Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A fejbe rúgott miniszterelnök

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az jutott eszembe, hogy mi történne, ha szeretett miniszterelnökünk (puszika, Viktor!) álruhában ellátogatna a javában zajló foci EB-re, ahol a sportszerető közönség békésen öli egymást és egy óvatlan félköríves rúgás fejbe találná. Mert ugye TEK nélkül a miniszterelnök és Európa reménybeli ura is csak egyszerű szurkoló, akit egy besörözött csaknorisz halántékon somhat bármikor, mi pedig itt állnánk elanyátlanodva.

Már látom is lelki szemétségem előtt a történet folytatását.

Először is a Lázár János – Rogán Antal párossal rohanvást száguldana a nínó, mert egymás torkának estek és mindekettő szájzárat kapott, a másik ádámcsutkájával a fogsora között. Ameddig őket megpróbálják szétoperálni, Pintér Sándor felönti átfestett olajjal a tróntermet és miközben a többiek igyekeznek talpra kecmeregni a dupla leszúrt Rittberger után, ő gyorsan a trónra ül és hogy stabilan helyet tudjon foglalni az ülőalkalmatosságon – mert lássuk be, nem egy nagy ember, lötyög a székben – körbebástyázza a fenekét különféle aktákkal.

Az időközben evolúciós fejlődésen átesett – két lábra állt – politikusokat valamiért visszariasztja az aktakupac, inkább elismerik uruknak Pintért. Megkezdődnek a változások.

Kövér László lemond házelnöki posztjáról és melegjogi aktivistának áll. Helyébe Kósa Lajos kerül, aki doorstep üléseket tart, amik igen rövidre sikerülnek, mert mire a képviselők helyet foglalnak az ülésteremben, a házelnök kiviharzik az ajtón és már ugorhatnak is fel, megadva a tiszteletet a közjogi méltóságnak.

Áder János marad a posztján, mert éppen horgászni ment és senki nem tudja, hol lógatja a vízbe a kukacát, ezért leváltani sem tudják.

Matolcsy György új beosztást kap, családfakutatásért felelős államtitkárként elindul felkutatni az őshazát. Gyalog. Helyére Mészáros Lőrinc kerül, aki első intézkedésként átutalja a Jegybank pénztartalékát Orbán Győző bankszámlájára, majd elfeledkezik az egészről és egész nap kedvenc mangalicáját tanítja terepjárót vezetni.

Habony Árpádról kiderül, hogy ő valójában Kropacsek Aranka bártáncosnő, ezért nem ismerte fel senki az elmúlt években. Visszatér a szakmájához és rúdtánccal keresi a kenyerét egy ibizai bár alagsorában.

Harrach Péter kap egy vödör kulcsot és az egész vasárnapja azzal telik, hogy rohangál bolttól-boltig és igyekszik megtalálni az aktuális ajtóhoz való kulcsot, hogy be tudja zárni az üzletet.

Tállai András marad a NAV élén, de mivel elveszítette a cetlit, amire az irodája címe volt felírva, soha többé nem talál be a munkahelyére.

Semjén Zsolt állatvédelmi főmegbízottként szolgálja tovább a hont. Tejet iszik, lovon jár és minden vadászt igyekszik meggyőzni a vadászat embertelen voltáról. Őt sűrűn megpofozzák, de jól viseli.

Balog Zoltán gátőrként teljesít szolgálatot, helyére Polt Péter kerül, aki sorra adja át az iskolákat, gyermekbuksikat simogat és gondoskodik arról, hogy mindenkinek legyen munkája. A feleségének is.

Fazekas Sándor elnyeri álmai állását és megtekintőbiztosként járja az országot, mégpedig Németh Szilárddal kéz a kézben. Aki megtekintés után nem tetszik Fazekasnak, azt Németh helyben megpofozza. Közben ónémet gyermekdalokat énekel és mindenhol lekapcsolgatja az égve felejtett lámpákat.

Seszták Miklós helyet cserél Simicskó Istvánnal, de ezt senki nem veszi észre, még a közvetlen munkatársaik sem. Szijjártó Péter összevont tárcát kap, ő lesz a bel-, kül- és hadügyminiszter egy személyben. Öt perc alatt hadat üzen mindenkinek, majd Hende Csabával ketten elindulnak leigázni a nyugatot. Őket soha többé senki nem látja.

Bayer Zsolt csatlakozik Thürmer Gyula pártjához és a Véres Kommunista című pártlapot írja, szerkeszti és olvassa. Egyedül.

G. Fodor Gábor otthagyja a lapját és sajtóetikát tanít Butykostüttösön, a helyi bölcsődében.

Orbán Ráhel és férje cipőboltot nyitnak és kézzel varrott, egyedi lábbelik forgalmazásával keresik a betevőt. Webáruházat is nyitnak, Saját Láb elnevezésű cipőboltjuk termékeinek forgalmazására.

Vida Ildikó nyelvstúdiókat hoz létre az ország számos pontján, ahol maga oktatja a tanulni vágyó fiatalokat.

A fejbe rúgott miniszterelnök tartós amnéziája következtében nem tudja, kicsoda is ő, ezért elszegődik egy bántalmazott nők számára létrehozott menedékotthon biztonsági őrének és roppantul elégedett az életével.

Végül mindenki megtalálja a helyét, az ország népe boldogan él ágról ágra, mint Marci Hevesen és senkinek fel sem tűnik, hogy közben kormányváltás történt.adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.