Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Figyeljetek, hazugok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A baloldal ugyanazt a politikát folytatja, amit a kormányzása alatt, amikor duplájára emelték az élelmiszerek áfáját.

Ezt nem én hazudom, hanem az országot kormányzó párt, annak kormánya hazudja. Bele a pofánkba, ahogy szokta. Szemrebbenés, lelkifurdalás, gátlás nélkül. Mint mindig.

Félreértések elkerülése céljából jegyzem meg: nem a jelenlegi ellenzéki pártokat, főleg nem az MSZP-t óhajtom védeni. Védjék meg ők magukat, ha akarják. De ezzel a pofátlan, gusztustalan, ordenáré hazudozással olyan szinten van tele a szamócamintás napozóm, hogy az elmondhatatlan.

Figyeljetek, hazugok!

Egyrészt az ellenzéki pártoknak rohadtul semmi beleszólása nincs semmibe. Ti döntötök mindenben, már hat éve. Marhára nem érdekel titeket, ki mit beszél. Se az ellenzéki pártok, se a polgárok, se senki véleménye nem jelent semmit. Szartok rá és szartok mindenkire, aki nem a ti kutyátok kölyke.

2009-ben az alapvető élelmiszerek közül az összes tej és tejtermék, gabonafélék, pékáruk, gabonaőrlemények (liszt is) és ezek felhasználásával készült termékek 18 százalékos adókulcs alá estek. Figyelsz, hazug? 18 százalék. Nem 25 és főleg nem 27 százalék. Itt a NAV hivatalos listája. Olvassátok! Ti ebből meghagytátok 18 százalékon a tejet, tejtermékeket és a gabona, liszt, keményítő vagy tej felhasználásával készült termékeket. Minden más ment a 27 százalékosba.

Mielőtt ti a nyakunkba szakadtatok, a hús, zöldség, gyümölcs és minden más, ami nem a 18 százalék alá tartozott, az 25 százalék volt. Ti ezt is felemeltétek 27 százalékra. Csak a Fidesz, sunyikáim!

A gyógyszerek, gyógyteák, tápszerek, gyógyászati segédeszközök – például a fehér bot -, folyóiratok, magazinok, könyvek 5% (öt százalék, hülyébbek kedvéért) adókulcs alá tartoztak, ezt tudtommal nagyjából meghagytátok.

Tehát: Amikor felmásztatok a trónra, egy csomó alapvető élelmiszer áfáját 18 százalékról 27 százalékra toltátok fel, a többit pedig 25 százalékról 27 százalékra. Most pedig veritek a melleteket üvöltve, hogy négy élelmiszer áfáját csökkentitek 27-ről 5 százalékra. Ebből egy mindjárt ki is esik, mert értelmezhetetlen. Nyers tej nincs a boltban. Marad a sertéshús, csirkehús, tojás.

Figyeljetek, hazugok! Aki gondos kormányzásotok következtében a nyomorszint alatt él, vagy régebben ott van és képtelen kitörni onnan, az nem csirkemellet zabál karajjal és tojással. Az krumplit eszik, kenyeret, tésztát. Babot, szárazborsót, lencsét, tököt, hagymát. Az az ember pont úgy nem tudja megvenni ezután sem a minőségi húst, tejterméket, zöldséget, halat, gyümölcsöt, mint ahogy eddig sem tudta.

Itt óbégattok, hogy a szocialista kormány duplájára emelte az élelmiszerek áfáját. És ti mit tettetek? Levittétek a felére? Francokat! Még rádobtatok 2-9 százalékot. Milyen erkölcsi alapotok van nektek a melldöngetésre? Hazugok. Miért nem viszitek le az összes alapvető elélemiszer áfáját? 18, vagy 10 százalékra. A hús meg a tojás csak a melldöngetésre elég, de aki rászorul, azon semmit nem segít.

Azt miért nem mesélitek el a rajongóitoknak, hogy borzasztóan szerettétek volna bevezetni a 35 százalékos áfát is, Matolcsy György remek ötlete nyomán? Aki akkor nem a Nemzeti Bankot fosztogatta, hanem a kormányban rombolt? Ha az Unió nem tesz nektek keresztbe, az az unortodox zseni azt is az országra szabadítja. Nem rajtatok múlt, srácok!

Milliárdokat szórtok szét baromságokra, visztek mindent, amit értek és az idiótáknak odadobtok pár fillért, hogy befogják a pofájukat, de akár még tapsviharban is kitörhetnek, ha eléggé hazafiak.

Mint a rezsicsökkentés, ami annyira jól sikerült, hogy hamarosan magunk fogjuk seperni a kéményt és megesszük a háztartási hulladékot, mert nem lesz, aki elvigye.

Lehet szidni az MSZP-t, de csak nekem. Én szidhatom és mindenki más is. De ti nem szidhatjátok, mert nekik köszönhetitek azt, hogy kormányra kerültetek és ha így folytatja az ellenzék, ott is maradtok, ameddig egy ellopható szög lesz ebben a nyomorult országban.

Azért lenne egy javaslatom, hazugok! Legalább a kurva Túró Rudi áfáját csökkentsétek, hogy a nyomorult szektatag havonta egy darabot tudjon venni a kölykének. Hadd tudja a felnövekvő Fidesz-szavazó is, miért olyan baromira csodás ez az ország.logo

Ez a cikk nem jöhetett volna létre nélkületek. Ahogy a tegnapi és a holnapi cikkek sem. Köszönjük, hogy elismered a munkánkat és ha teheted, hozzájárulsz az oldal fennmaradásához.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.