Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A narancssárga erkölcsi világítótornyok már egy olyan ülésre is fosnak elmenni, ahol elvileg többségben vannak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nehéz most másról beszélni-gondolkodni, mint a brit nyugdíjasok britek döntéséről, amelynek már most is érződnek az azonnali hatásai és még hol a vége? Közben azért ne felejtsük el, hogy van itt bőven szőnyeg alá söpört disznóság, amiről szintén beszélni kell. A nap híre, konkrétan egy ideje minden egyes nap legfontosabb híre a Rogán Antal bűnöző-gyanús miniszter és a Spéder Zoltán vágóhídra szánt házi oligarcha körüli, silány amerikai akciófilmeket idéző sertepertélés.

Ma, pontosan egy héttel a Portik vallomás után (10 millió, zacskó, kenőpénz) ez onnan jutott eszembe, hogy a fideszes és KDNP-s képviselők közös erővel megfúrták a a parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai ülését, ahol a Rogán-Portik, illetve a Spéder-ügy tisztázása lett volna a téma. Mondom: tisztázása.

A Fidesz–KDNP-frakció képviselői nem vesznek részt az ellenzék által kierőszakolt hecckampányban, ezért nem mennek el a kormánypárti politikusokkal való egyeztetés nélküli, sebtében összerántott nemzetbiztonsági bizottsági ülésre, amit a szocialista Molnár Zsolt kezdeményezett

– ezt préselték ki magukból közleményben állampárték (azt már nem is merem hozzátenni, hogy Némth Szilárd írta alá) és nyilván nem a meglepődés íratja ezt a cikket. Az ugyanis a 3:3 és a frissen született unoka közötti tengelyen rángatózó Orbán szájából is elhangzott ma reggel (miután mindenki mástól is kormányvonalon, aki az utóbbi időben nem Franciaországban örült annak, hogy magyar), hogy nem tárgyal bűnözőkkel. Freud már csak ilyen.

A pontosság kedvéért: Orbán nem hajlandó gyilkosságért elítélt bűnözők nyilatkozataival foglalkozni. Szerinte ez a téma nem éri el azt a szintet, hogy egy miniszterelnök és egy miniszter szóba hozza egymás között. Ezt az ügyet nemhogy lezártnak tekinti, de meg sem nyitotta. Spédert meg Demjánnal kell tisztázni. Ez külön érdekes, mert ezek szerint Demján Sándornak, a Spéder-ügy kirobbantójának kezében van a fideszes média, amely lejárató anyagok tömkelegét gyártotta le Spéderről, a nyomozóhatóság, rendőrség, amely házkutatást végzett, az autóját lenyúlta, a hangfelvételeket zsebre rakta. Szóval ezt mind Demjánnal kell megbeszélni, mert Orbánnak ehhez sincs semmi köze.

Minden nap egy újabb szintet lép az egy főre és egységnyi időre jutó bűzös, miniszterelnöki csúsztatások száma, a megúszott, elkent, elsunnyogott válaszok prezentálása igen súlyos és egyre súlyosabb kérdésekben. Ezek mellé a legfelső szintről jövő hazugságok mellé sorakozik fel a legutolsó katona is (lásd Németh Szilárd szellemi díjbirkózó) és kórusban röfögik, hogy hecckampány van és őket lejáratják.

Példátlanul súlyos, hogy Magyarország miniszterelnöke szerint szóra sem érdemes az, hogy a kormány egyik emberét kenőpénzek elfogadásával vádolják. Csak azért, mert egy 15 évre elítélt gyilkosról van szó, ez felmentést nyújt a megvádoltnak minden alól, amit az ellenfél állít. Vagyis Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP szerint evidencia, hogy egy elítélt ember hazudik. Vagyis minden ember, akit elítéltek már valamilyen bűncselekményért, az automatikusan hazug és el sem kell jutni odáig, hogy az állításairól szót ejtsünk. Ez alól persze vannak kivételek.

  • 2011. május 4-én a Fővárosi Bíróság garázdaság vétsége miatt jogerősen két év próbaidőre bocsátotta Habony Árpádot. Orbán Viktor bizalmasát egy házaspár bántalmazásáért ítélték el. Nem ölte meg őket, csak ütötte-rúgta az idős embereket, ahol érte. Orbán Viktor azóta is Habony Árpád tanácsára kormányozza a szakadékba ezt az országot, a Fidesz számtalan pártkatonája Habony informális baráti kútfejéből meríti a napi politikai muníciót (Kósától Tarlósig, Rogántól Lázárig). Habony Árpád elítélt bűnöző azóta is érdekeltségein keresztül élősködik a magyar adófizetők pénzén.
  • 2016. februárjában a TV2 nevű fideszes televízió Zuschlag János csalásért hat évig börtönben ült volt szocialista országgyűlési képviselő igaz vallomásaira építette fel Pukli István karaktergyilkosságát, amitől napokig-hetekig volt hangos a kormányzati propaganda.

Ha csak ezt a két példát említem is, szerintem bőven elegendő: elítélt bűnözőknek csak akkor hiszünk, ha nem ránk vall, minden ezzel ellenkező előjelű nyilatkozat kukába való és hecckampány. Ha jól értelmezem, a narancssárga erkölcsi világítótornyok már egy olyan ülésre is fosnak elmenni, ahol elvileg többségben vannak. Nem csodálom. A Fidesz-KDNP már megint azt hiszi, hogy ezzel politikai ellenfeleinek mutatja meg a magyarok istenit. Ez a gyáva távolmaradás márpedig azt jelzi, hogy a saját népüktől is be vannak szarva.

Itt lett volna a remek alkalom Rogán érintettségét és Spéder levadászásának körülményeit elmagyarázni, rendet rakni a fejekben és beleállni az ártatlanság vélelmébe. Nem sikerült, ez pedig számomra nyílt beismerése annak, hogy előfordul néha, hogy a legelvetemültebb bűnözők is igazat mondanak.

Az pedig külön súlyos, hogy a Fidesz-frakció pénteki közleménye szerint Rogán Antal részt vesz a bírósági szembesítésen. Mióta van az, hogy a Fidesz-frakció állást foglal és ígérget egy igazságszolgáltatási eljárással kapcsolatban? Mi köze a Fidesz parlamenti frakciójának a Rogán személyiségi jogainak tárgyában indított perhez? Mindegy is, a lényeg ugyanaz: a Fidesz-frakció gyávaságból távolmaradt egy bűnöző-gyanús tagja körüli botrányt tisztázni hivatott ülésről. Mert kínos, mert ebből nem lehet jól kijönni.

Mint ahogy Orbánra nézve is világ szégyene és a korruptság netovábbja, hogy nem függesztette fel Rogánt. Ebből egyértelműen következik (és bízom benne, hogy erről papír is lesz), hogy Rogán Antal Orbán jóváhagyásával adta el (bűnszervezetbe tömörülve!!!) a belvárosi önkormányzati ingatlanok legalább egyharmadát. Törvénytelenül, áron alul, szervezett bűnözői csoportoknak, az időközben elítélt Habony közbenjárásával. Szarban vagytok, elvtársak és addig fogunk erről beszélni, amíg kell. Lehet, hogy a híveitek még beveszik ezt a sunnyogást, de mi már nem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.