Május 11,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Így jutunk el odáig, hogy senki semmihez nem ért, de mindenki mindenkinek vagy rokona, vagy boldog őse

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 501,989 forint, még hiányzik 2,498,011 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megtámadták a kormányt. Megint. Természetesen az aljas külföldiek voltak, ezt sikerült beazonosítani. Kétség sem fér hozzá, hogy a Soros által pénzelt CIA fizette az álcivileket, akik támadásukkal veszélybe sodorták hazánk biztonságát, a demokráciánkat, nemzeti függetlenségünket és Kósa Lajos szellemi tőkéjét.

Konkrétan az történt, hogy megint megtámadták a kormany.hu (senki ne kattintson rá, mert megint összeborul!) névre keresztelt oldalt. Összehangoltan. Igaz, hogy tegnapelőtt este történt, de nekem ennyi időre volt szükségem, mire röhögés nélkül tudok róla írni.

Külföldi IP címekről egyszerre, pontosabban 6 órán keresztül támadott az ellenség. Túl akarták terhelni a kormányzati nemtudommit. Ezt valaki nyilatkozta, de mivel én már a múltkor is csak Bakondi nevét tudtam megjegyezni, csak annyit tudok, hogy nem Bakondi volt a sajtónyilatkozó. Ő most másban hozzáértő. A lényeg, hogy az egy hónappal ezelőtti esethez hasonló támadás történt. Mikoris 62 ezer oldalmegnyitástól térdelt le a kormany.hu.

Miután túlhabzik bennem a hazaszeretet és nagyra tartom a jelenlegi magyar kormányt tömegesen és egyenként is, csupa jószándékból igyekszem segíteni nekik megfejteni a nagy titkot.

Előre jelzem, hogy semennyire nem értek a számítástechnikához, egyszerű békés felhasználó vagyok. Ezért aztán, ha kapitális baromságokat találok írni, abban reménykedem, hogy kapok egy jó kis államtitkári pozíciót a jövő héten.

Na tehát, szerintem a következő történt:

Azt ugye mindenki tudja, hogy ahhoz, hogy valaki állást kapjon a kormány, a minisztériumok, vagy akár a sportdiplomácia területén, jó pártkatonának kell lennie.

Azt is tudjuk, hogy például a miniszterek elnöke csakis olyanokat tűr meg maga körül, akik nála hülyébbek. Mivel ezzel mindenki más is így van, ezért ahogy lejjebb mászunk a ranglétrán, úgy csökken az egyébként sem túlságosan magas IQ szám. Az informatikus pedig távolról sem a létra teteje.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy egyáltalán nem kell senkinek sem értenie ahhoz, amit csinál. Elég kinevezni. Ahol a parlament elnökénél nem alapkövetelmény, hogy késsel-villával egye a rántotthúst és ne köpjön a padlóra, ott a külügyminiszternek elég, ha jól néz ki a sérója és nagy rajongója Orbán Viktornak. Ő aztán – mármint a sérós – hozhatja a focihaverjait a minisztériumba. Függetlenül attól, hogy mihez értenek. Ezek a haverok is biztosítani akarják a saját rokonaiknak, barátaiknak a zsíros állást, tehát hozzák a pereputtyot. A pereputty is saját emberekkel tölti fel az alatta lévő posztokat, merthát az csak természetes. Így jutunk el odáig, hogy senki semmihez nem ért, de mindenki mindenkinek vagy rokona, vagy boldog őse.

Így lehetett valahogy a weboldal összedőléséhez vezető út is, csupa jószándékkal kikövezve. Kezdetnek igényeltek tizenszázmilliárdot az informatikai rendszer fejlesztésére. Meg is kapták, mert nekünk semmi nem drága, ha a kormányról van szó, meg amúgy is közpénzből megy.

A tizenszázmilliárd háromnegyed részét mindjárt ellopták. A maradékból vettek nyolc számítógépet, de azt meg a raktáros lopta el, ameddig a szigorúan őrködő biztonságiak az okostelefonjukon tetriszeztek.

A maradék párszázezer forintból kellett megoldani a kérdést. A raktáros jófej volt, mert hozott okosban pár ócska gépet és még egy 3000 forintos routert is hozzácsapott. Közben az illetékes belügyi (vagy a fene tudja, kinek a hatáskörében van az informatikai rendszer) miniszter beosztottjának a lánya, aki szintén a minisztériumban dolgozik, odahozta a szomszédja keresztfiát, aki mindjárt beajánlotta az unokahúga udvarlóját. Igaz, hogy az udvarló alapvetően kandallókészítő, de kit érdekel? Ő lett az informatikáért felelős államtitkár. Vagy ilyesmi. Szerencsére ő is ismert egy jó szakembert, a volt osztálytársa teniszpartnerének a mostohaöccsét. Oda is hozta, ki is nevezte és felszólította, hogy fejlessze az informatikát kifele.

Mivel a szerencsétlen figura nem mert szólni, hogy ő autószerelő, nekifogott és fejlesztett. Aztán ez lett belőle.

A másik tippem: ezt is a Mészáros és Mészáros cég buherálta össze. Tízmilliárdért.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.