Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem ti vagytok ’56, nem ti vagytok a magyar szabadságharc, nem ti vagytok Magyarország

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy vidáman induljon a nap, szó szerint idézzük a halszagú forradalmi kormányinduló cikizése miatt agysokkot kapott illetékesek közleményét, amit tegnapra sikerült összebarkácsolniuk. Hogy kivel íratták meg, az a stílusból elég jól leszűrhető. Lássuk.

Budapest, 2016. augusztus 22., hétfő (OS) – Az 56-os Emlékbizottság közleménye:

„Az elmúlt napokban több méltatlan támadás érte az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulójára szervezett emlékév előkészületeit. Tekintettel arra, hogy az irányított és összehangolt támadások a baloldali és liberális, valamint a Jobbikot kiszolgáló médiumokban kaptak teret, az 56-os Emlékbizottság az alábbi nyilatkozattal fordul Magyarország polgáraihoz.
Az Emlékbizottság szomorúan szembesült azzal, hogy negyed századdal a kommunista diktatúra bukása után ma is teret kapnak a kommunista és náci diktatúra lejárató kampányait megidéző sajtótámadások, melyek nincsenek tekintettel az érzelmi közösséget és identitást nyújtó, függetlenségünket és szabadságunkat szimbolizáló ünnepeinkre. Nem szabad elfelejtenünk, hogy tíz évvel ezelőtt a mostani 60. emlékévet támadó liberálisok semmi kivetni valót nem találtak az ünnepen a védtelen tömegbe lövető Gyurcsány-kormány tevékenységében. Akik ma hazugsággal és homofób kirohanásokkal támadják az emlékévet, abban érdekeltek, hogy a 20. század legnagyobb antikommunista harca ne válhasson a jövő nemzedékek büszkeségpontjává. Ne engedjük!

Kiadó: Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány

Viszonylag hülyeségtűrő vagyok – ez persze távolról sem jelenti azt, hogy szó nélkül megyek el a tulokságok mellett, mert miért is tenném? – de ez a szöveg! Valami egészen drámai, ahogy ezek a jóemberek meg tudnak sértődni. Egyem meg az ő érzékeny lelküket és persze közben vesszen Gyurcsány! Hogy ez a szerencsétlen ember hogy kerül már megint ide, azt komolyan nem értem. Ő szerezte a halkonzerv-nótát, vagy mi történt? Na, mindegy is. Mivel megszólítva érzem magamat, mint magyar állampolgár, akihez oda van fordulva a komplett 56-os emlékbizottság – miheztartás végett nézzünk már rájuk egy percre:1

Eddig jutottam a nézésben, innen amúgy is Schmidt Mariska és Balog Zoltán – jut eszembe, a Dóri Ház megkapta már a pénzt, Balog pajtás? – következik, majd a fél Fidesz.

Ezt a két csodálatos embert egymás mellett látni önmagában megrázó élmény, de hogy Wittner Mária foglalkozása szabadságharcos, az számomra most vált világossá. Szabadságharcos! Azt a kutyafáját, amit a macska rúgjon meg!

Megint elkószáltam, de a szabadságharcos matróna elemi erővel hatott rám. Tehát válaszoljak én a bizottságnak, mert még a végén jobban idefordulnak.

Drágáim!

Nyugodjatok meg szépen, nem érte méltatlan támadás a működéseteket. Teljesen méltó támadás érte, ugyanis elvertetek 50 millió forintot egy gagyi, ráadásul használt bazsevára, amihez valaki halmazati bűnként (ha eddig ilyen nem volt a jogban, majd most) írt egy penetráns, ócska, de legalább röhejes szöveget.

Nem volt irányított a támadás, mindenki spontán háborodott fel, tök magától.

A baloldali és liberális oldalról villámgyorsan pattanjatok le és ne akarjátok összemosni azzal, ami a ti leglényegetek: a kommunista diktatúra (náci is, igen) propagandájával. Ezzel a Fidesz-kormány operál évek óta, nem is sikertelenül. Csak sajnos (nektek sajnos) egy adott társadalomban egy bizonyos százalékban vannak jelen hülyék, azokat meg már megtaláltátok. Életkoruknál fogva nem is nagyon szaporodnak, úgyhogy próbáljátok meg beosztani őket.

Ne azonosuljatok ennyire az ünnepeinkkel. Senki nem támadta ’56-ot (és nem kedveskéim, nem ti vagytok ’56, ti csak egy vicces társaság vagytok), hanem a gagyi nótát támadta mindenki.

A homofób izét nem értem. Valaki lebuzizott valakit valahol a halkonzerv-induló kapcsán? Mert ha igen, akkor nézzetek már rá a címlapra, mert azt a sajtóvégterméket alighanem ti fizetitek a mi pénzünkből.

Tömörítek és lassan írom, hogy Wittner Mária főállású szabadságharcos is értse:

Nem ti vagytok ’56, nem ti vagytok a magyar szabadságharc, nem ti vagytok Magyarország. Ti az én pénzemet szórjátok hülyeségekre, az én nevemben rendeltek egy drámaian ócska harci indulót és amikor nekem az nem tetszik és elmondom, akkor ti vagytok felháborodva és ti kéritek ki magatoknak. Semmi gond! Szépen fizessétek vissza az összes pénzt a közös kasszába, a saját, adózott jövedelmetekből szabadságharcoljatok, akkor majd felháborodhattok. Addig meg csönd legyen.

Pápuszi:

Róbert, a népmalac

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.