Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ülj le szépen Peti, az összegründolt villádban a medence partjára és gondolkodj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szijjártó Péter végre kimondta azt, amit már régen ki kellett volna mondani. De nem csak kimondani, hanem meg is kellett volna csinálni. De ha eddig nem, majd most. Segítsünk a mi Péterünknek!

Európában a rendet helyre kell állítani.

Így igaz, helyre kell állítani! De miután mi is elvárjuk, hogy nagyon tiszteljenek minket, ne pofázzanak bele, hogy kit fogadunk be, valamint azt is megköveteljük, hogy ne kérdezzék meg, mire költjük a fejlesztési forrásokat, nyilván Európa más országai is igényt tarthatnak rá, hogy ne Szijjártó Péter mondja meg nekik, mit csináljanak.

Ezért sokkal ésszerűbb és kivitelezhetőbb, ha itthon kezdünk rendet rakni. Hidd el Peti, van itt is mit csinálni. Gyűrjük fel a turultollas zakó ujját és essünk neki.

Kezdetnek rúgjuk ki Polt Pétert, majd azon nyomban, még lendületből induljon – nemzetközi, független – vizsgálat arról, hogy működése előtt hány fideszes érintettségű ügy akadt el a kezei között. Mindjárt vizsgálni kell azt is, hogy Polt Péter – egyébként bizonyára nagyon tehetséges – felesége hogyan dolgozhat Matolcsy György irányítása alatt, valamint elő kell venni azt a bizonyos Polt-Matolcsy közös ebédet is. Mert az önmagában kimerít mindent, amit a korrupcióról, összefonódásról gondol egy józan eszű ember.

Tehát Polt kirúgva, Poltné kirúgva és mindjárt Matolcsy György is vonulhatna a bíróság elé. Amennyiben már nem Polt a legfőbb ügyész, ennek semmi akadálya nem lesz. Matolcsy unokatestvére, gyereke és összes rokona, aki csak hozzáfért és részesült a közpénzekből, szintén számoljon el a hatóságoknak, majd a bíróságnak.

Az Orbán-klán – apuka bányáitól Ráhel saját lábáig és ha azóta sikerült az unoka nevére íratni ezt-azt, akkor ő is – teljes vagyona is érdekel, nem felejtve ki Orbán Viktor hites feleségét sem az elszámoltatásból.

Ha már úgyis Felcsúton járunk, természetesen Mészáros Lőrinc gazdagodása is fontos téma, véletlenül sem szabad elfeledkezni a tehetséges gáztenyésztőről és családjáról, feleségéről, gyermekeiről, jövendő vejéről.

Rogánék elszámoltatása természetes, bár addigra lehetséges, hogy ez az ügy már előrehaladottabb állapotban lesz, ami a rendrakást illeti.

Lázár apuka, anyuka, nagypapa, nagymama, gyermekek, nagybácsik, unokatestvérek és szomszédok is elég sok embert érdekelnek az országban.

Méltatlanul el szoktunk feledkezni Kósa Lajosról, ő mesélje el szépen, miért becézik még ma is Mr. 20 százaléknak, Kövér László pedig Szilárd nevű testvére viselt dolgairól nyilatkozzon.

Nem is lehet, nem is érdemes név szerint mindenkit felsorolni. Talán még téged, drága Péterünk, aki anyuéktól kértél kölcsön néhány tízmilliót. A kedves szülők miből is tollasodtak meg ennyire? Az is érdekelne, kedves Takarító Péter, hogy te hogy hoztad össze harminc éves korodra a 4 nagyértékű ingatlant? Egyik sem parasztház valami kis zsákfaluban, hanem tíz és százmilliós értékű ingatlanok. Egy kérdés van: mibű?

Sem térben, sem időben nem szabad megállni, menjünk csak szépen vissza a rendszerváltásig, az előző politikusok gazdagodásáig és Simicska Lajosig, amikor még ő volt Mészáros Lőrinc.

Ha ez így megvan, úgy értem, mindenki a helyén ül, akkor már nem is lesz olyan nagyon sok tennivaló. Mert akkor megszabadul Európa egy velejéig rohadt, korrupt vezetéstől és ami talán még fontosabb: Magyarország is megszabadul végre. Akkor már nem fogja egy dilettánsokból, szervilis teremfocistákból, alanyi költőkből, hatalommániás portásokból és pszichiátriai kezelésre szoruló hibbantakból álló kormány kirabolni a saját országát és közben minden erővel bomlasztani az Európai Unió közösségét. Az Unió egyáltalán nem tökéletes, ez tény. De nem a mocskolódás, áskálódás és a hatalomrakerülés érdekében véghezvitt szarkeverés fogja jobbá, működőképesebbé tenni, hanem a közös gondolkodás.

Ülj le szépen Peti, az összegründolt villádban a medence partjára és gondolkodj el ezeken a dolgokon. Ha előre nem is szoktál gondolkodni, legalább utólag próbáld meg.adomány