Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezeknek már nem pusztán a politikai hatalom kell, ezek rabszolgatartói címekre pályáznak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy a menetrend szerinti pénteki igehirdetés ma elmaradt. Ennek bizonyára oka és célja van, de sejteni vélem, hogy nem az Orbán Sajátláb Ráhel bahreinozásának nyilvánosságre kerülése miatti feszengés terén keresendő a magyarázat. Mivel hetedik éve nincs bőr, ami lesülhetne arról az ábrázatról, elképzelhető, hogy a törzsfőnöknek egyszerűen nem volt kedve felkelni és betrappolni a közpénzmédiába.

Bárhogy is van, tegnap este óta tudjuk, hogy Orbán pereputtyából többen is feltűnnek abban az ügyben, amelyben a Magyar Nemzeti Kifizetőház Kereskedőház

5 millió darab 425 ml-es vákuumzárású csemegekukorica konzerven és 1,5 millió darab 720 ml-es magozott meggykonzerven

üldögélve várja, hogy a (GE)CIDER Alma Kft. kifizesse a zálogba helyezett értékes portéka ellenértékét, azaz 3,2 milliárd forintot.  A sztoriról négy nappal ezelőtt  írtuk meg, amit gondolunk, és noha már akkor is elfogadhat

Az Orbán-família a Parlamentben (Fotó: Orbán Viktor/Facebook)

Az Orbán-família a Parlamentben (Fotó: Orbán Viktor/Facebook)

atlan, oltári disznóságnak tűnt az egész, immár az is kiderült az Orbán család Lévai ága sunnyog a konzervek mögött. Ha nem fizet a pereputty, akkor Szijjártó majd árulja a kukoricát az utcasarkon.

A 444 kiderítette és ez a lényeg: a CIDER Alma cégcsoportban több cégben is üzlettárs egy bizonyos Ökrös Imre, aki Lévai Gizella élettársa (szép kis keresztény családmodell, mondhatom). Lévai Gizella márpedig Lévai Anikó testvére, aki pedig Orbán Viktor felesége. Ráadásul Gizellánk egyik fia, Szeghalmi Ádám (aki az összes Orbán leszármazott unokatestvére) mindeközben cégvezetője a Cider Alma Drogida Hungarónak, és további cégekben is érdekelt.

Feltűnik még a történetben Szeghalmi Balázs is, aki Ádám testvére és hogy, hogy nem, a Magyar Nemzeti Kereskedőház izmiri kirendeltségét vezeti. Ennek a kirendeltségnek – mint a térségben egyébként a többi kereskedőháznak is – az az Adnan Polat török üzletember a tulajdonosa, aki Orbán Viktor kebelbarátja, és aki 1 milliárd forintot kap a kereskedőházak üzemeltetéséért. Ő áttételesen Tiborcz SzinténSajátláb István üzlettársa a kastélyfelújításokban.

És hogy a Família Kft., vagyis az Orbán Hungária Zrt. állami üzleteinek képe nehogy hiányos legyen, az MNKH körül Tiborcz rokonai is megjelennek: például egy Bertha Péter nevű egyén, akinek cégével a MNKH több országban is partneri viszonyba került, és aki nagyanyja révén vérrokona Tiborcznak.

Azt hiszem, ez az állami pénzeken élősködő, megszámlálhatatlan tagot számláló, minden irányba, mindenhova magát beevő nagycsalád, amelynek pályafutása egy erdőszéli putriban kezdődött, maga sem gondolta volna (szevasz, Győző!), hogy ilyen sikeres lesz a pénisz vigasztalanabb oldalán álló magyar nemzet átverése. Amit itt látunk, és amit nem látunk, de el tudjuk képzelni, mind ugyanabba az irányba mutat: ahonnan nem MészárosŐstehetség Lölö valamelyik messziről bűzlő ügylete folyik ki a küszöb alatt, ott a háttérben csendben meghúzódó Lévai Anikó fél rokonsága lakmározik az ország megfáradt testéből. Lassan kijelenthetjük, hogy nincs olyan cég szerte e hazában, amely közpénzekkel lenne kapcsolatba hozható és ne valamelyik hetedízigleni dinasztia-tag ölébe hullana a sok jóság.

