Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Hogy rogyna már a fejedre az a turulfosta égbolt!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyáltalán semmi más nem hiányzik már nekünk, mint amit kiderített, vagy legalábbis kideríteni vélt a nol.hu. 

Lustáknak röviden: Orbán Viktor az okos kis fejébe vette, hogy átveszi az irányítást Európa felett. Igaz, hogy erről szerintem már én is írtam néhányszor – csak úgy, a magam ötlete alapján – de így is mellbevágó a félig-meddig hivatalos visszaigazolása annak, hogy nem a paranoiám hülyéskedik, hanem tényleg mumus van az ágyam alatt.

A nagy terv – a nol.hu információi szerint – a következő: gyengíteni az uniós vezetést minden létező módon. Pocskondia, hazugságok zápora, népszavazási bohóckodás, baromságok nagy hangon és igen sokszor való ordibálása, a V4-eket maga előtt tolva zsarolás. Ha ez mégsem jönne be, akkor irány a Sándor-palota, mivel Áder megbízatása jövő tavasszal jár le.

Hát komolyan, egyik verzió jobb, mint a másik.

Viktor, a jó ég áldjon meg! Neked semmi nem elég? Már mindenhol ott vagy, a meg sem fogant unokád is milliárdos. Te irányítod fél kézzel ezt a nyomorult országot. Bohóckodhatsz kedvedre, hazudozhatsz, mint a vízfolyás. Senki nem von felelősségre, nem nyomoz utánad a rendőrség – éljen Polt Péter legfőbb cinkostárs – vannak rajongóid. A közeledbe sem juthat senki, aki csak egy rossz szót is merne szólni. Nincs olyan újságíró, aki kérdezhetne tőled bármit. Senki nem mer ellentmondani neked, akkora baromságokat csinálhatsz, amekkorákat csak akarsz. Ha holnap a nevedre – vagy az asszony nevére, vagy a gázszerelő nevére – íratod a kibaszott Balatont, akkor a nevedre íratod.

A parlamentben akkor jelensz meg, amikor úri kedved és az állapotod úgy hozza. Ha véletlenül válaszra méltatsz valakit – jó, tudom, a kurva törvény még előírja, hogy egy idő után válaszolnod kell és te adsz a látszatra – akkor is olyan pofátlanul és olyan geci módon teszed, hogy a felcsúti kiskocsmában is szájba vernének érte. Te meg az ország miniszterelnöke lehetsz ezzel a tapló stílusoddal. Mi a faszt akarsz még, de komolyan?

Apád vert kiskorodban, meg nagykorodban. Rúgott is. Te mondtad, nem én mondom. Sajnállak nagyon, de te most egész életedben kompenzálni akarsz? Az én kontómra? Nem kaptál karácsonyra játékvonatot, vetettél magadnak az országgal egy igazit. A segged lógott ki a gatyából kölyökként, most te vagy a leggazdagabb sudribunkó. Szorongtál az egyetemen az értelmiségi srácok között – ezt is te mondtad, nem én – mostanra egy értelmiségi sem maradt a közeledben sem. Csak olyanok, akik nálad is hülyébbek, vagy annyira seggnyalók, hogy hülyébbnek tettetik magukat.

Királynak, istennek képzelheted magad. Minden álmod teljesül. Azért, hogy te ne csalódj, a slpajaid kiirtják a fél országot. Az öregek, betegek, sérültek halomra döglenek a kívánságodra. A fél ország közmunkán nyomorog, hogy te verhesd a pohos melledet, amiért teljes foglalkoztatás van. Az ország másik fele meg már elmenekült innen. Előled menekültek, te faszfej. Te meg utánuk akarsz menni, hogy ott se legyen tőled nyugtuk? Hogy rogyna már a fejedre az a turulfosta égbolt!

Nem elég, hogy tönkrevágtad az országot? Nem elég neked uralkodni a híveiden? Már Európát is ki akarod nyírni? Hát onnan hová a picsába meneküljenek előled? Meg miből gondolod, hogy annyi béketűrő barom van ezen a kontinensen? Szerinted hogy viselnék a németek, franciák, ha a fejükre akarnál szarni? Komolyan kérdem.

Talán Debreczeni könyvében olvastam (valamelyikben), hogy amikor még kisgeci voltál, nem akkora, mint most, nagyon a lelkedre vetted, hogy te sehogyan nem lehetsz az Egyesült Államok elnöke, mert felcsúti hülyegyerek nem indulhat a választásokon. Azt hittem, hogy vicc. De nem. Te mindent akarsz. Magyarországot már kifacsartad, neked több kell. Legalább az Unió, ha már az USA nem lehet.

Szerinted hány perc alatt buknál meg a simliskedéseiddel Polt nélkül? Vagy ő lesz az Unió legfőbb ügyésze? Nem minden hatóság ugrál ám a te parancsodra. Ha megpróbálod szétbarmolni az Uniót, szembe találhatod magad sokkal erősebb fiúkkal, mint amilyen te valaha leszel. Azok nem a nyakkendődet fogják huzigálni, hanem a töködet tépik le. Éppen ideje lenne egyébként. Jobb hely lenne ez az ország nélküled, az biztos.

Tudod mit, Viktor? Próbáld meg. Menj neki az Uniónak, próbáld szétbarmolni. Támadd meg, bátran told magad előtt az országot és a V4-eket. Aztán arasd le munkád gyümölcsét. A valódi gyümölcsét, életedben először. Kíváncsi leszek rá, hány perc alatt derülnek ki a külföldi bankszámláid adatai, a suttyomban a pereputty nevére íratott vagyonok és egyéb disznóságok. Csináld csak, én szurkolok. Tiszta erőből. De nem fogok neked bablevest vinni a börtönbe, az egyszer biztos. Annyira nem vagyok jó fej.

Menjél csak, csináld. Toljad, pajtás. Csak a családot ne felejtsd itt, a nyakunkon. Köszi.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.