Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Belevihognak a szétcseszett életünkbe. A tiédbe is, istenbarma, nem csak a ballipsikébe!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már az elején jelzem, iszonyú pipa vagyok. Aki nem viseli jól a keresetlen kifejezéseket, az most döntsön úgy, hogy átnyergel a Kiskegyedre, vagy valami kellemes irodalmi oldalra. Vannak ilyenek bőséggel, nagyon színvonalasak is akadnak köztük gazdagon.

Aki mégis itt maradt, az vessen magára.

Tehát sík ideg vagyok. Úgy egyszerre  telítődött a szervezetem, ebben nem kis szerepe van annak, hogy megdöglött a laptopom. Ami nekem munkaeszköz, nem szórakozási lehetőség. Szerencsére van kölcsöngép és majd lesz valami. Nade.

Hollik Pityu ki sem tudta várni a hétvégét, vagy neki meg az órája romlott el, de megint eldarálta a szokásos faszságait. Amit minden tetves nap eldarál valamelyik idomított pávián, amióta a rablóbanda segge egyre nagyobb ütemben merül el a saját szarukban. Mert a baloldal és mindenkit be akarnak telepíteni és mindmegdöglünk, gyerünk szavazni. De a kurva életbe, mi lesz, ha elmegyünk szavazni? Mi változik? Kevesebbet fognak lopni onnantól kezdve? Ha szavazunk, akkor nem nyúlják le az uniós támogatás nagyrészét? Akkor nem lopják szét az országot?

Ha szavazunk, akkor bíróság elé kerül Rogán? Akkor előveszik Farkas Flóriánt? Akkor megkérdezik Orbán feleségét, hogy mi a tökömből vásárolgat ingatlanokat? Akkor kinyomozzák, hova a kurva életbe folyik el annyi pénz úgy, hogy semmi látszatja?

Beszélek már hülyeségeket! Hogyne lenne látszatja. Hiszen Ráhel már a férjével és gyerekével a saját lábunkon áll, de ott van még pár gyerek, akik szintén joggal várják el a kistafírozást. Ki is fogjuk őket stafírozni, mindenki nyugodjon meg. Lassan már mindenki elmenekül ebből az istenverte országból, de kit érdekel? Kit érdekel az a félmillió? egymillió? akik már elrohantak innen és akiknek a gyerekei biztosan nem itt fognak megszületni?

Kit érdekelnek az öregek, a betegek, a gyerekek? Senkit. Menjünk a faszba szavazni, mert az a fontos. Nem az, hogy Mészáros Lőrinc és bűntársai mennyi pénzt mosnak tisztára a nagyuraknak. Az nem számít, mert lopott az előző kormány is, ezek miért is ne lophatnának?

Hát ezért vagyunk, hogy megtermeljük nekik a villára valót, meg a kölykeiknek a luxuslábikót, az egész famíliájuknak azt a jólétet, ahonnan csak köpnek a fejünkre. Jó magasról. Jó nagyot. Napról-napra röhögnek bele az arcunkba, amikor sorra derülnek ki a mocsokságok, a romáktól, gyermekektől ellopott milliárdok, a szétrabolt termőföldek, a kisemmizett gazdák, a tönkrement életek.

Marhára érdekelne, hogy mit gondol magában a szektatag, amikor naponta szembesül azzal, hogy már megint gazdagodtak ezek a férgek, miközben belehazudtak az éhbérért dolgoztatott ápolónők arcába. Belevihognak a szétcseszett életünkbe. A tiédbe is, istenbarma, nem csak a ballipsikébe! A te kölyköd is el fog menekülni innen, vagy beáll seggnyalónak, lesz belőle egy Hollik, vagy Giró-Szász, Szijjártó, L.Simon, Rogán, Lázár. Lesz belőle egy értéktelen nulla, aki egész életében abból kovácsolt tőkét, hogy te ilyen idióta barom vagy, hogy a gyereked szájából is kivennéd a falat kenyeret csak azért, hogy ezek a szemetek, akik életükben egyetlen percet nem dolgoztak, a te pénzedből Rióba röpülhessenek és ott mereszthessék a valagukat a díszpáholyban.

