Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Fidesz, az MSZP és én

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fidesz:

„Tóbiás József nyilatkozata egyértelművé tette, hogy a szocialisták becsapták az embereket, őket kezdettől nem az emberek véleménye, nem is a vasárnapi pihenőnap érdekelte, hanem egyedül a politikai adatgyűjtés.

A mai napon az Országgyűlés eltörölte a vasárnapi pihenőnapot, a szocialisták aláírásgyűjtése tehát teljesen okafogyott. Magyarországnak a vasárnapi vásárlás témájánál sokkal sorsdöntőbb kérdésekben kell dönteni: a kormány által kezdeményezett népszavazáson meg kell védenünk az országot a bevándorlók betelepítésétől, mert az az ország biztonságát és a gyermekek jövőjét veszélyezteti.

MSZP:
„Felhívjuk a teljesen összezavarodott Fidesz-frakció figyelmét, hogy a népszavazási gyűjtőíveken semmi olyan információ nincs, amit bármilyen adatgyűjtési célra fel lehetne használni.

A Fidesz viszont leplezte magát a vádaskodásával, hiszen ezzel elárulták, hogy ők az aláírási kampányaikat valójában a Kubatov-listák összeállításához használják. Köszönjük a beismerést.

Semjén Zsolt és Kósa Lajos nyilatkozatai egyértelműek: mostani meghátrálásuk csak átmeneti, és amint tehetik, vissza akarják állítani a vasárnapi zárva tartást. 

Az MSZP az emberekkel együtt megvédi a vasárnapi nyitva tartást. Magyarország nem hagyja magát és nem fogja engedni, hogy a Fidesz és a KDNP újra bezárja vasárnap az üzleteket!”

Lukács Zoltán
az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettes

Én:

Felhívom a teljes szerepzavarral küzdő kormánypártot és az ellenzéki pártot, hogy tekintsenek engem felnőtt, gondolkodni képes állampolgárnak! Sürgősen fejezzék be ezt az óvodás üzengetést!

Adófizető állampolgárként, valamint mindkét párt, az összes miniszter, államtitkár, parlamenti képviselő munkáltatójaként és emberi, állampolgári, családanyai és kutyatartói mivoltomban is teli van az összes hócipőm azzal a folyamatos bohóckodással, amit a kormánypárt országvezetés, az ellenzéki párt pedig ellenzéki politizálás címszóval művel. Főként azt viselem nagyon nehezen, ha hülyének néznek, önálló gondolkodásra képtelen, debilis, bárki által megvezethető, akaratgyenge páfránynak gondolnak.

A kormány tegye a dolgát, ami nem a teljes hatalom megszerzése, hanem az ország élhetővé tétele. Alkossanak olyan keretrendszert, amelyen belül a polgárok – köztük én – eldöntjük, hogy mit teszünk. Ne tiltogassanak semmit, ami nem ütközik az általánosan elfogadott, minden civilizált országban jól működő szabályokba. Ezzel szemben sürgősen tegyék átláthatóvá a közpénzek elköltését, indítsanak eljárást mindenki ellen, aki törvénytelen módon (lopás, korrupció) jutott a múltban, vagy jut a jelenben vagyonhoz. Ez vonatkozzon a miniszterelnökre, az ő és minden egyes politikus családjára, rám, az én családomra és a karakószörcsögi kocsmárosra egyaránt.

Marha gyorsan tegyék rendbe az egészségügyet, alakítsák át a szociális ellátórendszert, hozzanak létre egy működő és az ország egészének érdekét szem előtt tartó oktatási rendszert.

Az ellenzéki párt dolgozzon ki életképes javaslatokat az egészségügy, az oktatás, a szociális szféra átalakítására. Álljanak ki a munkavállalók jogaiért, derítsék fel a gyanús eseteket. Ne engedjék élni a hatalom birtokosait, lihegjenek a nyakukban minden percben. Legyenek ott minden korrupciógyanús ügyletnél, kaparják ki az információkat, dolgozzanak az ország érdekében. Hívják fel a figyelmet minden törvénytelenségre, menjenek utána minden információnak, tegyenek javaslatokat, dolgozzanak mindannyiunk érdekében. Ezzel szemben ne a sajtóból tájékozódjanak, ne az interneten megjelent és éppen nekik tetsző, a pillanatnyi érdeküket szolgáló adatokat lengessék egy hordón állva.

Mindkét pártot (valamint az összes többit is) felszólítom, hogy ne a sajtóban üzengessenek egymásnak, pláne ne ilyen debilis módon. Ugyanis nem csak egymást és önmagukat járatják le, hanem mélységesen megsértenek minden olyan magyar embert, akinek az IQ-ja meghaladja egy földigiliszta szellemi szintjét.

Üdvözlettel:

Egy ideges állampolgár

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.