Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Bemutatkozás – Radikális Demokraták

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Bemutakozások cím alatt az van, ami. Bemutatkozás. A Közpark-ba jelentkező pártok, szervezetek, csoportok saját kézzel írt ajánlója. A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk szerkesztősége nem vállal közösséget és nem zárkózik el ezektől a csoportoktól. Nem minősítünk sem a bemutatkozás minősége, sem az abban megjelenő eszmeiség alapján. Nem végzünk demens-szűrést és nem javítunk helyesírást. Ez utóbbit egyrészt azért nem, mert nincs időnk, másrészt azért nem – és ez a fontosabb – mert a fogalmazás és írás minőségéből sok következtetés levonható. Mi csak közzétesszük és az olvasókra – rátok – bízzuk, melyik szimpatikus és melyik nem.

Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk szerkesztősége

A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

kiáltványa / nyilatkozata / programja / röplapja

Szervezetünk olyan tömörülés, amelynek célja az orbáni diktatúra fölszámolása; a demokrácia és a jogállam teljes egészének helyreállítása, újbóli megteremtése.

Célunk továbbá a diktatúra létrehozóinak, működtetőinek, támogatóinak, haszonélvezőinek, pénzelőinek felelősségre vonása, teljes körű és végleges elszámoltatása.

Céljaink eléréséhez az alábbi úton kívánunk / akarunk haladni

Várunk sorainkba minden érdekeltet korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

Szövetséget kötünk minden más csoporttal és szervezettel, amely ezen az úton akar járni.

Chartában rögzítjük az egymás közötti viszonyt és a konkrét tennivalókat.

A Radikális Demokraták – illetve a kibővített szövetség – választási tömörülés, amely szükség esetén párttá alakulhat.

A RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

 olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése és a kormányalakítás a célja.

Integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

A Chartában az alábbiakat kell feltétlenül rögzíteni:

Minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk a diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, mely kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

Amennyiben a célok eléréséhez kevesebb vagy több mint egy választási ciklus szükséges, akkor addig áll fent a szövetség.

Ha választásokon akarjuk megdönteni a diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltet adhat.

Amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség szakértői kormánya rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.

A rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

A jelenlegi diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. A közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

Akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani.

A teljes körű vagyonelkobzás az elmentett vagyonok (melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak) vonatkozásában is meg kell történjen.

Budapest, 2016.

RADIKÁLIS DEMOKRATAK

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.