Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Csőstül döglünk, a kormány örömére

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fogalmam sincs, ma mitől védtek meg minket a fúk, még nem néztem meg a kormánypropagandát. De biztosan történt valami jó, valami szívmelengető, felemelő, arcpirító. Mármint a hevülettől és boldogságtól pirító, természetesen.

Bevallom, mostanában az Origót nem igazán olvasom, mert elég nekem a többi agitprop, de most véletlenül oda kószáltam és mit látok? Bekövetkezett, amitől a kéményseprők féltek.

Nem mondod? Mitől féltek a kéményseprők, cimbora? Hát attól, ami előre tudható volt. Geciék rezsicsökkentési lázukban bedarálták azt a szolgáltatási szektort is és mivel nyilván nincs rajta nyereség, de még nullára se hozható ki a történet, mit csinálnak? Csökkentik a kéményellenőrzések számát. Úgy is kell! Pusztulj, magyar!

Más lenne persze a helyzet, ha Mészáros Lőrincnek, vagy Garancsinak, esetleg Orbán Viktor születendő unokája apjának – tényleg! Nem kellett volna még megszületni a trónörökösnek? – lenne egy kéményseprésre szakosodott cége. De nincs. Na nem baj, majdcsak lesz és akkor a mi védelmünkben heti rendszerességgel fognak ellenőrizni. De addig is ritkítanak, mert az a tuti.

Így csak néhány család pusztul ki fűtési szezonban, na de majd most! Csőstül döglünk. Mert a kormánynak semmi nem fontos, csak az istenadta nép boldogsága és egészsége. Ebből az okból cseszték szét az egészségügyet, teszik taccsra az időskorúak ellátását, gondozását. Ezért irtják a rokkantakat, szervezik ki az egészségügy keretein kívülre a krónikus osztályokat, magyarul elfekvőket.

Ezért teszik szinte elérhetetlenné a házigondozást, ezért nem kap pénzt férőhelybővítésre egy idősotthon sem. Aki mindezt túléli, az majd beledöglik a rezsicsökkentett hétköznapokba. Mostantól a kövezkező választási lehetőségek vannak, marhára demokratikusan:

  • beállsz a szektába és talán engednek élni
  • nem állsz be a szektába, de kussolsz, hogy nem álltál be és talán engednek élni
  • nem állsz be és nem kussolsz, hanem felfordulsz
  • mert munkanélküli leszel és nem kapsz közmunkát sem
  • mert megrokkansz és nem kapsz elláttást
  • mert megöregszel (ha szerencséd van), de már nem tudod ellátni magad és nincs pénzed magánellátátásra
  • nem öregszel meg, mert idejekorán beledöglesz valami kórságba, ami egyébként gyógyítható lenne, ha nem kellene hónapokat várni egy vizsgálatra
  • elhúzol ebből az országból és azt is elfelejted, merre van Felcsút.

Ha egyiket sem választod, vagy valamelyiket – itt jön a demokratikus rész – akkor is ott az az opció, hogy bár szektatag vagy, pénzed is van, tüzelőt is tudsz venni, mégis megdöglesz, mert a Mészáros/Garancsi/Tiborcz Kéményseprő és Népjóléti Bizottság és Közhasznú Rablóbanda még nem állt össze.

Nyugi, ha az állami oktatásba járatod a kölyködet, az már élből olyan hülye lesz, hogy fel sem fogja, milyen kacifántosan kicsellóztak vele. Mert a bűnszervezet arra is rátette a kezét. Meg mindenre. Amit nem tudnak ellopni, abba beköltöznek, amibe beköltözni se tudnak, azt szétverik.

Ilyen idióta barom ország, mint szeretett kicsiny hazám, nincs mégegy, az teljesen biztos. Ezen a ponton jönnek az agyhalott, Orbánba szerelmes trollok és más agykárosultak, hogy húha hazaáruló és aki nem szereti Máriaországát az ménem húz innen a francba. Nekik üzenem, hogy egyrészt bekaphatják. Másrészt valószínűleg sokkal jobban szeretem a hazámat, mint ők. Mert nekem tényleg fontos, hogy mindenki élhessen normálisan, előbbre juthasson, boldoguljon. Nekik és az agyhúgyköves vezérüknek meg Csak a Fidesz és szarnak mindenki másra. Nekik tök mindegy, hogy a szomszédjuk, vagy öt faluval odébb élő embertársuk él, vagy hal. Önző, gerinctelen csótányok, akiknek nem számít az élet, ha az nem narancssárga.

Ha van, akire joggal lehet mondani, hogy hazaáruló, azok ők. A kormány, a gazdagodó, élősködő pereputtyuk és a az őket támogató, melldöngetve magyarkodó birkáik.

Ennyi, így péntek este.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.