Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az volt már, hogy Polt Péter, te mocskos gazember? Nem baj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, hogy ennél sokkal fontosabb dolgok forognak fenn pillanatnyilag, pedig ez sem elhanyagolandó. Ráadásul megígértem magamnak, hogy nem hagyom nyugodni ezt a témát, hát itt van.

Miért nem indít Portik Tamás vallomása miatt hivatalból vizsgálatot az ügyészség?

– ezt kérdezte még hétfőn a legfőbb ügyésztől Szabó Tímea, a PM társelnöke. Polt Péter csütörtökön kelt válaszában azt írta, a híradások alapján több feljelentés is érkezett a különböző ügyészi szervekhez, különféle bűncselekmények gyanúját feltételezve.

Mivel Polt kartárs magasról tesz az olyan híradásokra, amelyeknek a tudomásulvételére nem kapott engedélyt, hát nem sieti el a dolgot. Noha pontosan ma két hete hangzottak el a Rogán Antonioval kapcsolatos súlyos vádak Portik szájából, a főügyészség csak mintegy hat nappal később (június 23-án) rendelt el feljelentéskiegészítést, hogy legyen ideje beszerezni a június 17-én keltezett tárgyalási jegyzőkönyvet.

A kiegészítés határideje 15 nap, de ha ennyi idő alatt sem kérik be a dokumentumokat, ez még 15 nappal meghosszabbítható. Addig is a nyilvánosság türelmét kéri az ügyészség, mert amíg nincsen jegyzőkönyv, Polt nincs abban a helyzetben, hogy elrendelje a nyomozást.

Hogy mi van, b*zd meg? Milyen türelem, te erkölcstelen, szervilis nyomoronc? A Quaestor-üggyel mi van amúgy meg? A választási irodás kopaszok ellen már lassan egy fél éve nyomoztok (konkrétan négy hónapja) úgy, hogy név és pofa szerint ismeri őket az ország, de ahelyett, hogy rohadnának valami hűvös, túlzsúfolt lyukban, civileket baszkodnak gyomorszájon, vagy legalábbis szabadlábon szarnak bele a kurva nagy magyar demokráciába. Amely nagy magyar demokráciában – sokadszor írom le, de még nem unom – a kopaszok akciója ellen tiltakozó civilt egy hét alatt elítélték.

Milyen 15 nap és még 15 nap, Polt? 15 napot már helyből elsunnyogtál, most nekifutásból próbálsz további egy hónapot nyerni. Sikáltok vadul, vagy mire kell ennyi idő? Keresitek az Orgován Béla-klónt, aki majd Antal geci sokéves bűneit a nyakába veszi? Melyik részét nem érted annak, hogy Rogán intézte évekig a piaci árnál jóval alacsonyabban a belvárosi ingatlanokat a jól fizető klientúrának? Mi nem világos abból, hogy zacskóban kellett neki szállítani a kenőpénzt és egyáltalán nem volt olcsó a Tóni?

Szerintem meg minden világos, Polt!  Beleértve azt is, hogy a foltokban még létező magyar igazságszolgáltatás (a Kúria egészen pontosan) kimondta, hogy a belvárosi ingatlanpanama létezik és minden azzal kapcsolatos információ igaz. Következésképpen nem mondok újdonságot azzal, hogy többek között a te fejedtől rohad ez az ország és egyre ocsmányabb Polt Péternek lenni benne. Nyilván nem neked, hanem mindenki másnak szar ez.

Az a hatalmas nagy szerencséd még mindig, hogy a buta híveitek nem is tudnak ezekről az ügyekről, ezért lehet ilyen aberrált baromságokat kommunikálni, hogy feljelentéskiegészítés, 15 nap, türelem, ráérünk arra még. Mindenki más már rég nem ér rá és nyilvánvalóan látszik, hogy olyan messzire mentetek, hogy nektek is kezdett leesni: hiába hoztatok törvényeket a lopásra (nem te, az elvtársaid), a hivatali visszaélés, hűtlen kezelés bűnjeleit még ebben az illiberálisul független rendszerben is nehéz eltüntetni.

Ahogy ismerem a totálisan gerinctelen, sunyi jellemedet, majd most az jön, hogy formailag nem volt rendben a paksaméta, vagy elázott, megsemmisült, Mancika ráöntötte a kávét, még nem sikerült iktatni, különben meg itt a nyári szabadságok ideje, nem volt senki, akinek átfogta volna a tudata és feldolgozta volna. Közben meg arról van szó, hogy – akárcsak a kopaszok, vagy Tarsoly bűnöző ügyében – húzzátok az időt, hogy az illetékesek papírozhassanak, megsemmisíthessenek és kerítsenek valami idiótákat, akik elviszik a balhét a Kubatov, Rogán-féle gengszterek helyett.

Hogy Oroszországban így mennek a dolgok, azon annyira nem tudok kiakadni, a kísérteties hasonlóságon annál inkább. Polt feladata elhúzni ezt az ügyet a választások utánig, hogy közben a bizonyítékokat valahogyan megsemmisítsék és – ha egy mód van rá – Portikot örök hallgatásra bírják. Meg vannak győződve róla, hogy amíg a plebsz a nem létező migránsokon csorgatja a nyálát, amíg még lubickolni lehet a világraszóló futball sikerekben, elfelejtődik az ügy és ha behúzzák 2018-at, utána majd lesz valami.

Remélem, ha az ellenzékben maradt még némi tartás és becsület, akkor két nyári lábmosás között ütni fogják ezt az ügyet és ezt a szemétláda maffiózót. Mert olyan nem lehet, hogy mindent megúsznak. Rajtam biztos nem fog múlni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.