Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


A kormány bűvös számrendszere és a hülyeségi-állandó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem is lehet ennél szebben befejezni a hetet, minthogy ilyen csodás hírekkel bombázza az embert a kormány. Mindig is szerettem én Orbán Viktort (jó, beveszem a gyógyszert mindjárt), de most aztán nagyon és örökre bezártam őt. A szívembe.

mk

Hát nem teljesen gyönyörű? De! A magyar gazdaság teljesít!gdp növekedés

Ez a magyar gazdaság és tessék, hogy teljesít! Látod azt az égbe szökő utolsó oszlopot? Amelyik ível felfelé, csak a másik irányban. Na, az. Ez tényleg okot ad az izére, kétség se!

Ez ad most lehetőséget az adócsökkentésre, amit ez úton is köszönök a kormánynak a szegények nevében. Máris ehetnek tojásos csirkefarhátat tejjel. Ahogy az alábbi ábrán ez jól látható, az ipari termelés is szárnyal. Mint a tojásos csirkefarhát.

Forrás: tradingeconomics.com

Forrás: tradingeconomics.com

Miniszterelnök úrnak üzeni Mari néni, mint kispénzű, akin most nagyot lendített a kormány, hogy speciel ettől még mindazok az élelmiszerek, amiket egy létminimum alatt-alatt-alatt élő, nyugdíjkorhatár előtt megrokkant ember meg tud (néha) vásárolni, nem a fenti három élelmiszerből kerülnek ki. Hanem tészta, krumpli, bab, hagyma, borsó, rizs, lencse, káposzta, margarin, olaj, liszt és hasonlók. De időnként remek lenne samponnal hajat mosni, fogkrémmel fogat (már akinek még maradt, mert a nem megfelelő táplálkozás nem használ a mosolynak). Aki nem rokkantjáradékos, hanem szimplán szegény és még ráadásul gyereke is van, annak néha kellene vásárolnia tejterméket, gyümölcsöt, zöldséget is. Ezek pedig változatlanul 27 százalék áfát tartalmaznak.áfa

Egyszóval száguldunk mi országosan, a gazdaság még külön is dübörög, de valahogy kevesen érzik a fenenagy fejlődést.

Azt mondta a miniszterek elnöke, hogy most aztán még többet fog az ország költeni oktatásra, mint eddig.

Forrás: KSH

Forrás: KSH

A KSH-nak sajnos kelleni szokott néhány év, mire sikerül kiszámolniuk az aktuális adatokat, jelenleg ez van. De olyan veszett emelkedés itt sem látható, viszont azóta sem javult a helyzet. Itt egy táblázat, ez egy tanulóra lebontva mutatja a változást.egy főre

Hogy legyen valami emelkedő ábra is, a végére egy csodás hegycsúcs.

Forrás: A közoktatás indikátorrendszere 2015/MTA/KRTK/KRI

Forrás: A közoktatás indikátorrendszere 2015/MTA/KRTK/KRI

Egyszóval éljen! A szegények, ezen belül a szegény családban élő gyermekek száma egyre növekszik, de olcsóbb lesz a csirkehús, a tojás és a friss tej. A gazdaság úgy teljesít jól, hogy zuhannak az adatok és ebből a rengeteg plusz pénzből úgy tesz több pénzt az oktatásba a kormány, hogy igazából kivon belőle.

Az az érzésem nekem, hogy ebben az országban egyetlen adat emelkedik folyamatosan és stabilan, az emberi ostobaság mutatószáma. Ebben valóban jobban teljesítünk.