Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Ez a két gyanús múltú figura összekapaszkodott és röhögve kinyírják az országot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegnap megint szembesülnöm kellett azzal a szomorú ténnyel, hogy Orbán Viktor körül ott sündörög egy figura, akiről maga az ország és Európa megmentője sem tudja, ki a jó fene lehet. Ez egyrészről minősíti a miniszterek elnökét, másrészről meg a napról napra duzzadó létszámú parlamenti őrséget, harmadrészről a drága pénzen eltartott TEK-et. Mert micsoda dolog már az, hogy egy tök ismeretlen, szemmel láthatólag erősen ízlésficamos azonosítatlan lény sertepertél az ország legmagasabbrangú senkije körül.

Mivel csak úgy bugyborékol bennem a hongyermeki segítő szándék, igyekszem megfejeteni a mindenkit izgató, mégis a mai napig leplezett igazságot. Derítsük ki együtt, ki az a Habony Árpád!

A jóember 1968-ban született. Állítólag a kedves nagypapa magas rangú katonatiszt volt a Horthy-hadseregben. Lehetséges, hogy ezt a nosztalgikus, nagyfater iránti rajongást szívja most az egész ország. A kis Árpikát majdnem autószerelőnek adták gondos szülei, de aztán mégsem. Pedig ha de, akkor ma talán ő lehetne a belügyminiszter, mert ahhoz a poszthoz ez kell. De Árpikát végül mégsem ide íratták be a Habony-szülők, hanem a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolába járt a kis édes, esti tagozatra. Hogy nappal mit csinált, az nem derült ki számomra. De legalább este járt suliba, mert díszítőszobrászként sikerült szakképesítést szereznie végül. Állítólag több ízben is nekifutott a felsőfokú képzésnek, de mindig abba is hagyta, mert pénzt kellett keresnie.

Na most, vannak az országban néhányan, akik kénytelenek voltak pénzt keresni egyetem alatt és valahogy mégis sikerült lediplomázni. Kivéve a hülyéket és lustákat, akik kibuktak. De ezt nem Habonnyal kapcsolatban jegyeztem meg, csak úgy eszemebe jutott. Árpink egyszer azt állította az egyetlen önéletrajzában, hogy Ausztriában is tanult, de vannak halvány kételyek, mivel az általa megjelölt intézményben nem folyik oktatás.

Habony már 2000 előtt is Orbán Viktor körül sündörgött, akkor még tudta a fővezér, hogy ki ez az ember. Azóta nem tudja. Főleg azóta nem, hogy Habony Árpád és Arthur J. Finkelstein közös céget alapítottak. A Nagy-Britanniában 2015-ben bejegyzett Danube Business Consulting Ltd. névre hallgató vállalkozás ügyvezetője Lánczi Tamás. Láncziról tudjuk, hogy a Századvég vezető elemzője. A Századvégről meg azt tudjuk, hogy a kormány tömi ki a mi pénzünkből.

Arthur J. Finkelsteinről pedig azt tudjuk, hogy az USA-ban élő politikai tanácsadó, az Orbán-kormány stratégiai atyamestere. Azt kell még tudni erről a kedves úrról, hogy zsidó származása és azonos nemű házastársa ellenére vidáman építi be a politikai kampányaiba a fajgyűlöletet és homofóbiát, mint követendő irányt. Az USA-ból gyakorlatilag kiutálták mocskos módszerei miatt, de nem baj, a Fidesznek és ennek az országnak még vígan megfelel. Meg Habonynak is, ha már közös céget hoztak létre.

Hogy ne lehessen kétségünk sem az ösztönös kőfaragó megélhetését illetően, Magyarországon is alapított egy céget. Győri Tiborral, a miniszterelnökség korábbi államtitkárával és a miniszterelnök jogi tanácsadójával közösen hozták létre – szintén 2015-ben – a Modern Media Group Zrt. névre hallgató formációt. Ha néhány független kormánypropaganda-kiadvány környékén megleljük a céget, az csak a véletlen műve.

1997-ben Kiotóban B-csoportos kendó csapat-világbajnok.

2006-ban egyéniben lepofozott egy 60 éves házaspárt, a férfit leütötte, a nőt pedig hasba rúgta. Két év felfüggesztettel jutalmazták, majd az esetről beszámoló újságot Habony beperelte becsületsértésért. A pert elvesztette, de Orbán odaadó barátságát, Lánczi, Finkelstein, Győri Tibor töretlen bizalmát nem sikerült.

Tehát: Orbán Viktor miniszterelnök közel 20 éve járkál úgy a nagyvilágban, hogy a seggéből kilóg egy Habony Árpád, aki annyira gáz – minden létező tekintetben – hogy nem lehet felvállalni. Viszont nélkülözni sem tudja őt Orbán, mert égető szüksége van egy kőfaragó kendóbajnok szakmai tanácsaira. Hivatalosan nem lehet alkalmazni a fazont, de ettől még ott van mindenhol, belelát mindenbe, amibe senki más nem, bőven csapolja az államkasszát és röhög a hülye magyar kisembereken, mert megteheti.

A született zseni magabiztosságával rángatja magára a kurvadrága cuccokat, abban a hitben, hogy ami drága és márkás, az az ő megjelenésének fényét is emeli. Pedig nem. De az ízléstelenség a legkisebb bűne, ahogy Orbán Viktornak sem ez a fő hibája.

Egyszóval ez a két gyanús múltú (mert azért Orbán múltjában is van mit keresgélni) figura összekapaszkodott és röhögve kinyírják az országot. Mindezt úgy, hogy az egyik bűnöző nem vállalja a másik bűnözőt, mert már neki is ciki.

Hát ez van, tisztelt honfitársaim.

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.