Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Az 1956-os hősök szégyene vagy, te sunnyogó propagandista

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel úgy látom, hogy a Ki az a Habony Árpád? kérdésére való megnyugtató válasz helyett a kormánypárt éppen a Habony Árpádhoz köthető, mind közül talán a legundorítóbb bulvárszennylapban próbálja lejáratni a Jobbik új – hülye kérdéseket feszegető – frakcióvezetőjét, Volner Jánost (állítólag valami nővel ment a susnyásba és mekkora sztori ez), miközben Szijjártoporzék éppen Bakuban gazsulál a keleti nyitás szellemében és a Hősök Emlékművénél hajtja le az ő magas homlokkal ellátott fejét, beszéljünk Rogán Antalról.

Úgyis rég beszéltünk róla. Van annak már vagy 24 órája is. Tekintettel arra, hogy az elmúlt 24 órában semmilyen változás nem állt be Rogán életében (azaz továbbra is szabadlábon van), ellenben odaszabadult egy ellenőrizetlenül hagyott mikrofonhoz és beszélt is bele, így kénytelen vagyok újra szóbahozni őkelmét.

Az történt, hogy a Terror Háza 1956-os kiállításának megnyitóján valamiért Rogán Antalt szabadították rá a bullshit-generátorra, ha már úgyis ő a miniszterelnöki propagandagyáros, és – az ország szégyenére – még mindig szabadlábon őgyelgő pofátlanság két végtagon járó megtestesítője. Rogán Antalnak 1956-ról egyáltalán nem véletlenül, de hihetetlenül felháborító módon a migránsok és Brüsszel jutott eszébe. Valahogy így:

  • Washington 1956-ban feláldozta a pesti srácokat a Szuezi-csatornáért; nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel feláldozza Európa egységét és Európa jövőjét néhány millió bevándorlóért.
  • Brüsszel hibás bevándorlási politikája felelős az európai egység megbomlásáért. A brit uniós népszavazás eredménye is azt mutatja, hogy Brüsszel nem fordíthat hátat a nemzeti önrendelkezésnek.
  • A magyarok megújult, a nemzeteket és azok függetlenségét is tisztelő Európát akarnak, és ezt az 1956-os hősök elszántságával „meg is kell üzennünk Brüsszelnek”.
  • „Mi, magyarok, tudjuk, hogy mit jelent a szabadság, mert megküzdöttünk érte. Minden nemzetnek joga van dönteni saját sorsáról. Ehhez Európa nemzeteinek is joga van”.
  • Az évforduló alkalmat nyújt arra is, hogy átlépjünk a mindennapok pártpolitikai pengeváltásain, „közös, szép és dicsőséges nemzeti emlékként ünnepeljük” 1956-ot, ami „a győzelem magabiztos érzését is hordozza”.

Az a helyzet, hogy ég a pofám a szégyentől. Nem az a bajom, hogy az egykori KISZ-titkár a szájára meri venni 56-ot, mert ilyen alapon a politikai elit háromnegyede mehetne a levesbe. Hanem hogy egy kétes tisztességű propagandista, egy áron aluli ingatlanokkal kereskeskedő börtöntöltelék-jelölt gyalázza 1956 szellemét.

Nem tudom szavakba önteni, mennyire szomorúnak találom, hogy az ilyen senkiházi suttyók – akik körül hullámoznak a bűnügyek – egyáltalán meg mernek szólalni, osztják az észt és a nevünkben beszélnek. Hihetetlen mélyre süllyedt az az ország, ahol az 1956-os hősöket paravánként maga elé tolva, egy velejéig korrupt politikus üzengethet Európának és nyomathatja az ócska, lábszagú kampánydumáját.

Az 1956-os hősök szégyene vagy, te sunnyogó Fidesz-csicska! Nem tudom milyen vastag bőr lehet a pofádon, hogy egy lapon mered emlegetni magad nemcsak a magyarokkal, hanem a nemzet hőseivel. Akik remélhetőleg nem látják, hogy mit művelsz itt sokadmagaddal, hogy mivé züllesztettétek ezt az országot. Akik a büdös életben nem gondolták volna, hogy hatalmukkal visszaélő közönséges maffiózók fognak egyszer dönteni becsületes magyarok millióinak sorsáról, szabadságáról.

Mennyire lehet beteg az a kormány, amelyiknek 1956-ról Brüsszel jut eszébe? Mi az, amiért Rogán Antal életében megküzdött? Ki az a Rogán Antal, hogy az 56-os hősök elszántságával azonosítsa magát? Te egy dologban van elszánt, öcsém! Az pedig a csillapíthatatlan harácsolás és a végtelenítetett arrogancia, amellyel felvértezve magabiztosan röhögsz bele most is a pofánkba.

Mindennek a legalja vagy, te közvagyonnal üzletelő, kenőpénzekből vagyonosodó ünneprontó. Undorító, ahogy a magyarok sztálinista terror elleni forradalmát és a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharcát párhuzamba állítod a Fidesz nevű állampárt Európa elleni szabadságharcával. Azzal az Európával harcolnak Európa pénzén élősködőék, amelyik 1956-ban menedéket nyújtott és befogadta magyarok tízezreit.

Az 1956-osok elborzadnának ennek a dehonesztáló, közpénz-zabáló, romlott, korrupt pártkatonának a láttán-hallatán. Remélhetőleg eljön az idő, amikor ez a nemzet valóban felfogja, hogy joga van dönteni a sorsáról. És mindent elkövet azért, hogy az ilyen Rogán-félék a sorsa közelébe se kerülhessenek többé soha.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.