Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hálából követeljük a kötelelző és nyilvános prosztatavizsgálatot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Soros György ellenség. Ezt már megtanultuk, mert nincs olyan nap, amikor legalább két-három cikk, tudósítás meg ne jelenne ebben a témában a kormány valamelyik nyílásán. Soros György legújabb rémtettét már feldolgozta szinte az összes propagandaoldal, de van, aki még csak most aknázza ki az ebben rejlő borzalmakat.

A nagyszerű Magyar Időkben ma jelent meg egy cikk Néző László ujjából. A gond az – vagy nem gond, csak engem zavar intenzíven – hogy gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy a szentnégység – Magyar Idők, Magyar Hírlap, PestiSrácok, 888.hu – közül hol és kinek a neve alatt publikálódik éppen az aktuális kötelező anyag, lényegében ugyanazt olvashatjuk.

Soros György mostani bűne az, hogy – ha igazak a kormány értesülései és ha nem, akkor is – szeretné befolyásolni az európai országok abortusz törvényeit. Mégpedig olyan változásokat szeretne elérni, amelyek lazítanának a most meglehetősen szigorú szabályozáson.

Tegyük félre azt az apró, de talán nem elhanyagolható tényt, hogy most éppen propagandacélokra használja a kormánymédia a nők méhét. Tekintsünk el attól, hogy mit szeretne, vagy mit nem szeretne Soros György és koncentráljunk arra, mit tesz a magyar kormány.

Én semmi nagyszerűt nem találok abban, hogy politikai ügyet csinálnak a gyermekvállalásból. Nőként – bár nagyon nagy szerencsémre nekem soha nem kellett olyan súlyos döntést meghoznom, amit egy abortusz jelent – kikérem magamnak, hogy aszott pasasok, politikusok, újságírók és külföldön, vagy belföldön élő milliárdosok döntögessenek a nők önrendelkezése felett.

Mert az emberi élet a tudomány mai állása szerint a női testben képes megfoganni. Ha ez tervezett – vagy nem tervezett, de mégis örömteli – esemény, akkor nincs miről beszélni. Ha azonban a fogantatás nem kívánt módon történt – akár erőszak, akár a fogamzásgátlás hibája (egyetlen módszer sem 100 százalékos), akár egyéb okból – akkor a nőnek és a férfinak legyen joga eldönteni, hogy mit tesznek.

Ugyanis a legújabb kutatások szerint is két ember kell a gyermeknemzéshez. Az abortusz szabályozásáról súlyosan elfelejtették megkérdezni a nőket, a férfiakat és a szakembereket, orvosokat. Politikai döntés volt, csakhogy az urak megint nem a maguk bőrét vitték a vásárra.

Ha egy nő – vagy jobb esetben egy pár – a gyermek felnevelését nem tudja, vagy nem akarja vállalni, annak a gyermeknek jobb, ha meg sem születik. Bármennyire szörnyen hangzik is. Magyarország demográfiai problémáit nem a kényszerszülések fogják megoldani. A kényszerből vállalt, kihordott, megszült gyermek olyan terhet jelenthet a család számára, ami nem egy kiegyensúlyozott, boldog élet képét vetíti előre.

Természetesen elsősorban a nem kívánt terhesség megelőzése a cél. Ehhez megfelelő oktatásra, felvilágosításra lenne szükség és arra, hogy a fogamzásgátláshoz használható eszközök és gyógyszerek megfizethetőek legyenek. Végső esetben – ezt gondolom nőként – a magzat abortálása is jobb megoldás, mint az évtizedekig tartó szenvedés a megszületendő gyermek, az anya és az egész család számára.

Egy ilyen döntés – a terhességmegszakítás – hihetetlen törés az anya életében. Ez nem azonos azzal, hogy zöldre, barnára, vagy hupililára festeti az ember lánya a haját. Az abortusz súlyos trauma testileg is, de főként és elsősorban lelkileg. Senki nem hoz ilyen döntést nagyon nyomós ok nélkül.

Ezért úgy gondolom, az abortusztörvényt bizony át kellene gondolni, az érdekeltek és szakemberek bevonásával egy sokkal humánusabb szabályozást kellene alkotni. A mindenkori kormánynak a feladata nem a nők szülőcsatornájában való matatás, hanem olyan gazdasági-szociális intézkedések megalkotása, amik élhető, biztonságos országgá teszik Magyarországot és ahol egyre több pár mer és akar gyermeket vállalni.

Addig is szerencsés lenne, ha sem Soros György, sem a kormány tagjai, sem az újságírók hada bármely oldalról nem próbálna meg beleszólni abba, amit soha életükben nem éltek át. Ahogy mi, nők sem próbáljuk meg törvényileg kötelezővé tenni a herevasalást, vagy a havonkénti kötelező és nyilvános prosztatavizsgálatot. Pedig lehetséges, hogy itt lenne az ideje.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.