Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olvasói levél Kaliforniából – Magyarország elveszett

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Döbbenet. Amerikai állampolgárok is tájékozottak, diktatúra van, nyomor van, Putyin és Orbán imádat van. Amerika ellenesség van. Zsidóellenesség van. Tudják. És már el is mondják.

Udvariasan – személy szerint engem nem ítélnek meg, mert őszintén elmondom: pontosan ezek miatt, az élhetetlen életérzés miatt hagytam ott a hazámat 55 évesen! Nincs jövő és nem is lesz Magyarországon. Maradok és várom a napot, amikor a gyermekeim is hivatalosan el tudnak onnan menekülni.

Magyarok között a megítélés nem ilyen tiszta. Ők 56-os menekültek. Él még a nosztalgia – nem tájékozottak, sőt inkább elfogadóak a jelenlegi politikai rezsim megítélésben. Azonban – DE ha hazamennek – vagy kirabolták ismét a házukat, amit évente meglátogatnak, vagy ismét nyugatra költözött egy unoka a gyerekeivel 4o valahány évesen és nem értik, mi a baja az otthoniaknak, hiszen van pénzük! Még vesznek élelmiszert!

De ha neki kell elmenni vásárolni, már sokallja az élelem, a benzin árát… és hát üresek az éttermek is.. aztán meglopva, kirabolva visszajönnek a USA-ba és ki nem mondanák, hogy Magyarország elveszett… mert akkor másodszor veszítenék el azt, ami igazán sosem volt az övék. A hazájukat.

Maggie

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.