Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Okleveles hazug disznók

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerintem ha ezt a videót idetenném és egyetlen szót nem fűznék hozzá kommentárként, önmagában is megállna a lábán. Én ilyet nem hogy soha nem láttam, de nem is feltételeztem, hogy van ilyen és valaha megérem, hogy ezzel szembesüljek. Nézzük:

De miért nem kérdezi talán meg, hogy miért igazságügyminiszter Trócsányi László, miközben unokatestvérem? A Héjjas és a Darányi családok révén unokatestvérek vagyunk. Vajon azért igazságügyminiszter-e az igazságügyminiszter, mert a rokonom? Ugye ezt még ön sem tudja? Miért lehetséges az, hogy a 444 hírportálon egy szintén unokatestvér, Kesnyik vagy inkább Kasnyik úr éjjel-nappal a jegybank ellen ír cikkeket? Ez valami ördögi összeesküvés a család részéről? Egy kicsit mélyebben és ne bohózatot, tényeket!

Tehát Matolcsy Györgyöt interpellálják a parlamentben. Konkrétan az az MSZP-s Bárándy Gergely, aki ellen korábban Matolcsy személyiségi jogi pert indított, mivel lopással vádolta őt. Gyugyó szerint ugyanis az, hogy őt letolvajozták, túlnyúlik a szabad véleménynyilvánítás keretein, ezért szerinte ezt nem kell közéleti szereplőként tűrnie. Egymillió forint sérelemdíjat követel.

Bárándy Gergely különösebben nem fosta össze magát a pertől, tegnap újra felemlegette Matolcsynak, hogy a 260 milliárd forintos vagyonnal megdobott MNB-alapítványok körül Matolcsy- és Szemerey-rokonok sertepertélnek és ez annyira nincs rendben. Sőt, semennyire nincs.

Erre mit csinál ez a futóbolond? (igen, ez véleménynyilvánítás volt, Matolcsy elvtárs) Nekiáll a családfáról újabb unokatestvéreket leszüretelni. Belekeveri Trócsányit és a 444 újságíróját egy olyan hihetetlen magyarázatba, amit egyszerűen nehéz elhinni. Matolcsy György azzal érvel a jegybankot övező bűzös ügyletekkel kapcsolatban, hogy az aljas rágalmak azért nem állják meg a helyüket, mert vannak neki olyan rokonai is, akik viszont nincsenek benne ezekben az ügyletekben. Sőt, ezek közül az unokatestvérek közül egyesek kifejezetten ellenségesek vele szemben.

Matolcsy dühítő szánalmasságát jelzi, hogy az Igazságügyi Minisztérium sajtóosztálya ennek nyomán sietett közölni, hogy Trócsányi László igazságügyi miniszter nem unokatestvére és nem is rokona Matolcsynak, illetve nem áll rokonságban az említett Darányi-Héjjas családdal sem. A 444 pedig megírta, kollégájuknak Matolcsy az ötödfokú nagybátyja, vagyis az utolsó közös ősük a 18. században született. Tehát röviden: Matolcsy nem csak lop, de hazudik is. És ezt már nem a geci, blöffölő balliberálisok mondják, hanem a Fidesz-kormány egyik tagja. Nem igaz, amit Matolcsy állít. A sors iróniája: a kormánynak éppen az a tagja szembesíti a hazugsággal, akinek ügyvédi irodája óránként 55 ezer forintot kap a jegybanktól.

A történet nem csupán szürreális, de borzasztó is. Ez az ember – aki bohózatot és lejáratási kísérleteket emleget az ellene felhozott egyáltalán nem alaptalan vádakkal kapcsolatban – mégiscsak a Magyar Nemzeti Bank elnöke. Még mindig. Igen, ez a tévedhetetlenül logikus, szektások számára is egyszerűen értelmezhető halandzsa annak bizonyítéka, hogy a megfelelőek között is a legmegfelelőbb embert szabadították rá az adófizetők, az átvert devizahitelesek és az Orbán Viktorba szerelmes lilahajú nénik pénzére.

Számomra tegnap vált végérvényesen világossá, hogy ez az ember nem áll a tőle joggal elvárható mentális állapot csúcsán. Nem vagyok orvos, de állítom, hogy komoly problémák vannak ezzel az alakkal és egyáltalán nem elfogadható magyarázat, hogy a tudata nem fogja át, amit beszél. El nem tudom képzelni, hány ember dolgozott azon az MNB-ben és másutt, hogy kinyomozza Matolcsy pirospöttyös seggű 18. századi rokonait, vagy azon, hogy a kilencvennyolcadik unokatestvérig visszavezesse a családfáját, de félelmetes ez a dzsentritempó, ez a kimosakodott, felsőbbrendű pojácaság, ez a primitív, sznob faszparasztság.

Matolcsyról tegnap szó szerint kiderült, hogy már akkor is hazudik, amikor sértetten, felháborodottan kérdez. Pedig. Senkit nem érdekel, Matolcsy elvtárs, hogy kivel hányadízigleni rokoni kapcsolatokat ápolsz, az viszont meggyőződésem, hogy beleőrültél az unortodoxiádba és te magad nagyon komoly ápolásra szorulsz. Az, hogy népes családodban senki nincs, aki szembesítene ezzel, mélyen elgondolkodtató. Nem tudom meddig szándékozol égetni magad és végképp nem tudom, az uralmon lévő zombihadsereg meddig teszi lehetővé számodra, hogy háborítatlanul harácsolj és soha nem látott mélységekig zülleszd a jegybankot.

Néha azt gondolom, hogy te és a papírról felolvasott agymenéseid kiötlői szándékosan provokáltok és Polt haveroddal (remélem róla is kiderül, hogy rokonod) összekacsintva tesztelitek, a rengeteg geciségnek lesz-e bármilyen következménye. Miközben persze tudom, hogy aljas, gyáva kalandorok vagytok, akikbe még annyi gerinc és tisztesség sem szorult, mint egy meztelen csigába.

Ami a tegnap mosdatlan, hazugságoktól bűzös szádat elhagyta, annak körülbelül annyi az értelme, mintha én berontanék hozzátok, téged is meg a tehetséges feleségedet is jól felpofoznám, majd azzal védekeznék a bíróságon, hogy a rokonaim viszont nem vettek részt a mókában, tehát ártatlan vagyok, a dolog meg sem történt.

Szánalmas tetű vagy, Matolcsy! Attól, hogy Trócsányi rokonod, vagy nem rokonod, hogy azért lett miniszter, vagy nem azért lett, a kutyát nem érdekli. Ez semmi alól nem ment fel téged, még akkor sem, ha most meg vagy győződve róla, hogy neked bármit lehet. Az sem vigasztal, hogy ezt az unortodox teozófiát egyszer még elrettentő példaként tanítani fogják felnövekvő generációk okulására.

Nincs több húzásod, Matolcsy! Egy okleveles hazug disznó vagy, aki attól sem riad vissza, hogy másokat magával rántson (igen, Trócsányira gondoltam), amikor elfogyott a levegő. Ez nem rémhír, ez nem bohózat, ezek tények. Ehhez tartsd magad! Ha egyáltalán még képes vagy felfogni a szavak súlyát, jelentését.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.