Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a francba, ahányan csak vagytok!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz beszélget velem, ez régi rossz szokása neki. Nem is értem, egy senkiházi párt honnan veszi a bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország nevében kinyilatkoztasson, minősítsen, igét hirdessen. Mert például azt sem venném jónéven, ha bármelyik másik párt nyilatkozgatna az én nevemben, mivel nem vagyok tagja egyiknek sem. Hogy a Fidesz jelenleg kormánypárt, arra pont ívesen szarok, ez átmeneti állapot. Röviden: a pártnak kuss van, a kormány makogjon, ha mondandója akad.

A szerepzavaros sem nem fiatalok, sem nem demokraták most éppen ezt öklendezték fel magukból:

„Politikai hisztéria zajlik a Városliget körül. Az ellenzék csak balhézni tud, de építeni nem. Ha a baloldalon múlik, akkor Budapesten semmilyen fejlesztés és felújítás nem történt volna az elmúlt években: kormányzásuk alatt hagyták lepusztulni a Városligetet és a főváros más természeti, építészeti értékeit is. A Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz – a főváros legszebb parkjává válik.”

Figyelj Fidesz, ha már veled kell beszélgetnem!

A Városligetben – kurvára koncentrálj! – MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK vannak. Nem az ellenzék, nem is ellenség hanem ennek az országnak a polgárai, akik élnek azzal a jogukkal, hogy tiltakozzanak a faszságaitok ellen. Tudod, hülyegyerek? Magyar állampolgárok. Olyanok, akiknek az adójából ti dőzsöltök, akik a seggetek alá tolják a luxusautót, akik fizetik a luxuskurváitokat és akik annyi fizetést biztosítanak nektek, pártkatonáknak, amiből úri módon meg tudnátok élni. De nektek az sem elég, hanem folyamatosan loptok, kiraboljátok a munkaadóitokat és akkora arcotok van, hogy azt már csak egy baromira nagy szívlapáttal lehet betakarni. Ez meg is fog történni előbb, vagy utóbb.

A rohadt Városligeti rekonstrukciótok jelenleg egy kurvanagy kamu. Hol van még olyan tetvedék párt ezen a világon, amelyik megengedi magának egyrészt azt, hogy a kormány helyett pofázzon, másrészt azt, hogy ne hallgassa meg az adófizetők véleményét?

Hol vannak a Liget rekonstrukciójára vonatkozó, kész, elfogadott, megtekinthető, nyilvános tervek? Hol vannak a társadalmi viták? Mi a faszért akartok kivágni egy halom egészséges fát úgy, hogy azt sem tudja senki, mit terveztek a helyére? Ültettek csemetéket, meg tízszerannyit, mondjátok. Egyrészt ki a tököm hisz nektek? Másrészt tudjátok, hány év kell, ameddig egy csemete fa lesz és árnyékot ad?

Le van pukkanva a Liget? Le. De attól sem lesz jobb, ha ti letaroljátok. Az előző kormány szart rendberakni? Igen. De ti is csak pofáztok arról, hogy majd rendberakjátok. Már annyit hazudtatok, hogy azt sem hisszük el, ha köszöntök. Idióta barmok.

Budapesten emberek élnek. A ti főnökeitek. Ezek az emberek elsöprő többségben NEM AKARJÁK, hogy ti letaroljátok a Ligetet. Úgy nem, hogy tervek sincsenek és garancia sem arra, hogy azokból bármi megvalósul. Halljátok, isten barmai? Még a saját szavazóitok sem akarják, bár ez most ezredrangú kérdés, ki kire szavazott. A Liget az egész fővárosé. Minden emberé. Kurvára mindegy, kire szavazott. Nektek most nem arcoskodni kellene, nem a kopasz gorilláitokat rászabadítani magyar állampolgárokra, nem a rendőrséget odavezényelni. Jut is eszembe! Mennyire kell ahhoz fosni egy hatalommániás bűnszervezetnek, hogy hússzoros túlerőt küldjetek a Ligetvédőkre? Féltek, cuncimókus? Joggal.

Facebook/Ligetvédők

Facebook/Ligetvédők

Na most az lenne a kérdésem, hogy a rendőr mi a büdös úristent filmez, fotóz? A busz elejénél, az állványos géppel. A tüntetőket? A POLGÁROKAT? A munkaadóitokat? A Liget valódi tulajdonosait?

Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a picsába, ahányan csak vagytok! Rohadékok!

Miért nincs annyi vér a pucátokban, hogy ti menjetek oda. Vihettek mindjárt kapát, kaszát, sarlót, lapátot is és ha elmondjátok az embereknek, hogy nem irtjátok ki az ötvenéves fákat, hanem rendbe akarjátok tenni, szerintem beállnak ingyen és önként segíteni, kiirtják a gyomot és teszik, amit csak tudnak.

De ti nem ezt akarjátok. Ti le akartok mindent dózerolni, már csak azért is, hogy megmutassátok. Hogy eszébe se juthasson senkinek szembemenni a személyiségzavaros főkolompos akaratával. Hogy a büdös parasztok, a haszonállat adófizetők nehogy kitalálják véletlenül, hogy ők győzhetnek, nekik igazuk lehet. Rá ne jöjjenek valahogy arra, amit egyébként már így is tud mindenki, aki nem a fővezér seggében habzsol: aljadék, gyáva, harácsoló kis patkányok vagytok és rohadtul szartok ti a Ligetre is, a polgárok akaratára is. Mindezt sunyi módon, az ellenzék háta mögé bújva, gyáván teszitek.

Ahogy mindig is szoktátok.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.