Május 30,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Mert neki minden polgár egyforma, minden disznó fontos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,261,648 forint, még hiányzik 738,352 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem hiszek a szememnek. Van ebben az országban egy varázslatos hely, ahol az álmok valóra válnak. Van stadion, fűtött gyep, kisvasút amit majd tovább építünk a galaxis pereméig, jó minőségű polgárok, kalandpark, miniszterelnöki vityilló. Hamarosan lesz autókereskedés is. Minden, amit e hon adhat, megtalálható ott. Sűrítve, cukrozva, színesen, pompásan.

Itt minden megtörténhet. Még az is, hogy egy egyszerű mangalicatelepet maga a legfőbb méltóság ad át azzal a két dolgos kezével. Mert neki minden polgár egyforma, minden disznó fontos.

Ezen a helyen, ebben a faluban csupa móka és kacagás az élet és akkor még szóba se került a falu második legnagyobb szülötte – innen is üdvözlöm Orbán Viktort! – Mészáros Lőrinc gázszerelő, disznótenyésztő, polgármester, lovardaépítő, főparaszt és polgármester. Ja, az már volt. Nem baj, ekkora formátumú faluvezérnek duplán is kijár.

Természetesen, mint minden településen, itt is van önkormányzati ingyen színes-táncos kiadvány, hogy objektív módon tájékoztatva legyenek a polgárok mindenről, ami a faluban történik. Ami a falun kívül van, az kit érdekelne, amikor így is megvan mindene? Na ugye!

Most szeretném jelezni, hogy egyáltalán nem a felcsúti polgároknak óhajtok beszólni. Ha valóban jobb az életük, mint volt évekkel ezelőtt, annak szívből örülök. Aki kedveli a falu két nagy szülöttét, az tegye bátran, szíve joga. Viszont megjegyezném, hogy aligha van ebben az országban nyomorultabb hely – pedig van néhány – azok számára, akik mégsem kedvelik a két nagy Ő-t. Na, nekik őszinte részvétem.

Tehát helyi magazin és helyi disznótenyésztő. Ovi, ünnepélyesen átadtak valami izét, ami sóból van és jó a srácoknak. Ez remek dolog. Nade.

mészáros

Hát mi is nagyon köszönjük Mészáros Lőrinc polgármester úrnak hogy saját vagyonunkból. Legalább az a pár fillér jó helyre ment. Én csak érdeklődni szeretnék, hogy a többi ovit mikor szereli fel színterápiával, sószobával, vagy akármivel? Hogy egy kicsit törlesszen a sorsnak, Orbán Viktornak és a jóistennek a hihetetlen szerencséért, amivel minden létező pályázatot sikerül megnyerni.

Végül még egy kis részlet a lapból, csak hogy lássuk, mennyire óriás ő.

mészáros1

Hát nem gyönyörű? De.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.