Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha éppen nem a kávé vagy a pálinka ömlik rá a bizonyító erejű dokumentumokra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Emlékszünk még arra, hogy Kubatov Pártigazgató Gábor és Vizoviczki Maffiózó László óvodástársak voltak?

És arra, hogy a hivatali vesztegetéssel és különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett csalással vádolt Vizoviczki László Kubatov közreműködését kérte ahhoz, hogy a hatóságok engedjék ki az előzetes letartóztatásból, és szabadlábon védekezhessen az ellene folyó eljárásokban?

És az megvan, hogy Vizoviczki arra hivatkozott, hogy korábban besegített a Fidesz egyik kampányába, és hozzátette azt is, hogy ha kiengedik, „fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkat” ad majd cserébe?

Remélem azt sem felejtettük el, hogy Kubatov elismerte: megkapta a házkutatáson lefoglalt, majd bűnjelként nyilvántartásba vett Vizoviczki-levelet, de azt állította, hogy azt rögtön átadta a bűnüldöző szerveknek.

Ha ez mind megvan, és még hozzávesszük azt is, hogy Vizoviczki 250 millió forintos óvadék ellenében immár háziőriztben köszöni, jól van (igen, a diszkópápa az a jó maffiózó, aki nem ismeri, életében nem látta Rogán Antalt), akkor nézzük a mai nap hírét: Polt Péter nem találja Vizoviczki Kubatovnak írt levelét.

Hát így legyen ötösöm a lottón, b*zmeg Polt-féle igazságszolgáltatás, ahogy ennek a levélnek lába kelt. MSZP-s (Bárándy Gergely, Molnár Csaba) és jobbikos (Staudt Gábor) politikusok arról kérdezték a legfőbb ügyészt, az általa vezetett kamuhatóság vizsgálta egyáltalán a budapesti éjszaka egykori urának politikusokhoz fűződő kapcsolatát, illetve hogy megkapták-e azt a levelet, amit Vizoviczki Kubatov Gábor Fidesz pártigazgatónak és alelnöknek írt.

Staudt Gábor kérdésére válaszolva Polt azt írta, az ügyészség nem kapta meg a szóbanforgó levelet, annak sorsáról neki nincsenek információi. A nyomozás során lefoglaltak Vizoviczkinél egy 8 oldalas levéltöredéket, de nem tudják, hogy ez megegyezik-e azzal, mint amit Kubatov továbbküldött – ezt a szocialisták kérdésére vonatkozóan fejtegette a legfőbb ügyésznek csúfolt pártkatona.

„A nyomozás során lefoglalt levéltöredék a vizsgált bűncselekménnyel kapcsolatos adatot nem tartalmaz (azokra utal Polt, amivel Vizoviczkit gyanúsítják – szerk.), így az eljáró nyomozó főügyészség azzal kapcsolatos további nyomozást nem végzett.”

A szocialistáknak adott válaszában Polt egyébként elismeri, hogy Vizoviczki a nyomozás alatt politikusokat érintő információkat bocsátott a hatóság rendelkezésére, hogy helyzetén javítson, ám a bűncselekmény súlya miatt nem állapodtak meg vele. Ugyanis az állam büntetőjogi igényének érvényesítéséhez jelentősebb érdek fűződöttt, mint a Vizoviczkivel történő együttműködéshez.

És hogy egy újabb tökéletesen kerek kórképet kapjunk a korrupciótól bűzölgő maffiaállam működésének mikéntjéről, Poltovics azt is leírta, hogy e tárgykörben kábé esze ágában nem volt a Fidesz kampányfinanszírozását vizsgálni, hogy abban Vizoviczki pénze benne volt és mennyire volt benne.

