Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ne kockáztasd Orbán Viktor és a Fidesz jövőjét!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Orbánné Orbán Ráhel sértődötten közszerepel az MTI-ben, pedig állítólag nem is közszereplő, és kikéri magának, hogy ő márpedig turistaként látogatott férjestől-urastól Bahreinbe, egészen pontosan azért, hogy udvariasságból üdvözölje a muszlim arabokat, apu újabb fokozatra kapcsolta a muszlimozásból-migránsozásból-terroristázásból szárba szökkenő gyűlöletkampányt.

Erről természetesen beszámolt az MTI – szemben például az Együtt közleményével, amely szerint Szigetvári Viktor pártja befolyással való üzérkedés gyanúja miatt feljelentést tesz ezzel a szép históriával kapcsolatban – Rogán Antal propagandaminiszter (nem, ne feledkeztünk meg róla sem!) egyik beosztottját idézve.

Dömötör Csaba nagynevű ismeretlen államtitkár arról beszélt, hogy új szakaszba lép a kormány népszavazási kampánya, mégpedig az alábbi szlogennel:

Ez persze nem minden: a kisajátított nemzeti szimbólumként funkcionáló magyar zászló alapú plakátok mellett minden háztartásba „tájékoztató kiadványokat” juttatnak el, és hogy a határon túli magyarok se maradjanak ki – ha akarnak se – ebből a fenyegető, uszító játszmából, őket „buzdító levelekkel” bombázzák. Ha már szóhoz jutott, a névtelen államtitkárka minden pártot és felelős politikai szereplőt arra utasított, hogy küldjék el választóikat szavazni, és tegyék világossá, hogy az igen vagy a nem szavazatot támogatják.

Ha vicces lenne, röhögni is lehetne mind az új szlogenen, mind az államtitkárocska szájába adott szövegen, amit azóta csak Kósa Lajosnak sikerült überelni. Igen, előkapták Lajost az uborkafa alól, aki hozta is a kötelezőt, amire képes, de most ezzel kivételesen nem fárasztanék senkit, mert van itt még egy dömötörös mondat:

A kormány álláspontja szerint a népszavazás nem a pártokról, és nem a belpolitikai küzdelmekről szól, hanem arról, hogy milyen Európában szeretnénk élni. A tét az, hogy meg tudjuk-e védeni közösségeinket, kultúránkat, és mindazt, ami magyarrá teszi Magyarországot.

Lajos, Dömötör, Csaba, Viktor, Antal, Árpád meg a többiek! Örömmel veszem tudomásul, hogy egy dekagramm menekült, migráns és terrorista nincs míg a szem ellát, annak pedig módfelett örülök, hogy rá tetszettek jönni: olyan szinten sikerült hülyén megfogalmazni a nagyon hülye és értelmetlen kérdést, hogy a szavazótábor átlagos intelligenciahányadosára való tekintettel el kell kezdeni szájbarágni a helyes választ.

Annak kevésbé örülök, hogy amint látom, a nemzeti szimbólumok kokárdával kezdődött kisajátítása most a magyar zászlóval és az arra hányt aljas fenyegetőzéssel folytatódik. Annak legalább annyira nem örülük, hogy miközben a Kúria szerint rendben van, hogy a kormány óriásplakátokon terjeszti a féligazságokat igen, valós tényeket nyomokban sem tartalmazó igéit, ellenzéki politikusokra ráküldik a rendőrséget azért, mert sajtótájékoztatón véleményt nyilvánítottak. Az Együtt Orbán Viktor vagyonát firtató kérdésfelvetésének a kamunépszavazáshoz tényszerűen annyi köze van, mint a kormány véleményének. De visszatérve.

Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét! – üvöltik a félelem, gyűlölet, agresszió hangján rikácsolva bele az arcokba, miközben a nemzeti színek mögé bújva újra einstandolnak egy darabot a közösből. Azt üzenik, hogy ez a semmit el nem döntő népszavazás (nemzetközi szerződésből eredő kötelezettség esetén nincs helye, értelme népszavazásnak!) kockázatokat hordoz. Azt mondják, nem belpolitikai küzdelemről van szó, de arra szólítják a pártokat, hogy foglaljanak állást a kérdésben! Azt sugallják a piros-fehér-zöldre hányt hazugsággal, hogy aki nem érti a nemet, az valójában hazaáruló. Le lehet süllyedni ennyire mélyre? Mert ha igen – és látványosan igen – akkor bízom benne, hogy csak a hurok közelgő szorulása miatt van.

Tisztelt magyar állampolgár, ki nem láttál migránst életedben, de azt látod és el is fordítod a fejed minden alkalommal -, hogy Orbán, Mészáros, Rogán, Szijjártó, Vajna, Habony és a többiek naponta, módszeresen tesznek arról, hogy ennek az országnak már ne legyen mit kockáztatni. Egészen konkrétan ez az a népszavazás, amelynek semmiféle olyan jogi következménye nincs, ami meghatározhatná Magyarország jövőjét. Ez az a kormány, amely ennek ellenére mindent megtesz azért, hogy a te pénzedet két kézzel szórva neked már ne legyen mit kockáztatnod. A feladatod az – ezt kérik tőled -, hogy ne gondolkodj, ne kérdezd meg magadtól: ha annyira fontos a véleményed, miért nem szavazhatsz az olimpiáról, Paksról és egyáltalán arról, hogy miként akarod élni az életed.

Az a kormány kéri tőled, hogy ne kockáztasd az ország jövőjét, amelyik lenyúlta a megtakarításaidat, naponta önti a pénzedet Mészáros Lőrincbe, amelyik a korrupciót legfőbb politikájának nevezte ki, amelyiknek feje családi vállalkozásként kezeli az országot, amely szocializmust épít és nemzetmentésnek hívja, idegengyűlöletet szít, hogy ne figyelj arra, hogyan lopja ki a szemedet.

Magyarországot sajnos ez teszi magyarrá pillanatnyilag: hogy a befizetett adókból, az európai tagságból adódó jogokból csupán egy nagyon szűk réteg profitál, hogy megfélemlítik, ellehetetlenítik a másképp gondolkodókat, hogy leépítik a demokráciát és elkerítik a nemzeti istállót. Most az a feladatod, hogy elhidd: nem azok teszik kockára az ország jövőjét, akik tőled lopnak, hanem azok, akik erre felhívják a figyelmed. Most éppen e nemzeti lobogót szemelték ki, azzal manipulálnak: ha nemmel szavazol, október 3-ától aranyéleted lesz. Október 3-ától semmi nem lesz, csak annyi, hogy immár téged maguk előtt tolva, a hátad mögé gyáván megbújva, rád hivatkozva fognak szembemenni Európával, és kibújni az uniós kötelezettségek alól. 1300 emberért és a hatalomért mindent egy lapra tettek fel.

Ehhez kell a te szavazatod. És ahhoz, hogy a Magyarország nevű, korrupcióról, gyűlölködésről, tönkretett piacgazdaságról, szegénységről felismerhető, az európai kultúrkörről leszakadó, perifériára szoruló szélsőséges banánköztársaságban a Fidesz örök életére kormányon maradjon. Ennyi. Mostmár nem is kérdeznek, mielőtt pofáznak, hanem egyből utasítanak: Ne kockáztasd Orbán Viktor és a Fidesz jövőjét!  Hogy veled mi lesz, a te jövőddel mi lesz, az senkit nem érdekel. Ámen.

adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.