Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A mi adónkból finanszírozzák az ellenünk vívott szabadságharcot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nemzetünk emberminisztere, Balog Zoltán kinevezte országunk főcivil vezérének Csizmadia Lászlót. A békemenet főszervezője, a Civil Összefogás Fórum elnöke „2015 szellemi honvédője” mostantól  Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsának elnöke is. Innen is erősen gratulálok Csizmadia és Balog uraknak.

Értelmezzük a dolgot.

Az állam, a kormány, az önkormányzat, az egyházak, a polgárok saját világában létrejövő szerveződések, a civilek összefogása nélkül nem beszélhetünk igazán jól működő demokráciáról, igazán megízlelt szabadságról és biztonságról sem.

Ezt Balog Zoltán mondta a szájával. Majd pedig örömmel bejelentette, hogy az idei évben a Csizmadia vezette szervezet 4,6 milliárd forintot oszthat szét a civil társadalom erősödésének támogatása érdekében. A 2012 óta már kiosztott 17 milliárd forinton túl.

Ebben az a nagyon tragikomikus, bár távolról sem újszerű, ezért aztán meglepődni sem lehet rajta, hogy Csizmadia Lászlóról elég sok minden elmondható, de az bizonyosan nem, hogy ne az Orbán-kormány feltétlen és elkötelezett híve lenne tűzön-vízen, árkon-bokron, tökön-babon keresztül. Természetesen mindaddig, ameddig fel nem bukkan egy erősebb kutya.

Jelenleg azonban nincs ilyen eb a láthatáron, tehát viszonylag nagyobb kockázat nélkül lehet nagyon szeretni a jelenlegi kormányt. És el lehet költeni a bőkezű apanázst a civil társadalom szétbarmolására. Ugyanis – mint minden másban – a polgári és civil kezdeményezések esetében is csak az minősül polgárinak és civilnek, aki és/vagy ami csontig benyal a regnáló hatalomnak.

Mindenki más álcivil, idegenszívű, külföldi ügynök, Soros-katona és általánosságban a magyar emberek és a magyar családok, valamint a magyar gyermekek ádáz ellensége. Ezeket az ellenségeket pedig irtani kell minden eszközzel. Mint például a Tanítanék Mozgalmat, amely mozgalom Csizmadia László és a CÖF véleménye szerint egyáltalán nem civil.

A Civil Összefogás Fórum – ami nevével ellentétben konkrétan és kifejezetten az állampárt szolgálatában agitál és uszít – ezt nyilatkozta, illetve nyilatkoztatta ki a Tanítanék Mozgalomról:

Az elmúlt hetekben világossá vált, hogy a Tanítanék Mozgalom az un. baloldali ellenzék liberális érzelmű szervezése alatt működik, és az oktatásügy jobbítása helyett a kormány megdöntését tűzte kockás zászlajára.

Meg szeretném nyugtatni Csizmadia Lászlót, a CÖF-öt és a komplett békemenetet, hogy amennyiben a Tanítanék Mozgalom valóban, egyértelműen és dekraláltan a kormány megdöntését tűzte volna a kockás, pöttyös, csíkos zászlajára, akkor a márciusi tüntetésen nem néhány tízezer, hanem sokszázezer ember vett volna részt. Akkor talán Balog miniszter úrnak most nem állna módjában a mi adónkból finanszírozni az ellenünk vívott szabadságharcot.

Ugyanis a kormánynak az első perctől kezdve célja volt a civil társadalom, civil csoportok és szerveződések szétverése. Mint minden, ebben a szétrabolt, lebutított, megnyomorított országban, csak az nemzeti és hazafias, aki és ami a kormánypárt dicsőségét zengi reggeltől estig, több szólamban. Aki kritizál, ellenvéleményt fogalmaz meg, változtatni akar, az az Orbán-Habony szótárban ellenség.

Miután szeretett kormányunk szembesült azzal a ténnyel, hogy hiába tömi milliárdokkal a mi pénzünkből a kormánymédiát és ezernyi propagandaoldalt, még mindig vannak olyanok, akik nem és nem hajlandóak szolgálni a Nemzeti Együttműködés Dicsőséges Rendszerét, még mindig vannak, akik nem félnek (ráadásul egyre többen vannak) és nem gondolják azt, hogy be kell fogniuk a szájukat, ezért most ráerősít az Orbán-Habony művek.

Újult erővel és a tiltakozó civilek pénzéből megy neki a tiltakozó civileknek. Hát nem gyönyörű ez? De.

Én pedig, mint a NER egyik renitens nem-tagja azt javasolnám emberarcú Balog Zoltánnak, hogy a kenetteljes hazugságok helyett ezt a pénzt marha gyorsan juttassák el azoknak a családoknak, akiket a rohadt nagy nemzeti együttműködés keretében magukra hagytak. Például nekik, akik nem tudnak egy tetves, 25 ezer forintba kerülő berendezést megvásárolni a kómában fekvő gyerekük mozgatásához, ezzel szemben eldönthetik, hogy a speciális tápszert vásárolják meg a betegnek, vagy ők maguk esznek aznap.

Ha pedig a kormánycivileknek, cöföknek, békemeneteknek és egyéb, a hatalomhoz feltétlenül lojális brigádoknak pénzre van szükségük, azt adják össze kizárólag a fideszes szavazók. Én egy büdös fillért nem szeretnék adni erre a célra.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.