Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A szeretet sava jól oldja az ellenzéket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

– Hahó! Szervusz, rég láttalak!

– Öööö…szervusz!

– Nem emlékszel rám?

D…nem igazán, ne haragudj! 

– Egy osztályba jártunk, csak én másikba.

Ja, igen. Te kibuktál egy év után. Már emlékszem! Hogy vagy? 

– Csodásan, köszönöm! Hihetetlen, mennyire jó magyarnak lenni! Ez a nemzeti érzés, a szeretet összetartó ereje fantasztikus!

Tényleg? Örülök. Család? 

– Van. Ők is boldogok, hogy magyarok lehetnek. A szeretet, tudod! Csak az öcsémmel nem tartjuk a kapcsolatot, mióta aljas módon kiszakadt a magyar nemzet testéből. De nem is hiányzik, ott dögöljön meg, ahol van!

Kiszakadt? Az öcséd? Külföldre költözött?

– Nem költözött az sehová, rohadna meg! Pedig az ilyen menjen messzire, a kenyéradó gazdáihoz, ne rontsa itt a magyar nemzeti levegőt!

Mégis, min vesztetek ennyire össze? Mi történt? Elcsábította a feleségedet? 

– Bár elcsábította volna! Azt meg tudnám bocsájtani, még örülnék is neki. Eléggé meghízott az asszony mostanság, veri a kétszáz kilót. Lusta is, mint a fene, viszont buta, mint a tök. Kicsit büdös is, de azt még csak elviselném valahogy, ha nem veszekedne megállás nélkül.

Ne haragudj a kérdésért, de miért nem válsz el tőle, ha ennyire nem bírod elviselni? 

– Meg vagy őrülve? Hogy válnék el? Mit szólna a közösség? A tisztelendő úr? Az egyház nem támogatja a válást!

Mióta vagy vallásos? A gimiben  kitiltottak a hittanról, mert végig a hátsó padban kukorékoltál. Azt mondtad, minden vallásos hülye, a papok meg egyenesen csótányok.

– Pszt, ne ordíts, légy szíves! Fiatal voltam és bohó, fátylat rá! De a kérges kezű édesanyám szelíd szóval visszaterelt az egyház kebelére.

Mi van? Kérges kezű kicsoda? 

– Anyám, az a szent asszony! Ma is emlékszem, amikor az egész napos kapálás után fáradtan az ölébe vont és felolvasott nekem a Bibliából…

– Ne hülyülj már!  Anyád a suliban dolgozott, mint takarítónő. Mindig pálinkaszaga volt és jó, ha egy évben egyszer rendesen felmosta a folyosót. Úgy káromkodott, mint egy kocsis. A kapát akkor sem ismerte volna fel, ha átesik rajta. Nem hiszem, hogy látott életében Bibliát.

– Halkabban! Anyám nagyszerű asszony! Mióta nyugdíjba ment, a helyi közösség hajtómotorja, a párt eltökélt híve és aktivistája! Ő szervezi a békamenetet a faluban.

Talán békemenetet… 

– Nem, azt a Csizmadia szervezi.

Értem…Anyád ezek szerint fideszes? 

– Nem,  kádéenpés. Én vagyok fideszes, meg az asszony. Csodás dolog, amikor így összetart a család! Az a szeretet, ami betölti a szívünket, pénzért nem vehető meg. Főleg akkor szerettük egymást nagyon, amikor vasárnap zárva voltak az üzletek. Délelőtt templomba mentünk, délután meg békességben, szeretetben együtt voltunk, nem a plázában rongáltuk az erkölcsünket, meg bámultuk a játékgépeket!

Miért, régebben minden vasárnap plázáztatok? 

– Hülye vagy? Falun lakunk. Ott még bolt sincs vasárnap, nemhogy pláza.

– Értem. Ott dolgozol? A faluban?

– Lószart! Nincs ott munka. Én munkakereső támogatáson vagyok, időnként kapok közmunkát. Az asszony rokkantjáradékos, mert a dagadt valagát alig vonszolja, semmit nem tud dolgozni. Most visszavették a rokkantsági fokát, annyi pénzt sem kap, amennyit megzabál.

Akkor miből éltek?

– Anyám nyugdíjából. Meg néha van egy kis mellékes, amikor választási időszak van.

Politizálsz? 

– Nem akarok, de muszáj! Ezek a rohadt, büdös, mocskos szocik megint vissza akarnak jönni a hatalomba! A rohadt anyját mindnek, ahol egy is van! Lopnak, hazudnak. Hazaáruló az összes! Elárulták az országot, ők tehetnek az adósságokról, meg a munkanélküliségről. Szítják a gyűlöletet, ezek nem értik a szeretet nyelvét, a szeretet összetartó erejét! Csak pocskondiázni tudnak, hogy dögölne meg a fajtájuk is! Gyurcsány eladta az országot az oroszoknak, Bajnai meg az amerikaiaknak!

De hát Orbán kötött titkos szerződést Putyinnal… 

– A mi érdekünkben! Értünk tette, pedig az egész nyugat őt köpködi miatta! Persze, mert fáj nekik, hogy az ország olyan sikeres és irigylik, hogy nekünk lesz atomerőművünk! Akkor lesz csak rezsicsökkentés, ha minden otthonban atommal fűtünk! Ez fáj a nyugatiaknak, meg a piszkos hazaáruló ballibsiknek!

– Bocs, hogy megkérdem, de ki a ballibsi szerinted? 

– Mindenki, aki támadja Orbánt! Rohadék szemetek, csak gyűlölködni tudnak, pusztulna el az összes! Mocskos árulók! Csak magukkal törődnek, nem érdekli őket, mi van az országgal, a hazával, a nemzettel. Semmi hazafias érzés nincs bennük, csak a haszonlesés, a hatalomvágy és a feneketlen gyűlölet! Nem értik a szeretet…

Tudom, ezt már mondtad. Ne haragudj, de lassan mennem kell, vár a család. 

– Jó hogy szólsz, nekem is indulnom kell a repülőtérre. A sógorom kölcsön adta a kocsiját, de időre vissza kell vinnem neki.

Na! Utaztok valahová? Nyaralni? 

– Francot! A gyerek jön haza látogatóba Londonból. Már nagyon hiányzik, még az asszonynak is. Várjuk már nagyon! Talán tud egy kis pénzt csúsztatni szegény, idős apjának…adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.