Hát hogy a büdös francban vizsgálta volna ezeket a dolgokat az ügyészség, amikor az ügyészségnek az a dolga Magyarországon, hogy a fideszes nagykutyák érdekeit sértő, a fideszes nagykutyákra nézve terhelő ügyeket megszüntesse. Mekkora nagy szenzáció lett volna, ha megtalálják azt a levelet. Még a végén azt kellett volna most írnom, hogy Polt Péter soha nem tüntette el szándékosan a Fideszre nézve terhelő bizonyítékokat. Hogy Polt Péter nem foglalkozott soha az ellenzéki politikusokra nézve hamis bizonyítékokat gyártásával. Hogy Polt Péter nem bűnös mindabban, ami ebben az országban folyik. Hogy Polt Péter pártállástól függetlenül végzi a dolgát. Hogy az sem igaz, hogy kizárólag miatta működik még ez az egész maffia, amelynek tagjai már régen kiérdemelték, hogy börtönben rohadjanak.

Ritka átlátszó, gennyes magyarázkodás ez is, de ki mire számított? Kubatov levelét nem találták, csak egy nyolc oldalas levéltöredéket. Érdekes módon pont az a része hiányzik, ami a Fideszről szól. Csak a véletlen műve lehet. Poltnak van pofája leírni, hogy nem állapítható meg, hogy a bűnjelként lefoglalt irat megegyezik-e azzal, amit Kubatov állítása szerint átadott a bűnüldözési szerveknek, mert ahhoz legalább a látszat és a parasztvakítás kedvéért meg kellett volna kérdezni Kubatovot, hogy az-e, vagy nem az-e. De már ennyire sem futja. Beleszarnak az egészbe.

Igen, Polt elismeri, hogy Vizoviczki átadott politikusokat érintő információkat a hatóságoknak. Kár, hogy majd a választások előtt 2 hónappal fog kiderülni, hogy ezek mind baloldali politikusok voltak. A kormányzati tényfeltáró média majd jól feltárja őket. Rogán meg nem baloldali, nem véletlenül életében sem találkozott Vizoviczkival. És fordítva.

Ha éppen nem a kávé vagy a pálinka ömlik rá a bizonyító erejű dokumentumokra, vagy nem a talajvíz jön fel térdkalácsig, akkor egyszerűen nyomtalanul eltűnnek levelek, írásos bizonyítékok, amelyeket a bűnszervezetként működő, alvilági sötét figurákkal tökig összefonódó Fidesz ellen fel lehetne használni. Polt olvasatlanul is pontosan tudja, melyek azok a levelek, amiket nem kapott meg. És amiket soha a büdös életben nem kaphat meg.

A Fidesszel üzletelő Vizoviczki, aki azzal zsarolta a Fideszt, hogy ha nem engedik háziőrizetbe, pofázni fog és az állampárt viselt dolgairól mesél majd széles nyilvánosság előtt, immár elérte a célját és kussol. Polt pedig nem találja a Kubatovnak címzett levelet és képviselői kérdésekre válasz helyett hazudozik. Gazembereket rejteget és életben tartja a megbízóit, hálásan köszöni saját pozícióját és felesége sokmilliós fizetését Matolcsy szárnyai alatt. Nem csodálkozom, hogy nem érte meg Poltnak vádalkut kötni az alvilág urával, hiszen még így sem gördülékeny a fideszes bűntársakat tisztára mosni.

Ezért aztán írjuk ezt is a többi mellé. Polt Péternek köszönhetően nem derülhet ki, hogy ebben az országban a nép választottjai hogyan és milyen mértékben vannak összefonódva bűnszervezetben elkövetett csalással vádolt gazemberekkel. A fenti ábra szerint igen valószínűnek tűnik – de mivel nincsen független ügyészség ezért ilyet nem lehet leírni bizonyosságként -, hogy Kubatov, Polt, Rogán és a többiek egyaránt üzlet- és bűntársai Vizoviczkinek. Ezért kell ilyen hagymázas, átlátszó, aljas hazugságokkal menteni a menthetőt. Különben mind belebuknak. Egytől egyig.

A legdurvább az, hogy a bűncselekménysorozat, amiről szó van, nem múlt idő, hanem napjainkban is, ezekben a pillanatokban is zajlik. És addig nem lesz vége, amíg a Fidesz és Polt Péter a helyén van. Amíg 1-1,5 millió birka bégetve elhiszi, hogy eltűnt az a levél. Sőt, soha nem is volt ilyen levél.

adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.