Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Gyűjtsünk aláírást az IQ-hoz kötött szavazati jogért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igaz ugyan, hogy tegnap hír, de szerintem április elsejéhez jobban illik a szegedi Fidesz-frakció bejelentése: ők most aláírásgyűjtésbe kezdenek, hogy Botka László ne állapodhasson meg Martin Shulz EP-elnökkel arról, hogy suttyomban menekülteket telepítsenek a városba.

Tekintsünk el attól az apró ténytől, hogy sem Botkának, sem Shulznak nincs ilyen megállapodásra lehetősége és ezzel vélhetőleg a szegedi fideszesek is tisztában vanak. Ha mégsem, akkor hülyébbek, mint gondoltam.

Ne foglalkozzunk azzal sem, hogy Botka László már reagált erre a tulokságra és konkrétan kijelentette, hogy tulokság.

Az történt ugyanis, hogy Martin Shulz, az Európai Parlament elnöke a Stern című német hírmagazinban megjelent – a magyar kormány kvótareferendumát bíráló interjújában – egyebek mellett úgy fogalmazott, hogy Magyarországon is vannak települések, ahol nem utasítják el a menekülteket. Ilyen például Szeged, egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.

Na, ezen kapta fel az iszapot a helyi kormánypárti kisebbség. Igaz, elég lassan, mivel az interjú nem most, hanem bő egy hete jelent meg. Szijjártó Gyorsreagálású Péter természetesen azonnal kikérte az egész magyarság nevében és felszólította Martin Shulz-ot, hogy ne nézze le a magyar embereket. Pedig Shulz semmi ilyesmit nem tett, szóba se kerültek a magyar emberek. Ő Orbán Viktorról mondta azt, hogy az egyik legravaszabb populista politikus. És tényleg. De – már amennyiben időközben át nem faragták a gránitszilárdságút – Orbán Viktor jelenleg még nem azonos a magyar emberekkel, úgy általában. Egyébként Szijjártó Péter sem azonos, engem kimondottan zavar, hogy lépten, illetve nyomon helyettem az én nevemben is nyilatkozgat.

Tehát eltelt egy hét és szegedi fideszék mostanra hergelték fel magukat annyira, hogy berobbanjanak a honi politikai posvány világába a nagy bejelentéssel: ők bizony aláírást fognak gyűjteni! Hát, kedves egészségükre! Kellemes az idő, hó se esik, jót tesz a mozgás a friss levegőn. Bár mindenki jobban járna, ha mondjuk inkább szemetet gyűjtenének, de az aláírás se rossz.

Hajrá fiúk, mindent bele! Semmi nem múlik rajta. Ámde.

Ha az ember elég óvatlan és megnyitja a kormánypárt közösségi oldalát, mindjárt szembesül a ténnyel: van baj gazdagon ebben az országban. Ha másra nem is, a hergelésre tökéletesen alkalmas a bejelentés. Igaz, hogy nagy valószínűséggel éppen ez volt a cél. Túl sok korrupciógyanús ügy bukik ki a kormány házatáján, háborog az ország háromnegyede, terelni kell sürgősen. Uszítani, rémisztgetni, migráncsozni. Ha közben még Botkán is bosszút lehet állni, amiért volt pofája nem megbukni Szegeden, az csak tiszta haszon.

Egy dologra felétlenül alkalmas ez az aláírásgyűjtő bejelentés: tisztán lehet látni, milyen szurkolói vannak a kormánypártnak. Az egy dolog, hogy zömében hölgyekről van szó, az egy másik dolog, hogy a kommentelők legalább fele diplomás, a Facebook profil alapján. Az viszont, hogy diplomával együtt sem igazán képes valaki összefüggő és nagyjából nyelvtanilag is helyes mondatokat lekörmölni, ezzel szemben feneketlenül tudatlan, ám nagyon lelkesen gyűlöl mindenkit, aki nem szektatag – függetlenül attól, hogy az illető magyar, vagy nem magyar – minimum elgondolkodtató.

Néhány hozzászólást bemásolok, hogy érthető legyen, miről beszélek.

Én sem azt mondtam, hogy egyből a szeme közé kell lőni, bár nem lenne kár értük, de azért ne nézhessék már hülyének a rendőröket. Minél többet megengednek nekik, annál többet akarnak. Erősködjenek otthon, ha tényleg háborús övezetből jönnek( bár nagy részük nem), ne mástól várják el, hogy helyettük harcoljanak. Hálából meg embereket ölnek, erőszakoskodnak. Mocskos egy népség, azokkal együtt, akik védik őket. – követeli egy érző lelkű hölgy.

A szegediek ébren vannak, a Botkát kéne elásni fejjel lefelé hogy csak lefelé tudjon kaparni. – írja egy honfi.

mennyi liberális barom van még, akik még most is védik ezeket a tetves barbárokat   ???!!! – érdeklődik egy ifjú apuka.

Szegények…?? Hisz ők választották meg vezetőjüknek, a német katonatiszt arcu Vodkát..!!

Simán! Egyébként szerintem ezek az aljasék pontosan tudják ezt! Így szépen mégis beszivárogtatnák Szegeden keresztül a migránsokat. És ne ringassuk abban a tudatban magunkat, hogy csak a kvótánkat kapnánk belőlük! Aljasék sokkal tőbbet áthúznának Szeged csatornáún át, akár egészen ide, a székesfővárosunkba is!

Olvasva ezeket a megnyilvánulásokat azt gondolom, ideje lenne nekünk is aláírásokat gyűjteni, mégpedig sürgősen. A szavazati jogot egy minimális IQ alatt meg kellene vonni, mert elég ijesztő az, hogy ennyire beszűkült agyú, ugyanakkor gyűlölettől habzó szájú polgártársaink dönthetnek az ország jövőjéről.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.