Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi majd itt hülyítjük egymást a plakátokkal orrvérzésig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nahálisten, már kampány is van. Volt is, van is, lesz is. Már ameddig valamelyik bandatag szomszédja, rokona nyomhatja a csodás plakátokat és mi fizetjük gavallérosan, addig feltétlenül lesz. üz

Ím no, az elsőszülött. Kicsit kék, kicsit randa, de garantáltan sok pénzbe kerül. Nekünk.

Üzenjünk mi Brüsszelnek, persze. Mert nemzeti hovatartozásunk van nekünk, meg identitásunk és szuverenitásunk is. De érdemes arra is gondolni, hogy azok ott Brüsszelben lehet, hogy nem beszélnek magyarul. Ha jól tudom, még nem alapkövetelmény. Aki meg beszél magyarul és Brüsszelben van, pont leszarja a mi nyomorunkat. Akkor is, ha történetesen valamelyik párt nyakában lovagolt be oda.

De nem baj, mi majd itt hülyítjük egymást a plakátokkal. Vagyis a kormány hülyíti azt, aki még nem teljesen dilizett bele ebbe a fenenagy jobbanteljesítésbe. Amúgy értelme a népszavazásnak semmi, de valaki megint jól keres a tacepaókkal és kell a Fidesz lelkének a tudat, hogy lámcsak, mennyien imádják a vezért.

Mennyire jó volt a menekültellenes kampány is! A menekültek ugyan egy szót sem értettek belőle, de ha valamelyik véletlenül értette volna, annak sem lett volna ideje elolvasni. Ugyanis farokfelvágva menekültek az országból. De annyi haszna volt annak a kampánynak, hogy valahol a nagy magyar pusztában – ahol egyébként soha életében senki nem látott egy menekültet sem – ráhozta egymásra a frászt egy csoport földmérő és egy közmunkás-brigád. Ki-be ugrált mindkét társulat a kukoricásba, mert betojt a másiktól.

Aztán nem oly rég egy lovaskirándulás résztvevőit vélték menekülthordának és készek lettek volna kapára-kaszára kapva megvédeni a családjukat a maroknyi gyanútlan egyetemistától. Na, erre tökéletes volt a sok plakát és hirdetés.

A mostaninak sem az a célja persze, hogy Brüsszel összerémüldözze magát bokáig. Az a célja, hogy egyrészt valaki sok pénzt keressen (sokból lehet jól visszaosztani), másrészt a rendre elmaradó békemenetek helyett erősítse a nagy, nemzeti összetartást, harmadrészt előrehozott választási-kampánynak is remek, negyedrészt pedig időben el kell vetni a következő termést.

Mert lehet itt még népszavazás később is. Például arról, hogy kilépjünk-e az Unióból, vagy kilépjünk. Momentán nem lenne ez sem időszerű – mivel még onnan jön a pénz – sem célszerű – ugyanis a lakosság nagyobbik része nem óhajt kilépni -, de előkészíteni már érdemes a gondolatot.

Van is rá bizonyos szellemi szinten, mondjuk három darab működő agysejttől lefelé fogadókészség. Mert most ott tart nem kevés szektatag az ő korlátolt agyával, hogy a brüsszeliek mind büdöszsidólibernyákbuzik. Márpedig a hetyke fajmagyar nem tűrheti az ilyet, mert a démoni liberók megrontják az ő családját, de még az is lehet, hogy vért isznak titokban.

Tehát az ősmagyar fideszesek fejében nagyjából két lehetőség maradt. Vagy a libsibuzi brüsszelieket kell lecserélni Orbán Viktorra, vagy ki kell lépni belőlük. Az a szektatagot pont annyira nem érdekli, hogy kisebbségben van a baromságaival, mint amennyire a kormányt sem érdekli, hogy kivel szúrnak ki ebben az elcseszett országban.

Mert rendes fideszes semminek és senkinek nem hisz, csak Orbán Viktornak. Őt aztán nem érdekli, hogy lassan tényleg romokban az ország, mert az nem is igaz, virágba vagyunk borulva. A gazdaság is száguld, csak az ellenség és a buzilibsik terjesztik, hogy nem száguld. A mocskos komcsik szakadékba lökték az országot, de a Viktornak legyen hála, már ki vagyunk mászva a szakadékból.

Mi az, hogy ki vagyunk mászva! Mi vezetjük Európát! A hülye románok is, hogy lemaradtak. Előttünk. És az sem igaz, hogy nincs demokrácia, mert van. Tessék, például én is le merem írni azt, amit leírok és még csak főbe se lőnek érte! Meg fel is vagyunk már minősítve és befektetésre ajánlva, csak a buzilibsi újságok nem írják meg!

Muszáj ezen röhögni néha, mert ha nem tenném, akkor üvöltve verném a falat. Egyrészről van a feneketlen emberi ostobaság, a vallásos vakhit, a csordaszellem birkaaggyal párosítva, másrészről van a gátlástalan, mindenen átgázoló, feneketlen mohóságtól vezérelt bűnözők gyülekezete.

Meg vagyunk mi, kétharmad.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.