Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Zsírosra gazdagodott főállású feleségek, mindenhez értő reneszánsz asszonyok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mivel a komplett magyar sajtónak és implicit módon a nyilvánosságnak is Rogán Cecíliával és Sarka Katával kezdődött a hete (akkor még Orbán Viktor nem vette a szájára a hatalmas gazdasági ugrást, amire készül, csak nehogy halálos szaltó legyen a végén, pedig már most is az) ráfekszem én is erre a témára egy kicsit.

Nem azért, mert nincs jobb dolgom és nem foglalkoztatnak ennél jóval súlyosabb kérdések, hanem mert ez önmagában elég gáz ahhoz, hogy csacsogjunk róla egy picit. Az általunk a tudományos-fantasztikus bulvárlapok kategóriájába sorolt Bors tudta meg, hogy közös vállalkozást indított Rogán Antal és Hajdú Péter felesége.  Rogán Cecília és Sarka Kata a Magyarország Szépe szépségversenyen dolgozik együtt, közös lónak nem mindig túros a háta cégük pedig a nyertes lányokat foglalkoztatja majd.

Rogánné egyébként egy „komoly cég” ügyvezető igazgatójaként szerepel a Magyarország szépe zsűrijében, ez pedig a Nakama & Partners médiaügynökség. Idézet a Hajdúpéterfelesége Sarka Katától, aki egyebek mellett a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője is:

A következő egy évben az ő (ő= Rogánné – szerk.) cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt. Az ő zsűrizése akkor lesz kompetensebb, amikor nemcsak a külső alapján ítélünk, hanem személyes beszélgetések is lesznek. Azon a ponton tudunk majd többet a lányokról, akikkel a jövőben akár hosszú távon is együttműködünk.

A Nakama & Partners olyan kurv*kib*szott komoly cég, hogy tényleg senki más nem foglalkozhatna Magyarország legszebb lányaival, mint ez a nagymúltú vállalkozás. A Nakama & Partners Kft.-t konkrétan tavaly decemberben alapították, Rogán Cecília mellett pedig Sarka Kata a társtulajdonosa. A cég leírásában szerepel a reklámügynöki tevékenység, a film-, video- és műsorgyártás, illetve a rádiós műsorszolgáltatás is. Van még kérdés?

Nincs kérdés, mert tudjuk, hogy az igazi tehetség mindig utat tör magának. Mielőtt törni-zúzni kezdtem volna, hogy de mégis ki a jóisten az a Sarka Kata, megpróbáltam megnyugodni (nem mintha érteném, hogy ki az a Rogán Cecília): világos, hogy az ilyen helyekre nem feltétlenül Hegedüs Naposcsibetermesztő Zsuzsa, vagy Schmidt Matolcsyrokonlelke Mária kaliberű fehérnépeket érdemes beejtőernyőzni. Az sem szorul bizonyításra, hogy Hajdú Péter a bulvár Rogán Antalja és Rogán a politika Hajdú Pétere (vagyis mindketten a legirritálóbb kreatúrának járó cím potenciális tulajdonosai egy brutálerős mezőnyben), tehát épp ideje volt, hogy Cecikét bevegyék a showbizniszbe. De.

Azért az a magasságos úristen lenézhetne már erre az országra, mielőtt a szépségipart is államosítanák ezek a díszpéldányok. Azt értem, hogy Sarka Kata és irritáló férje abból az erőlködésből élnek hosszú évek óta, hogy bármiről ők jussanak a tudományos-fantasztikus bulvármédia csinálóinak figyelmébe. Azt is elviselem, hogy Sarka Kata mára önálló márkává küzdötte fel magát (bármit is jelentsen ez), aki egyszerre kifakadt implantátumokkal felszerelt modell, Budapest egykori legszebb lánya, a Miss Universe Hungary hajdani első udvarhölgye, kétes, vagy egyáltalán semmilyen végzettségű üzletasszony, szerető anya, jó feleség, fitnessz-guru, celeb és közszereplő és minden, amit akartok.

Az is köztudott, hogy Hajdú Péter, Vajna András és Rogán Antal feleségei elválaszthatatlan barátnők. (Apropó Vajna Tímeát hogy sikerült kihagyni a buliból?) És akkor itt van ebből az elragadó hármasfogatból Cecília, a számomra ismeretlen iskolázottságú unatkozó háziasszony, aki a kétes, alvilági ügyletekkel összefüggésbe hozható, soha felelősségre nem vont, mérhetetlenül arrogáns propagandaminiszter felesége, akinek az önértékelése a pincében, aki megunta a fodrászhoz járást és kitalálta, hogy dolgozni akar. Ezért elhitették vele, hogy nála alkalmasabb nincs is erre a feladatra.

Rogán az összeharácsolt pénzből vesz neki egy üzletrészt a TV2 örökzöld Hajdújának feleségétől (ha már olyan jó barátnők), úgy értem rákötik Cecilkét is a Vajna András-féle közpénzszivattyúra és ő majd beszélget és zsűriz és eldönti, hogy ki az ország legszebb lánya, nem? De. Mégse mehet fejőnőnek vagy gyári szalagmunkásnak, esetleg önkénteskedni valamely karitatív szervezetnél. A hugyosra, zsírosra gazdagodott főállású taplók feleségei ilyen mindenhez értő reneszánsz asszonyok. Ilyen jó ez a hely, ez pedig itt az ország krémje. Még Vajna Tímeát, ex-Habonyné Kaminsky Fannit és Szalai Viviennt kellett volna mindenáron betuszkolni ebbe a nagymúltú cégbe és kerek lenne a sztori.

Az a baj, hogy tulajdonképpen így is kerek. Rogán Cecília is pont ugyanolyan sikeres üzletasszony lesz, mint kebelbarátnői, Sarka Kata és Vajna Tímea. Apucinak nem volt elég a letelepedési kötvényes sáp, meg a belvárosi ingatlanmutyik utáni zseton, csinált egy céget az asszonynak is, hogy ne sírjon a szája. Ő már csak tudja mennyi pénzt lehet átmosni, lenyúlni reklámügynökségi tevékenység címszó alatt. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezek a lárvák mindenhova beeszik magukat. Ez van, amikor repedtsarkú, felkapaszkodott semmihez nem értők találnak egy gazdaállatot, aminek a vérét lehet szívni. Szakértelem nem szükséges semmihez, a kapcsolati tőke mindent elintéz. Ezeket a büdös életben nem lehet már levakarni sehonnan.

Addig ültek, gondolkodtak, amíg rá nem jöttek, mekkora üzlet a szépségipar, most majd jól pártkézbe veszik, nehogy maradjon még talpalatnyi, szabad levegővételre alkalmas terület, ahova az enyves mellső végtagjuk még nem tette be a lábát. Ha Rogán mangalicákat szerelne, akkor Szeszill disznótápot forgalmazna és elmesélné, hogy saját erejéből boldogult és azért áll stabilan mind a két szép lábán.

Ez van, Rogán Cecíliánál senki nem kompetensebb Magyarország szépének kiválasztásában, sem a legszebb magyar lányok útjának egyengetésében. Csak Rogánné nagymúltú, fél éve létező médiaügynöksége. Őszintén remélem, hogy sikerül megtalálni a megfelelő ürügyet az állami támogatásra is és a különféle nehezen tisztára mosható pénzek biztonságba helyezésére. A megélhetési gondokat hírből nem ismerő maffiózó-feleség pedig rázza a rongyot, fontosnak és megkerülhetetlennek képzeli magát. Elmondhatatlan szégyen ez az ország.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.