Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Simán ki lehet hordani lábon az agyhullámok elsimulását

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vidáman kezdődött a napom, mert csak ma reggel olvastam az index.hu cikkét. Időhiány miatt nagyon ritkán van módomban nézni a televíziót általában is. Bekapcsolt állapotban még ennél is ritkábban, a közpénzből Andy Vajna hazatántorgott parókakészítőnek odatolt TV2 műsorait pedig szinte soha.

Ezért most a hírportál jóvoltából tudtam meg, hogy a kormánypropagandát 110 százalékon nyomó közpénz-dögkút új migránsszakértőt talált. Biztosan nem volt elég a Nógrádi-Bakondi-Földi trió. Megcélozták az ufóhívőket, szellemlátókat és egyéb, hasonló érdeklődési körrel rendelkező potenciális szavazókat és elkezdték nyomni a mindmeghalunk mellé a mindmeghalunk, de ráadásul a földönkívüliek irtanak ki minket, típusú agyzápulást is.

Már régen nem gondolkodom azon, hogy lehet-e még ennél lejjebb, mert lehet. Azon sem töprengek, hogy minden baromságot be lehet-e adni a népnek, mert be. Az sem kérdés, hogy eljön-e valaha az a pillanat, amikor azt mondja a keményen agyhalottnak nézett országlakó, hogy most azért túllőttetek a célon, srácok! Nem mondja, mert nem látszólag, hanem tényleg agyhalott a szentem. Sok honfitársunk az élő példa arra, hogy simán ki lehet lábon hordani az agyhullámok elsimulását, de még parádés karriert is be lehet futni akár celebként, akár politikusként, vagy médiaszemélyiségként. Nem Amerika a lehetőségek földje, hanem kicsiny hazánk. Ez biztos.

Tehát – ha valaki lusta volt olvasni a cikket és hozzám hasonlóan nem nézi a kaszinós tévéjét – összefoglalom a jelenlegi agyállását kormányközeliéknek.

Andy Vajna és Kökény-Szalai Vivien eszével és szakmai hozzáértésével fémjelzett Tények című műsor – a TV2 híradójának viccesen ez a neve, bár ezt nem most adták neki, hanem örökölték abból az időből, amikor még tényleg – kivételesen migránsozott egyet. Mivel szeretik a kihívásokat és nem akartak beleszürkülni a többi – szintén közpénzből eltartott és szintén a kormánymigránsozást nyomó – nagyon objektív és nagyon nézett/hallgatott/olvasott orgánumok masszájába, gondoltak egy merészet. Nem valamelyik bejáratott migránslátót hívták meg a híradóba migránst látni, hanem a Hihetetlen Magazin szerkesztőjét.

A Hihetetlen Magazin azzal vívta ki Kökény Szalai Vivien és Andy Vajna szakmai érdeklődését, hogy egy többoldalas cikket jelentettek meg a migránsokról. Szerintük nem csak az a baj, hogy a menekültek közé keveredve terroristák is bejutnak Európába, hanem szíriusziak is jönnek velük együtt. Komolyan.

Kriston Endre – a Hihetetlen Magazin szerkesztője – befáradt tehát a TV2 stúdiójába és végre alkalma nyílt elmesélni, hogy bizony nagyobb a vész, mint azt eddig gondoltuk! Nem csak a terroristáktól kell megvédenünk magunkat – kiemelten a gyermekeket, a nőket és Orbán Viktort – hanem a szíriuszi idegenektől is, akik szintén le akarnak igázni minket, el akarják venni tőlünk a földjeinket, vizeinket, vallásunkat, kultúránkat, munkánkat, önállóságunkat és a tengerimalacainkat. Bár ez utóbbi nem biztos, de a többi tuti.

A szíriusziak mellett felbukkantak az illuminátusok is, akikről én annyit tudok, hogy vagy létezik ez a titkos szervezet, vagy nem és vagy jót akarnak, vagy rosszat. Most annyi vált bizonyossá, hogy akár létezik, akár nem, Angela Merkel és Theresa May garantáltan tagja a titkos szervezetnek. Ezt onnan lehet tudni, hogy időnként piramist formálnak a kezükkel és így üzennek nagyon titkosan egymásnak a televízió képernyőjén keresztül. Az illuminátus (vagy illuminátusok, mert annyira titkos ez a társaság, hogy én például azt sem tudom, egyes, vagy többesszámban kell-e írni) egyértelműen világuralomra tör(nek).

Összegezzük: mindmeghalunk, mert egyszerre zúdulnak ránk a menekültek, a menekülteknek álcázott terrorista ügynökök és a terrorista ügynöknek álcázott szíriuszi idegenek. Ezek mind el akarnak foglalni minket. Ráadásul már jelenleg is uralja a világot egy illuminátus(ok) nevű titkos társaság, akiknek nem elég, hogy uralják a világot, de még ráadásul világuralomra is törnek.

De semmi ok a pánikra, van jó hír is! A földönkívüliek és az illuminátusok mellett megjelentek közöttünk a szellemek is, akik főállásban ijesztgetik a migránsokat.

Nem tudom, hogy csak futó hőguta következtében született meg a TV2 ezen műsora, vagy a kormánypropaganda ebbe az irányba óhajt haladni a továbbiakban, de hogy nagyon gyorsan meg kell nyitni Lipótmezőt, az biztos. Még mielőtt a szíriuszi illuminátusok elfoglalnák az egész országot.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.