Ennyi istenverte hülye sehol nincs, az már biztos. Békésen kérődzve vonulni a vágóhídra, de közben még meg is állni egy percre, hogy a gazda lenyírhassa a bundádat, aztán meg élve megnyúz, mert jó a birkabőr is, lehet belőle pénzt csinálni. Vagy kiteríteni az ágy elé, hogy amikor valamelyik élősködő kimászik a pihe-puha ágyából, akkor a retkes lábát legyen mire rakni.

Édes jó istenem, micsoda ország lett ez? Kerényi, L. Simon, Fekete, Balog, Szijjártó, Vajna, Vajnáné, Rogán, Rogánné, Matolcsy és az összes rokona, Orbán Rasi és férje, a koszos körmű gázszerelő, aki milliárdos lett két év alatt, a legokosabb geciző, aki hirtelen ellenzékivé vált, miután felépítette a Fideszt. Miféle emberek ezek, kik ezek? Kicsoda az a Polt Péter a sunyi vigyorával, Poltné a Matolcsy fészekben havi ötmillióért, Matolcsy kistafírozott gyerekei.

Hát hülyék vagyunk mi? Az ország fele szegény, a másik fele épphogy megél, pár család meg azt sem tudja, mit kezdjen jódolgában és még így is ráfér a pofájukra a mi pénzünkből utazgatni az olimpiára.

Itt gyerekek halnak meg, öregek szenvednek nyomorult módon. Családok mennek tönkre, emberek halnak bele a kilátástalanságba. Itt becsapják a nővérkéket és a beígért béremelés tizedét dobják oda, mint kutyának a koncsot. Nesze, bazd meg és kussolj! Itt nincs étel a kórházban, mert nem fizetik a szolgáltatót, kikapcsolják a villanyt ott, ahol gyermekek haldokolnak.

Rohad az egész kurva ország, a pedagógusok és szülők képébe hazudik a kormány, közben az oktatás színvonala a béka segge alatt van. Ezek a szemetek üvöltve verik a mellüket, hogy megint idehoztak valami csavarozó-műhelyt, miközben mindenki fut, amerre lát.

Hát hová tartunk mi? Komolyan az a cél, hogy ezek a szemetek tovább gazdagodjanak, mindenki más pedig pusztuljon? Semmi nem számít, semmivel nem foglalkozunk, csak nehogy a ballipsik, meg a baloldal, meg a liberálisok, meg az elmúlt nyolc év, meg a faszom?

Az idős emberek nem mernek a jövőbe nézni, sokan csak interneten keresztül látják az unokájukat, tudják, látják hogy mi történik és próbálnak is tenni ellene, amennyit csak lehet. Ők mennek tüntetni, bazd meg! Jóformán csak ők. A többi, az Orbán rajongó meg elélvez attól, hogy az istenük már mindjárt a világ ura lesz.

Komolyan ez a Hollik kell nekünk? Hogy ez kiálljon és elmakogja, hogy merabaloldal és menjünk szavazni? Tényleg ez az összes, amit ez a szájbabaszott kormány üzen nekünk? Majd megyek, amikor titeket kell elküldeni, oda, ahová valók vagytok. Akkor majd megyek. Viszek csákányt, lapátot. Az ilyen pondrókkal máshogyan nem lehet elbánni, csak izomból. Az ilyen pofátlan görények nem érdemelnek semmi mást, akiknek semmi nem számít, csak a saját gazdagodásuk, az stadionépítésekből, a paksi istenfaszából szétlopható pénzek, miközben a szenteskedő, áhítatos vigyorú Balog képtelen azt a rohadék ötmilliót átutalni a gyermek hospice-nak, mert pont leszarja, mert csak annyi esze van, hogy szenteskedve forgassa a szemét és ott pöffeszkedjen az olimpián. Ez mindent elmond ezekről, a nyomorult kis selejtes lelkükről, a nulla erkölcsükről meg a kibaszott népszavazásukról.

Lehet, hogy egy nap nem lesz laptopom, de hogy lapátom, csákányom lesz, azt garantálom.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.