Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem szabad idegesíteni a beteget, nehogy valami nyilvános helyen megboruljon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyre többször és egyre inkább merül fel bennem a gondolat, hogy ilyen ország márpedig nincsen. Pedig de, van. Máriának felajánlott, közmunkaalapú unortodox országunk pont ilyen. Ahol Matolcsy György a Jegybank elnökeként alapítványt alapítvány hátán hoz létre, sorra vásárolja az alapítványokba kinyomott közpénzekből – ismétlés a tudás anyja: az a pénz a devizahitelesek nyomorán szerzett árfolyamkülönbözet – rohadtul drága ingatlanokat, műkincseket és zongorákat. Itt hizlalja Matolcsy mester a rokonságot, unokatestvéreket, leszármazottakat, ebből a pénzből hozott létre magánhadsereget, mert közben (nem ok nélkül) be van szarva.

Ebből a pénzből fizeti a feleség mellett tartott szeretőjét, de a szeme se rebben a drága embernek. Igaz, Mengyi Voldemortnak, Orbán Viktornak, Lázár Jánosnak, Rogán Antalnak se rebben. Én speciel az utcára sem mernék kimenni és nem félelmemben, hanem szégyenemben. Igaz, hogy bennem még van ilyen hülye berögződés, ugyanis nem szokásom sem lopni, sem élősködni másokon. Szemben a kormány mindenféle rendű és rangú slapajaival, akiknek ez a létformájuk és ennek – valamint a zsírosbödönnek – a megvédése felülír mindent. Szakmaiságot, becsületet, emberséget, igazságot.

Ezért, ha a vezérük háborút hirdet (hetedik éve azt hirdet folyamatosan), akkor ezek az anyagi jólétben, de lelki-erkölcsi nyomorban éldegélők ugranak és teljesítik a parancsot. Trappolnak végig az országon, faluról-falura járnak, mint az egyéb ilyen, többnyire idős embereket megcélzó termékbemutatós svindlerek – és hazudnak, hörögnek, fenyegetőznek, uszítanak. Ahogy kell.

Ha kormánytag lennék, a pofám szakadna le az olyan szemétségektől, amik ezeknek ráfér az arcukra. Kezdve onnan, hogy majd a nem fideszes polgármester választó települések önként befogadják tömegével a migránsokat, egészen addig, – ez Orbán mai rádiós igehirdetése volt – hogy az Unió nemcsak kötelezően ide akarja telepíteni a migránsokat, hanem ezeket szét fogják osztani családokhoz. Ráadásul a cigányok is kevesebb pénzt kapnak, ha jönnek a migránsok, mert akkor velük kell osztozni. Ez utóbbi görénységnek meg is van az első eredménye.

Megalakult ugyanis az Európai Romák Egyesülete nevű civil szervezet. Ez üdvözlendő is lenne, ha nem a kormánypropaganda része lenne, hanem a romákat összefogó szervezet. De csak arról van szó, hogy Lakatos Attila Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cigány vajda és társai azért akarják összefogni a romákat, hogy harcoljanak a migránsok ellen, mert egyrészt féltik tőlük a feleségeiket, lányaikat, másrészt a migránsok ugyanolyan tanulatlanok, mint a romák és így nem csak a segélyeket veszik el, hanem a munkát is a cigányságtól. Ezt nem én mondom, hanem a vajda mondta.

Mindig azt gondolom, hogy nincsen lejjebb és mindig kiderül, hogy de. A vajda sem azért küzd, hogy a cigány embereknek legyen jövője, hogy a gyermekek tanuljanak, munkát találjanak a családok, hanem beáll Orbán baromságaiba. Sejtettem, hogy nem csak egy Farkas Flórián nyomorítja a cigányságot, de azért nem gondoltam, hogy éppen egy vajda adja ehhez az arcát.

Apropó, Flóri! Lázár János, a pofátlansági csúcsminiszter, milliárdos kiskorú gyermekek szülőatyja és a cinizmus felkent papja eljutott arra a szintre, amikor semmi más nem tud róla eszembe jutni, mint egy velős kurvaanyázás. A kormányinfón rákérdezett egy újságíró Orbán zsebcigányára és arra, hogy a speciális munkaalapú burzsoázia kormánya nem tartja-e véletlenül görénységnek, hogy Flóri nem csak a cigányok munkahelyteremtésére szánt pénzt lopta el büntetlenül, hanem mellette még olyan helyről is fizetést kapott (igen, bazdmeg, azt is közpénzből), ahová be sem járt dolgozni. Mit felelt erre Lázár? Na mit? Ráförmedt az újságíróra, hogy az NE CIGÁNYOZZON!

Komolyan, ezen már csak röhögni lehet. Mármint önmagunkon, hogy ezt a sok élősködő tetvet nemcsak eltűrjük, nemcsak dagadtra hizlaljuk, hanem a minősíthetetlenül pofátlan geciségeiket is eltűrjük. Lázár úgy ugatja le a sajtót (rajtuk keresztül pedig mindenkit, téged is, te agyhalott valláskárosult), mintha ő szarná az erkölcsi normákat, valamint a spanyolviaszt. Egyszerre.

De komolyan, kik ezek a fazonok? Ki a tököm például Orbán Ráhel és az ő megélhetési férje, aki Bahreinben sündörög a pénz körül, meg Magyarországon sündörög a  pénz körül és senki nem keni el a száját egy lapáttal? Ki az a Mészáros Lőrinc, Habony Árpád, Vajna és most nem fogom végig felsorolni ezeket a vérszívókat, mert mindenki pontosan ismeri a névsort.

Ehhez képest aki rákérdez a tolvajra, az cigányozik. Az eszem áll meg, de komolyan! Ilyet mer mondani ez a megélhetési, közben vállt vállhoz vetve kacsázik a kollégáival városról városra, mert a vezére nagyon akarja azt a szájbatekert népszavazást, amit két elgurult gyógyszer között kitalált. Mivel nem szabad idegesíteni a beteget, nehogy valami nyilvános helyen megboruljon és kiderüljön, hogy nagyobb a baj, mint Matolcsy közpénzből eltartott nője, Orbán Nárcisz kutyája, vagy az összes szétlopott pénz, ezért most mindenki rohan kampányolni.

Ha holnap Orbán azt fogja kitalálni, hogy a Duna jegén akar királlyá koronázódni a jövő hónapban, ezek végig letérdelnek a folyópartra és saját szájukkal fogják fújni a vizet, hogy befagyjon. Na, akkor kell rohadtul figyelni és egyesével belerugdosni őket a vízbe. Mire kimásznak a partra, addigra máris visszaállítjuk az ország jogrendjét és mehetnek is száradni a hűvösre.adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.