Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akik mindent elkövetnek azért, hogy az unokáik is migránsok legyenek a világban

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Magyarország a totális pszichológiai hadviselés, valamint háborús pszichózis állapotába került. Ami más helyeken nem volna oly magától értetődő evidencia, az itt a mindennapok része: a nép(ek) megfélemlítésének, zsarolásának, falhoz állításának mindenféle és fajta eszközét beveti az állampárt az érvényes és sikeres népszavazás érdekében. A cél világos, ezért rá kell szabadítani a totális rettegést az országra. (Erről ITT egy jó cikk.)

Ebben a nem mindennapian lánctalpas kampányban – az elhangzott parttalan aljasságok mellett – mégiscsak az igehirdetők személye a legsúlyosabb elem. Nincs is szebb annál, mint amikor bűnöző-gyanús, bűncselekmények elkövetésével vádolt, ezeknek a disznóságoknak az árnyékában pöffeszkedő állampárti politikusok riogatnak a kifejezetten jómódú, rengeteg pénzzel és okostelefonokkal felszerelt terroristákkal. Akik persze mind baloldaliak, zaklatják és megerőszakolják a nőket, de még a cigányok elől is elveszik a segélyt.

Ebből az idilli uszításból nem maradhatnak ki – mint mondtam – a Fidesz első- és hátsó vonalbeli, fajsúlyos és pitiáner bűnözői. Akikre ugyan mindenféle közpénzekkel és hatalommal való visszaélés árnya vetül, de Polt Péter csahos legfőbb ügyészsége serényen ápolja és eltakarja való lényüket. Rogán Antal mégmindigminiszter, akiről már kismilliószor megemlékeztünk, és akinek a neve milliárdos nagyságrendű panamákat fémjelez, büszkén megjelenhet egy nyilvános fővárosi kamunépszavazási haknin és a hallgatóság röhögés, megütközés, hurrogás nélkül szívja magába az igét: Brüsszel fél a magyarországi népszavazástól, de a magyar emberek így, a magyar emberek úgy, mutassuk meg, megmutatjuk. Nem dugdossák, nem függesztették fel a mentelmi jogát, nem ül előzetes letartóztatásban, hanem bűncselekmény-gyanús ügyekkel gazdagon kikövezett munkássága ellenére ő az, aki bűnözőkkel riogat.

Aztán itt van Mengyi Voldemort Roland, aki Lezsák Sándor népi dinoszaurusz oldalán Borsod megyében szónokolhatott alig két nappal azután, hogy mentelmi jogát felfüggesztették.  Mert volt annyira furfangos észjárású ő – a nyomozati anyagok szerint legalábbis -, hogy 50-90 százalékos visszacsorgatási arány és ötmillió forintos úgynevezett alkotmányos költség mellett intézett el pályázatokat. Voldemort migránsozott egy öblöset, a gyermekeink jövőjéért aggódott és végén meg is tapsolták. A migránsfórum előtt a 444 kérdésére azt mondta – nem csalás, nem ámítás -, hogy az ő ügye eltörpül az igazán nagy kérdéshez, a népszavazáshoz képest.

Azt gondolom, elérkeztünk a lényeghez. Mennyire lehet maga alá fosva a Fidesz az érvénytelen népszavazás lehetőségétől ahhoz, hogy ilyen kisebb és nagyobb maffiózókkal száll bele a népbutítás harcába? Mekkora lehet a káderhiány a Fideszben, hogy a sáros, kétes alakokat is első vonalban tolják és beszéltetik?

Nem tudom, Mengyi Roland a leendő vádalkuért hörgött tegnap a Borsod megyei Bőcsön, ám az legalábbis érdekes, hogy egy olyan embert állítottak a kíváncsi hallgatóság elé, akit még a saját párttársai is elég korruptnak tartottak ahhoz, hogy mentelmi jogától megfosszák. (Ez ugye nem mondható el a – gyanú szerint – milliárdokkal seftelő, a közvagyont zabráló Rogán Antalról, aki még csak a közelébe sem került ennek.)

Migránsfórum a 2700 lakosú Borsod megyei Bőcsön (Fotó: Youtube/444)

Migránsfórum a 2700 lakosú Borsod megyei Bőcsön (Fotó: Youtube/444)

Mindazonáltal nekem úgy tűnik, hogy Mengyi valójában egy íves beismerő vallomást tett a migráns-hisztériával kapcsolatban. Mi eddig is tudtuk, de így leírva látni mégiscsak más. Mengyi Roland szerint ugyanis Mengyi Roland ügye eltörpül a migrációs katasztrófához képest, ez pedig azt jelenti, hogy ez a cirkusz kizárólag arra kell a maffiózók kormányának, hogy az összes hasonló és ennél nagyságrendekkel nagyobb és súlyosabb ügyeket elsikálja, meg nem történtté tegye, de legalábbis relativizálja. Nem kizárólag a Mengyiét, mert a nagy egészhez képest ő csupán egy beáldozhatónak tűnő, szánalmas paraszt a sakktáblán.

