Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És nem taposnak cserébe naponta a pofádba

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Komolyan, ilyen hataloméhes, gyanakvó, mindent irányítani akaró, közben a saját működését minden erővelt titkoló, korrupt, sunyi rendszert nem hordott mág a hátán ez a sokat látott anyaföld.

Nincs olyan, ami túl kicsi lenne, ha arról van szó, hogy azt is be lehet habzsolni, azt is irányítani, befolyásolni, elnyomni, lenyomni, minden önállóságától megfosztani, félelemben és kiszolgáltatottságban tartani lehet.

Legyen az bármi, vagy bárki. Erről szól minden ebben a szétalázott országban. Már minden vezetőszáron van. Az iskolák, színházak, múzeumok, könyvtárak, közművek, óvodák, kórházak, sportklubok, bankok, média. Ott menetelnek a hámba fogva a közmunkások, akik addig kapják a nyomorult közmunkát is, ameddig megfelelően viselkednek. Ott vannak a rokkantak a megvont juttatásaikkal, a betegek a kevéske ellátásukkal, az öregek az egy-százalák-se nyugdíjemelésükkel, a gyerekek a NER-kompatibilis közhülyítési rendszerrel, a közalkalmazottak a kormány-szülte munka törvénykönyvével, a szakszervezetek a sztrájktörvénnyel.

Ott vannak a zsinór végén a civil szervezetek és ott vannak a civilek. Mind a tízmillió, vagy amennyien maradtunk.

De soha, semmi nem elég. Minden kell, a mindennél több kell.

A köznevelési kerekasztal álnéven futó habzó seggnyalás oda vezetett, hogy az ország kormánya, minden magyar kormánya és annak tagjai egyenként is teli pofával ócsárolják azokat a pedagógusokat, szülőket és diákokat, akik szót merészelnek emelni a középkorba száguldó, oktatást helyettesítő hülyítés ellen. Mindenki szemétláda, áruló és ÁVÓ-s leszármazott, aki normális közoktatást akar, finanszírozható, bárki számára elérhető felsőoktatást akar.

Mert a kormánynak, Orbán Viktor tekintetes úrnak ez nem érdeke, nem célja. A tanult, önálló gondolkodásra, érvelésre, vitára képes, öntudatos polgárt nem lehet rettegésben tartani, becsapni, eltiporni, hülyének nézni. Mert az olyan polgár megelégeli és visszaüt, elzavarja az alkalmatlan, sunyi élősködőket.

A sötétségben tartott, tanulatlan, gyermekkortól alázatra nevelt cseléd pedig örül, ha a száraz kenyér mellé néha odavetnek neki egy kis szalonnabőrt is. Kiszolgáltatott helyzetéből nem tud menekülni, mert sem a tudása, sem a bátorsága nem elég a kitöréshez.

Mindegy, ki mit pofázik, ez a cél. Erről szól a hazug kerekasztal és erről szól az egy nagy KLIK-ből 57 kis KLIK-et gyártó legújabb döntés. Igaz is, úgy kell. Ha csináltunk egy böszmenagy szart, amit képtelenek vagyunk működtetni, akkor a második legjobb megoldás, ha 57 ilyet csinálunk. Mert ugyan működni az sem fog, de legalább átláthatatlan is lesz. Szuper! Lehet tovább lopni kockázat nélkül. Csak arra kell vigyázni, hogy közben hangosan üvöltsük azt, hogy mi vagyunk a nemzeti, az igazmagyar. A háromszínű zászló mindent eltakar.

És ami nagyon fontos elvtársak: hazudni, hazudni, hazudni! Az kell a népnek, azt szeretik. Amikor kiszivárgott, hogy a kormány, a Fidesz, vagy Orbán Viktor (tök mindegy, hogy nevezzük) az önkormányzatokat is be akarja kapcsolni a hálószobájába, egymást túlüvöltve cáfolta mindenki. Most mi történik? Természetesen Pintér Sándor olajipari szakember benyújtja a törvényjavaslatot, hogy minden önkormányzatot, a legkisebbet is bekapcsolnak Orbán Viktor figyelő szeme elé, póráz a kézbe. Ha valamelyik önkormányzat rakoncátlankodik, ránt egyet a kötőféken. Ha valahová véletlenül nem szektatagot választanak polgármesternek, néhány gombnyomással el lehet venni a pénzt a közösségtől és átcsoportosítani oda, ahol jó elvtárs van.

Nesztek, parasztok! Lesz itt rend, csend, fegyelem.

Nem lesz itt önállóskodás, gondolkodás, vélemény. Majd a főnök megmondja, meddig mehet a keményen hülye kisember. A falig, drágáim. Addig mehetünk.

A falon túl az ország géniusza teraszt éppíttet magának a volt karmelita kolostor tetejére, hogy jól ránézhessen az alattvalókra. Majd esténként kiáll oda, fején a koronával és elégedetten köpködi a fejünkre a szotyihéjat. Hogy közben végstádiumú rákos betegektől tagadja meg a gyógyszert az egészségbiztosítási pénztár, az kit érdekel? Mert nincs rá pénz, nem ad az állam. Olyan gyógyszerekre, amelyek évekkel, fél, akár egy évtizeddel hosszabbíthatnák meg a betegek életét! De nincs rá pénz, mert kell a miniszterelnökhöz méltó környezetre, a teraszra, a stadionokra. Most éppen Érden épül egy 3-4 milliárdért. A beteg pedig nyugodtan dögöljön meg, semmi szükség arra, hogy még éljen 4-5-6 évig, ameddig esetleg felfedezik a végleges gyógyulást jelentő gyógyszert.

Mindezt olyan kormány műveli, amelyik a világon semmi rálátást nem enged a viselt dolgaira. Úgy osztják egymás közt a közpénzt, a mi pénzünket, hogy közben a pofánkba röhögve mindent titkosítanak, maguk alkotta jogszabályokkal bástyáznak körül, átláthatatlanná tesznek. Viszik az uniós forrásokat, visznek mindent, amit érnek és kikérik maguknak a számonkérést.

A mohóság lesz ennek az egész maffiahálózatnak a veszte, abba fognak beledögleni. Ne örüljön senki, nem most lesz. Megmondjam mikor? Akkor, amikor minden ember, aki nem hajlandó rabságban szaporodni, aki élni akarja az életét, haladni akar, azt akarja, hogy amiért ő dolgozott, annak a gyümölcsét is ő élvezze, akinek elege van abból, hogy azt is megszabják, mikor vizelhet, elmegy innen a francba.

Az utolsó lekapcsolja a villanyt, berakja a kulcsot a lábtörlő alá. És itt maradnak a szektatagok, meg a harácsoló, pénz- és hataloméhes banda. Ha már nem lesz senki, aki eltartsa ezeket, aki hízlalja a mohó telhetetleneket, akkor majd ezek felfalják egymást, ameddig semmi nem marad itt, csak a csupasz föld. Akkor – aki akar – visszajöhet és elkezdheti felépíteni az országot. De addig még az is jobban jár, aki mosogatni megy Angliába. Mert, bár alja munka, de megfizetik és nem taposnak cserébe naponta a pofádba, hanem megbecsülik a munkádat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.