Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Átköltöztetjük önöket a területileg illetékes stadionba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Üdvözlöm, asszonyom! Látja, kár volt úgy idegeskednie, csak sikerült végül befeküdnie a műtétre. Úgy elrepült az a két hónap, mint a sicc! Másfél éve vár? Ja, az biztosan lassabban repült el, de a lényeg, hogy ki van tűzve a műtét időpontja. Nővérke! Mutassa meg kérem a betegnek, melyik lesz az ő ágya!

Jöjjön hölgyem, mert nem érek rá! Még huszonöt betegnek ki kell osztanom a gyógyszert. Nem, nem ennyi beteg jut rám, egy részüket már elláttam. Na, ez az ágy lesz az. Majd tessék vigyázni az ablakdeszkával, mert ki szokott esni. A radiátor is, abba ne kapaszkodjon. Nem koszos az ágynemű, csak foltos. Remélem, hozott mindent magával? Hogyhogy mit? Mindent. Mi csak az orvost adjuk, már ha lesz a műtét napján még dokink. Hehe, vicceltem.

Jó reggelt! Vérnyomásmérés, lázmérés! Tudom, hogy hajnali négy óra van, nekem is van órám. Ketteske, ideadná a rádiójából az elemet? Nem, csak itt maguknak mérek vele, aztán visszaadom. Majd kérek a másik kórteremben is kölcsön. Van valaki, aki lázasnak érzi magát? Már csak azért kérdem, mert lázmérőnk az most nincs. Kovács néni? Mutassa a homlokát! Tényleg forró. Vegyen be egy lázcsillapítót. Remélem, van magánál!

Itt a finom reggeli! Meg az ebéd és a vacsora is. Három szelet kenyér és három macisajt. Nincs meleg étel, mert konyha sincs. Most szereli le a tulajdonosa. Amúgy is, mit hisztiznek? Amikor volt meleg ebéd, akkor meg azzal volt bajuk, hogy ehetetlen. Nem hízlalda ez. Gyógyuljanak, ne az ételt követeljék. Nahát.

Kedves barátaink, magyarok! A magyar reformok működnek! A magyar embereknek jogában áll elmondani, hogy kivel akarnak együtt élni. Elutasítjuk a kötelező migránsbetelepítést. Üzenjünk együtt Brüsszelnek! Ötmilliárdból kijön az egész, plusz a plakátkampány és a hirdetések. Minden fillért megér, hogy független, szabad ország maradjunk! Megvédjük a magyar embereket, a magyar családokat és a magyar akácot!

Örömmel jelenthetem, hogy a bürokráciacsökkentés és az olcsóbb állam működik! Mint a reformok. A magyar embereknek alig néhány milliójába fog kerülni az, hogy én és az öregem kiröppenjünk Rióba, az olimpiára. Balog kolléga és a fél minisztérium másik géppel repülnek, az még olcsóbb lesz. Csak hát ők meg sokan vannak. De nem baj, a magyar adófizetők örömmel finanszírozzák. Sajnos az utazás izgalmai miatt Balog Zoltán, akit a köznyelv viccesen emberminiszternek hív, most nem ér rá a gyermek hospice ügyével foglalkozni, de amint visszatért Rióból, majd intézkedik az ígért összeg átutalásáról. Nem is értem, miért vergődnek annyira ötmillió forinton.

Tisztelt betegeink! Kérjük, mindenki szedje össze a holmiját, mert beszakadt a tető és a karbantartó Józsi szerint egy hajszálon múlik, hogy a fejünkre essen a plafon. Nem, senkit nem teszünk az utcára. Átköltöztetjük önöket a területileg illetékes stadionba.

Nem, ott sem lesz meleg étel, de hideg sem. Mindenki szóljon a hozzátartozóinak, hogy gondoskodjanak az étkezésekről. Ja, és ágyat is hozzanak be, mert különben a földön kell aludni a kedves betegnek. Nem, nincs ágy, miért lenne egy stadionban? Viszont van fűtött gyep! Na, ugye!

Nem értem, kedves asszonyom! Miért van így felháborodva? Hiszen két hónapot kellett csak várnia a műtétre. Jó, másfél évet, de már itt is van és itt vagyunk mi, hogy megoperáljuk azt a rosszalkodó térdízületet. Nem pont most, mert ugye egy stadionban mégsem operálhatunk, de hamarosan. Hogy jön az ide, hogy 40 éve fizeti a TB-t és még soha nem volt kórházban? Hogy követeli vissza a befizetett pénzét? Heheh! Hadd mutassam be a kollégámat, ő most átveszi az ön kezelését. Neki a stadion sem probléma, itt is praktizál. Hogy milyen szakorvos? Hát pszichiáter. Kezit csókolom!adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.