A helyzet az, hogy Voldemort miért vagy te Voldemort? Nem tudom Roland valójában a Fidesz ars poeticaját és általánosan elfogadott alapelvét fejtette ki. Minden lopás, korrupció, lenyúlás, cinikus és arrogáns és pökhendi kitérés a valódi kérdések elől, minden erkölcsileg menthetetlen ügy valójában eltörpül és bagatell a legfőbb célhoz képest. Ami márpedig az, hogy az ekövetkezendő 50 évben lehetőleg soha senki más ne kerüljön a hatalom közelébe demokratikus úton, hogy az összes fideszes leszármazott (értsd: gyermekeink) jövője biztonságban legyen.

Mengyi tehát egy nagy büdös igazságot fogalmazott meg azzal, hogy az ő ügye jelentéktelen, szóra sem érdemes téma. Valóban, a globális felmelegedéshez képest az. Sőt, tulajdonképpen a Rogán, Vajna, Mészáros és a többi megagiga-maffiózó ügyéhez képest is az. De az állampárt nem is feltétlenül Mengyi Roland kedvéért fújta ekkorára a migráns-lufit, hanem azért, hogy Orbán Viktortól lefelé minden pártkatona hasonló ügyei eltörpüljenek. Nyilván nem a pitiáner, alkotmányossági költséggel operáló Mengyire méretezték Európa megmentésének kampányát, de ő is része ennek az orrfacsaróan bűzös korrupt rendszernek.

Mengyi akarata ellenére bevallotta – és ennek tükrében mindegyik országjáró kamus azonos kaptafára húzott előadása erről az elkeseredett sivalkodásról szól  -, hogy a Fidesz számára élet és halál kérdése ennek a népszavazásnak a sikere. Mi eddig is tudtuk, de így kimondva, leírva látni mégiscsak más. Kubatov fiának, Pócs János lányának, Orbán számos leszármazottjának a jövője függ attól, hogy a magyarok vannak-e annyira megvezethetők, hogy október 2-án egy újabb biankó csekket töltenek ki a Fidesz számára. Amellyel felhatalmazást adnak nekik arra, hogy a nemzet érdekeire hivatkozva folytathassák áldozatos, pártpolitikán túlmutató rombolásukat.

Egy olyan országban, ahol nincsenek migránsok, de ahonnan a polgárok százezres nagyságrendben menekülnek/emigrálnak és keresik a megélhetésüket olyan helyein a kontinensnek, ahol viszont vannak migránsok, Mengyi Rolandot olyanok tapsolják meg, akik már bőven megették kenyerük javát. De akik láthatóan mindent elkövetnek azért, hogy az unokáik is migránsok legyenek Európában és a világban.

Magyarország pedig megmarad ugyanannak a züllött, balkáni banánköztársaságnak, ahol bűnözőknek jár a rivaldafény, ahol 1,5 millió ködbe borult agyú vérmagyar konkrétan azoknak tapsol, akik kilopják a szemét. A köztudottan nem nihilista, nem kommunista, nem liberális Fidesz már arra a látszatra sem ad, hogy ne tolvaj-korrupt elvtársaik szájába adja a népbutító uszítás, az alaptalan, eltúlzott riogatás zsibbasztó paneleit. Vannak helyek, ahol, és vannak emberek, akik tényleg megtapsolják ezeket. A fideszvallás gyógyíthatatlan károsultjai elhiszik, hogy 10 milliót vagy 100 milliárdot ellopni a közösből lényegtelen, szóra sem érdemes kategória, sőt hétköznapi velejárója az életüknek. Ennek örülnek, ettől esnek transzba.

Márpedig hamarosan ki fog derülni, hogy Mengyi Roland 10 milliója, vagy a Rogánok, Mészárosok, Vajnák és Orbánok 100 millirádjai egyaránt és rendkívüli módon hiányoznak majd ennek a nyomorult országnak a költségvetéséből. Már most is hiányoznak, de meg lehet nyugodni: október 3-án sem változik a helyzet. Minden más mellébeszélés, manipuláció, szemfényvesztés.

adomany

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.