Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Széles Gábor rárúgja az ajtót a Facebookra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bánat marcangolja a lelkemet, mióta megláttam. Lehetséges, hogy még a húsvéti sonkából sem fogok kérni, de ha mégis, akkor könnyeimmel sózom, az már egyszer biztos.

Nem is tudom, érdemes-e így tovább küzdeni a mindennapok szürke posványában taposva, van-e értelme a tegnapnak, mának, holnapnak. Nem, azt hiszem, hogy nincs. Emberek!

Széles Gábor Facebook oldalát letiltották! 24 teljes órára! Most kell a Földnek megállnia a forgásban, most kell a gravitációnak megszűnni egyszer s mindenkorra. Alapvetően teszek is én az energiacella szülőanyjának kommunikációs nehézségeire, de most, a szükség órájában mégis ott kell álljak mellette, egy nemzettest a nemzettest mellett. széles

Már az önmagában egy dráma, ha egy olyan nagy formátumú üzletember, aki kivétel nélkül minden kormány alatt közeli volt, aki ott lógott Antall József jobbján, Horn Gyula balján, Orbán Viktor közepén – ne tudja megköszönni a névnapi üziket, mert az ármányos és aljadék Facebook letiltotta egy teljes napra! Pont most! Amikor pedig!

Egy ilyen ember, aki egyetlen posztban képes leírni az orwelli gondolatrendőrség és a Médiatanács szavakat, aki egymaga finanszírozza Szaniszló Ferencet és Bayer Zsoltot, aki zászlóshajóskapitánya a Békemenetnek, aki az MDF egyik prominense volt, ma pedig a kormánypárt elkötelezett, mindenkin átívelő híve, egy ilyen széles spektrumú üzletember, gondolkodó és feltaláló nem maradhat ki a közösségi oldal kommunkációs ütőeréből! Pláne a névnapján!

Természetesen Széles Gábort nem lehet megfélemlíteni! Ő minden erejével felveszi a kesztyűt és ringbe száll.

Nyilván zavarja és irritálja az FB magyarországi helytartóit, ill. gondolatrendőrségét, hogy az elmúlt hónapokban jelentős növekedést ért el az oldalam, hetente 4-500 ezer ember olvassa posztjaimat és ezt próbálják megállítani bármiféle eszközzel.

És tudja és tudja és tudja! Igen! A Facebooknak az a jó, ha senki nem olvassa a Facebook posztokat, senki sem osztja meg és legfőképpen senki oldalának az olvasottsága nem növekszik. Ez ellen tűzzel-vassal harcol az egész mocskos, orwellista, internacionalista, sunyi társaság. Minden eszközzel harcolnak ellene, ahogy teccik mondani.

Mivel végtelenül jófej vagyok és nagyra tartom az elvhűséget, valamint az üzleti zsenialitást, valamint az összes, Kádár-korban anyányivá cseperedett hölgy ismerősöm szerelmes Széles Gábor markáns fizimiskájába, én kiállok az ő igaza mellett! Tiszta erőből!

Fel kell ezeket jelenteni, Széles úr, drága! A Médiatanácsnál, ott. Zuckerberg a hír hallatán menhelyre adta a kutyáját, ő pedig családostul leköltözött a pincébe, két bödön hecsedli közé. A Médiatanács majd jól kivizsgálja, kik ezek a névtelenségbe burkolózó, arctalan genyók, akik meggátolják Széles urat abban, hogy sorozatvetőként osztogassa a saját közösségi oldalán egy névtelen, impresszum és bármiféle azonosító nélküli oldal híreit!

Megmondom az őszintét, én egyáltalán nem lennék meglepve ha kiderülne, hogy a gyurcsánybajnai nyomkodja a gombokat a Facebookban! Ha majd akció lesz, feltétlenül tessék levideózni, amikor a Médiatanács rárúgja az ajtót a Facebookra és az ott sunnyogó Gyurcsány, Bajnai, Soros György, Orwell, Botka, Pukli és Juhász Péter szétszaladnak, mint a csótányok!

Addig is: nagyon boldog névnapot és kitartást kívánok és maradok tiszteletlen.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.