Kib*szott, szájbatekert családbarát kormány. Ha ez nem az, akkor semelyik nem. Most éppen 3,2 milliárd tűnt el a feneketlen családi zsebekben és belegondolni is szívás, mennyi lehet még ezen kívül. Amit már tudunk, és amit talán soha nem fogunk megtudni. Ha az elmúlt két és fél évtized politikai szemétdombján valaki mutat még egy ilyen gátlástalan, aljas, harácsoló famíliát, keresztben lenyelem a sapkámat. Testvérek, unokatestvérek, vejek, apák, fiúk, lányok, feleségek, sógorok szövevényes pókhálója fonja körbe ezt a jobb sorsra érdemes, rántotthús alakú pöcegödörré tett szegletét az univerzumnak.

A szent család, a nem vagyok vagyonos ember, soha nem voltam, nem is leszek evidenciával a homlokán közlekedő családfővel az élen a legmagasabb hatalmi pozíciókból tolja a közvagyont magántulajdonba (hűtlen kezelés? hivatali visszaélés?) és eszi be magát, mint a szú a (piac?)gazdaság minden elképzelhető és elképzelhetetlen rétegébe. A maffia politikai kézivezérléssel vérezteti kifele az alattvalókat.

Az a baj ezzel, kedves Soros-, Gyurcsány- és egyéb fóbiás nagyonmagyarok – nem vagyok dög újra meg újra leírni -, hogy a tiéteket is viszik, nem csak az enyémet.  Az a kurva nagy baj, hogy amíg ti könnyes szemmel tapsoltok a nagyon nemzeti kézben maradó, nagyon nemzeti vagyonról szóló propagandahimnuszoknak, ezek felvásárolják az országot: vállalkozásonként, szállodánként, földenként, kastélonyként, ingó és ingatlan vagyontárgyanként. Ezeknek már nem pusztán a politikai hatalom kell, ezek rabszolgatartói címekre pályáznak, szó szerint az alattvalóikká tesznek egy népet. Olyan hihetetlen mennyiségű európai pénzek tűntek el nyomtalanul, érdemi fejlesztések nélkül az elmúlt hat év alatt, amelyek holnapután már nagyon fognak hiányozni. A vécétisztítótól a Mészáros 649-edik nyertes közbeszerzéséig mind a tiedből nyúlják, minden lehetséges szálon.

Nincs még egy olyan korlátolt felelősségű társaság, kedves korlátolt rajongó barátom, amely valódi teljesítmény híján, pusztán a politikai hatalommal visszaélve, ekkora mérhetetlen befolyásra tett volna szert röpke két évtized alatt, mint az Orbán-dinasztia. Neked pedig semmi közöd hozzá, hogy itt hogy tűnt el 3,2 milliárd, amott 18, máshol pedig 42. Neked az a dolgod, hogy fanatikus légy, hogy hazudj magadnak, hogy agyatlanul gyűlölj, ballibsizz, gyurcsányozz, sorosozz, és ne lásd: a bűnszervezet rabul ejtette az agyadat, az értékeidet, az életed munkáját, és közben elvárja, hogy mindennek a tetejébe hálásan nyaldosd a talpukat.

Jól jegyezd meg, erre a milliárdokban mérhető tonnányi vákuumozott csemegegukoricára és magozott meggykonzervre is nagyvonalúan legyintő korlátolt barátom! A gazdaság az övék, a média az övék és eszük ágában nincs leállni a lopással. Amíg te tapsolva, ökölbe szorulva, sírva vagy büszkén hörögsz a Migráns1 előtt, itt minden az övék lesz. Minden. És jól jegyezze meg ezt az álellenzéki kollaboránsok hada is. Itt már ezek nélkül a fű se nő majd, ezeket már soha nem lehet leváltani, és ha igen, akkor ugyanúgy fogva tartják ezt a félfeudális banánköztársaságot, mint azelőtt. Jobbágyok, zsellérek maradtok Mészáros Lölö földjein-disznói között, és megbűnhödtök minden egyes milliárdért, amire nem emeltétek fel a fejeteket. Tehettek róla, hogy ez ne így legyen. Már tegnap is késő volt.

adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!