Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Én meg az a hülye barom állat vagyok, aki a nagyarcú politikusok segge alá tolom a luxust

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miután most olvasom századszor:

A magyaroknak joguk van eldönteni, hogy kikkel akarnak együtt élni. Ezt a jogot sem a Brüsszel, sem a luxemburgi külügyminiszter nem veheti el

valamelyik variációját – most éppen Szijjártó Péter előadásában, úgy döntöttem, hogy ideje van az ünneplésnek. Valamint itt az ideje annak is, hogy fennállásom óta először komolyan vegyem az egyébként teljesen komolyanvehetetlen kormánypropagandát.

Én, mint magyar állampolgár (igen, kedves olvasók, a büdös román nem én vagyok a Szalonnánál, bár időnként cserélünk egymás között, de jelenleg büdös magyar és még annál is büdösebb nihilista – lánykori nevén liberális – mivoltomban nyilvánulok megfele), úgy döntöttem, hogy nem óhajtok a továbbiakban együtt élni a Fidesz nevű párttal és az Orbán-kormány nevű képződménnyel.

Miután én mindig is a határaimat védtem, jogomban áll eldönteni, hogy kivel akarok együtt élni. Velük garantáltan nem. Sőt, a továbbiakban finanszírozni sem óhajtom az ő ténykedésüket. Sem a megélhetésüket, sem a különféle családtagjaik, ismerőseik, szeretőik gazdagodását nem szeretném támogatni.

Ez az én hazám is, akár férfi, akár nő, akár transznemű, akár keresztény, akár nem keresztény, akár zsidó, cigány, meleg, nihilista, akár liberális, vagy éppen hedonista vagyok, ezennel kikérem magamnak, hogy néhány – önmagát politikusnak kiadó – élősködő nyilatkozzon folyamatosan az én életemről, az én nevemben, helyettem, a megkérdezésem nélkül.

Egyébként abból is súlyosan elegem van, hogy hülyének néz egy kisebbséget képviselő kormány, abból is, hogy ellenem uszítja a honfitársaimat és engem is megpróbál ellenük uszítani és abból is, hogy lejárat az ország kormánya egész Európa előtt. Én nem vagyok sem embertelen, sem idegengyűlölő, sem antiszemita, sem rasszista, sem korrupt, sem hazug. Nem én vagyok az, aki képtelen beilleszkedni a közösségbe, aki képtelen tudomásul venni és elfogadni a többség véleményét, hanem a kormány.

Nem én szervezkedem az Unió ellen, nem én követelem, hogy 28 tagország közül az én akaratom legyen a mérce és mindenki hozzám igazodjon, hanem a kormány. Nem én döngetem a mellem mások érdemeire felkapaszkodva, hanem a kormány. Nem én vagyok az, aki folyamatosan pofázik, ugat és kikéri magának, miközben a befizető országok adófizetőinek pénzéből gyarapítom a magánvagyonomat.

Nem én nézek hülyének mindenkit – a saját állampolgáraimat csak úgy, mint a teljes uniós közösséget -, hanem a kormány. Nagyon elegem van abból, hogy az én pénzemből folytat háborút a saját országom kormánya ellenem, a társadalom többsége ellen és az egész közösség ellen. Elegem van a szemmel látható korrupcióból és abból, hogy az ország miniszterelnöke, miniszterei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke saját tulajdonának tekinti a közvagyont, a közpénzekkel magánvagyonaként bánik.

Abból is rohadtul elegem van, hogy ugyanezek az emberek hihetetlen pökhendiséggel kérik ki maguknak, ha bárki kérdőre meri vonni őket akár a sajtó, akár az ellenzéki pártok részéről. Hát kik ezek a senkiháziak?

Miért kellene nekem elfogadnom azt, hogy egy halom lelki nyomorék, egy csapat erkölcsi hulla, egy kupac kisebbségi komplexusban szenvedő élősködő rám hivatkozva ugasson bele mindenki életébe, miközben lerabolják a teljes társadalmat?

A kormány és annak minden tagja – ide értve Orbán Viktort (valamint az ő kedves lánygyermekét is) marhára gyorsan számoljon el a vagyona gyarapodásával és egyetlen kormánytag se merészeljen soha többé elfutni a sajtó elől. Ugyanis az újságírók engem képviselnek. Én meg az a hülye barom állat vagyok, aki a nagyarcú politikusok segge alá tolom a luxust.

Tehát: politikus nem pofázik, nem hazudik, nem lop, nem élősködik, nem nézi le az adófizetőt, nem tartja el a szeretőjét, szomszédját, pereputtyát az én pénzemből. Ha kérdezik, válaszol. Ha elszámoltatják, elszámol. Nem beszél az én nevemben, ameddig ezt én meg nem engedem neki. Ha ezt képtelen felérni a csökött agyával, akkor összecsomagol és elhúz a francba. Ugyanis nem én vagyok érte, hanem ő van értem. Nyulacskáim, értjük?adomany

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.