hogy mit gondol ön. Amikor az egy életen át gondozott trafikját megkapta a fideszes szomszédja, amikor a magánnyugdíját megvédték, amikor a fideszes nagyúr licitálta túl a földárverésen, akkor sem érdekelt senkit, hogy mit gondol ön. Ha önnek nem volt trafikja, magánnyugdíj-megtakarítása vagy földje, röhögött a markában, mert önt nem érintette. Önnek most egyetlen feladata van, amit sorsdöntő, nemzeti ügynek csúfolnak hónapok óta. Hogy elhiggye, veszélyben van az élete minden nap, hogy folyamatosan rettegjen és hogy következésképpen október 2-án megválaszolja a kormány hazug kirakat-kérdését egy nem létező kényszerről. Az a baj, hogy amíg ön a gyűlölködés vakító, butító retorikájára irányítja minden figyelmét, önt törvényesen meglopják. Nem csak önt, hanem a meg nem született dédunokáit is.

Mert ön elhiszi, hogy amiért önt kék plakátokra felhányt üzenetekben a magyar kormány megvédi az ufóktól is, ha éppen az tűnik kifizetődőnek, akkor

  • Rogán Antal kamufeltaláló és belvárosi ingatlanokat áron alul értékesítő ex-polgármester, milliós kenőpénzes zacskók elfogadásával gyanúsított, még mindig szabadlábon ténykedő, bűnöző szagú propagandaminiszternek és barátainak járnak azok a milliárdok, amelyeket ön tíz életnyi keserves munkával sem tudna összelapátolni;
  • Vajna András Amerikából hazatántorgott parókakészítő mélymagyarnak jár a honi kaszinópiac tokkal és vonóval együtt, mert hiszen az az élet rendje, hogy magyar emberek vállalkozásait tönkretéve egy adócsalás gyanújába keveredett, a kaszinói után tetszőlegesen adozó, a nyereségét milliárdos osztalékok formájában külföldi offshore cégekbe talicskázó oligarcha boldogulását se akadályozza a tisztességes piaci verseny;
  • Mengyi Roland Voldemort, a korrupciós módszereket profi szintre fejlesztő, európai pályázatokért alkotmányos költséget felszámoló, minden hájjal megkent helyi góré, aki ruha- és gulyásosztással minden bűnét jóvátehetőnek érzi, tulajdonképpen semmi rosszat nem tett és különben is ki akad már fenn 10 millió forinton.

Miközben ön ökölbe szorult aggyal retteg a Migráns1 híradója előtt az olcsó sörrel a kezében, ezek itt mind, meg mindazok, akikről nem beszéltem, röhögnek a markukba, kiröhögik önt a hozzájárulásával együtt, és bőszen talicskázzák az osztalékokat, nyereségeket, tiszta hasznot. Törvényeket hoznak, amikről a közpénztelevízióban soha nem esik szó, legalizálják a saját lopásukat, és egyre mélyebbre nyúlnak a közös nyomorúság kasszájába.

Miközben elhitetik önnel, hogy október 3-ától az érvényes és sikeres népszavazás – aminek az árát szintén az önéből lopják el a haveroknak – megállítja a menekülthullámot, valójában az egész cirkusznak annyit tétje van, hogy Orbán Viktor istenkirály maradhasson e rothadó szemétdomb tetején. Előrehozott választással vagy anélkül.  Hogy a Rogánok, Vajnák, Voldemortok az ön nyakán taposva dőzsölhessenek az idők végezetéig a közösből.

Miközben a menekülthullám által egy icipicit jobban sújtott Franciaországban például politikusokat ítélnek el azért, mert pontatlanul töltik ki a vagyonnyilatkozatukat (nem, nem arról van szó, hogy milliárdokat tüntettek el, kenőpénzt fogadtak el, visszaéltek a hivatalukkal és hatalmukkal), Magyarországon a menekülthullámot kihasználva lopják ki az emberek szemét. Akiknek jó része nem is érti, nem is tudja, hogy a sorsdöntő, nemzeti ügy egyáltalán nem a jogkövetkezmények nélküli szájkaraté és kamunépszavazás, hanem ennek az elfajzott korrupciónak a megállítása lenne. Mert nem csak arról a rohadt, olcsó sörről van szó. Hanem arról, hogy lelkileg beteg az a nép, amelyik elfogadja és leszarja, hogy kirabolják, meglopják, megalázzák és Rogánok, Vajnák és Voldemortok Guccija büntetlenül tapos a nyakán.  adomany

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.