Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Most akkor a népnek kéne lemondani, hogy mélymagyarék belterjesen és zavartalanul gyűlölködhessenek?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én ugyan nem találkoztam vele, de állítólag ez az idézetnek tűnő szöveg terjed valami fotó kíséretében a Facebookon Gyurcsány Ferenc szájába adva:

„Trianon jogos volt, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe.”

Ha megengedhetném magamnak, a depresszió futkározna egész nap a hátamon ettől a szűnni nem akaró trianonozástól, de ez így most Gyurcsánnyal nyakon öntve főleg sok. Az történt, hogy ez a szöveg szembement a Facebookon Radó Tiborral, akiről a büdös életben nem hallottunk, de majd most.

Ez az ember Pitvaros polgármestere, akinek olyan szinten elborult az agya ettől a szövegtől, hogy saját közösségi oldalán hőbörögte ki magát úgy, hogy előzőleg elfelejtett tájékozódni,  egyáltalán Gyurcsánynak tulajdonítható ez a szöveg, vagy sem. (Nem, nem Gyurcsánynak tulajdonítható.) Idézek e derék elöljárótól:

„Rohadj meg te hazaáruló, nemzetgyilkos féreg! (…) Anyám ezt remélem, soha nem fogja látni, mert 70 évesen és két bottal is odasétál hozzád és addig üt, amíg lélegzel. A családom mindig is magyar volt. (…) A Csallóközben éltek, Magyar földön, de a fajtád, a politikus, ezt tönkre tette, és marhavagonokba gyümüszködve egy teljesen más vidékre költöztette. … Hogy jössz te ehhez, hogy MAGYAR embereket öregségükben és sírjukban is meggyalázol?”

Aki esetleg nem értené, hogy miért kell valakinek ilyen minősíthetetlen módon bizonygatnia a magyarságát: Radó nagyszülei a felvidéki Gútán éltek a második világháborút követő lakosságcseréig, amikor is ott kellett hagyniuk a földjüket, házukat, a múltjukat. A polgármester utólag ezzel magyarázta kiborulását, amely még májusban történt. Közben a DK a poszt törlésére és lemondásra szólította fel Radót, ám a bejegyezés maradt. Mai hír viszont, hogy Pitvaros polgármestere törölte a Facebook-oldaláról a Gyurcsány Ferencet gyalázó posztját. Nem csak úgy magától, hanem mert a DK elnöke ügyvédei útján szólította fel erre.

Radó Tibor, Pitvaros független polgármestere (Fotó: Facebook)

Ahhoz, hogy pontosan értsük, kiről és miről beszélünk, ide kívánkozik néhány tény. 2012-ben a időközi választást írtak ki Pitvaroson, mert a 6 tagú képviselőtestület képtelen volt együtt dolgozni vele. Lemondott, de az istenadta nép újraválasztotta. 2013-ban a képviselőtestület mondott le az összeférhetetlen Radó miatt. Hát nem megint újraválasztották? De. 2014 decemberében aztán kiderült, hogy emberünket jogerősen 180 ezer forint pénzbírságra ítélte a Szegedi Törvényszék magánokirat-hamisítás vétsége miatt. A bíróság szerint a vádlott közmunkással javíttatta az autóját.

Nem állítom, hogy ennyi információ birtokában ítélkezni volna ildomos Radó Tibor fölött, Gyurcsány Ferenc pedig egyáltalán nem szorul az én védelmemre. Viszont. Nem tudom, hogy anyuka azzal a két bottal egészen pontosan kit ütlegelt és mikor, de számomra nagyon elkeserítő, hogy minden Isten háta mögötti tanyára jut egy ilyen önérzetes barom. Nem tudom, hogy ez az ember minek vallja magát, de azt látom, hogy piszok erős a verseny azon a konzervatív, keresztény nemzeti jobboldalon. Valószínűleg a kormányzati támogatásokért is, amelyeket köztudottan meg kell szolgálni, de úgy egyébként is. Konkrétan a hősies nemzeti f*szméregetés terén.

A DK szerint Gyurcsány Ferenc ilyet nem mondott és mivel csak a saját ismereteimet vagyok képes használni, itt megjegyezném: tudomásom szerint Gyurcsány soha nem mondott olyat, hogy Trianon jogos lett volna (élő magyar embert nem ismerek, aki ilyet állítana) és szerintem olyat se, hogy a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz. Amit Gyurcsány és hozzá hasonlóan sokan mások is mondanak és gondolnak: a határon túli magyarok, akik nem viselik a közterheket Magyarországon, ne szóljanak bele (választások útján) a magyar belpolitikába.

Mikor lesz vége annak a torz gyűlölködésnek, amelynek középpontja – ami egyben a magyarság fokmérője is – a Gyurcsány iránti gyűlölet? Hol van a határa annak, hogy összeférhetetlen, frusztrált mélymagyarok akarják megmondani, ki a magyar és ki a féreg? És nem az a baj, hogy Tibi a kocsmában 5 feles után csapkodja az asztalt, hanem egy többszörösen újraválasztott polgármester szítja a gyűlöletet (most konkrétan 70 éves anyja botjára támaszkodva) és fenyegetőzik emberek kiirtásával. Mikor lesz vége annak, hogy ilyen egydimenziós dühöngő őrültek (ez nem orvosi látlelet, hanem vélemény) kreálják folyamatosan az ellenséget akkor, amikor nincs ellenség?

Szomorú látlelet ez egy alig 1400 fős településről, ahol ez az egyetlen megválasztható jelölt. Akivel senki nem képes együttdolgozni, aki közmunkásokkal javíttatja az autóját, aki okiratot hamisít. És újra meg újra megválasztják és inkább lemond hat ember, mint hogy ezt az egyet eltakarítsa a fenébe. Nincs egyetlen ember, aki szembemenne ezzel a melldöngető vadmagyarral. Kik azok a pitvarosi jóemberek, akiknek csak erre futja? Megannyi kínzó, gyötrő költői kérdés, amire valószínűleg ugyanaz a válasz, mint az Orosz Mihály Zoltán háromnevű járvány esetében: ha nem ő a polgármester, se közmunka, se semmi.

Lesújtó, mert közben erről szól az ország nagyban is. Az ilyen felelőtlen, elborult, következmények nélküli fröcsögésekről, ellenségkeresésekről, a ki a magyar, ki a nem magyar típusú népnemzeti társasjátékról. Mert valakik eldöntötték, hogy az a magyar, aki gyűlöli Gyurcsányt, aki szívesen látná holtan. Nekem se földem, se házam nem volt és most sincs, éltem a világban szanaszét, újrakezdtem számtalanszor az életem: kit gyűlöljek ezért? Trianont vagy Gyurcsányt?

Szóljon már valaki ennek a Radónak, hogy Gyurcsány hat éve sehol nincs, a magyar nemzet nem halt még ki, bár a mostani kormány és annak vezetője mindent elkövet ezért. Vele se lehet együttdolgozni, leszarja mindenki más véleményét. Most akkor a népnek kéne lemondani, hogy mélymagyarék belterjesen és zavartalanul gyűlölködhessenek?

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.