Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ebbe a rengeteg mocskolódásba bele fogtok bukni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Semmi kedvem nem volt belerondítani a vasárnapi ebéd utáni, estig tartó jótékony emésztésbe-pihenésbe, de sajnos feltűnt még nekem is, hogy a Fidesz-KDNP újabban – érthetetlen okokból előretolt ifjú és titán és egyszemélyes helyőrsége – rázza istentelenül azt a pofonfát.

Hollik Istvánról, a Fidesz-KDNP 2 az 1-ben állagú ürülékét önként-dalolva, akár vasárnap is szívesen lapátoló kereszténydemokrata képviselőről van szó, akiről valószínűleg a büdös életben nem hallottunk volna, ha Papcsák Ferenc nertársat nem ejtőernyőzik be a Matolcsy György urizálását felügyelő bizottság elnöki székébe és ezáltal nem válik összeférhetetlenné saját magával.

De mivel a luxusvécék iránti rajongásáról és számos más ügyletéről elhíresült egykori zuglói polgármester tavaly kénytelen volt lemondani parlamenti mandátumáról, megüresedett az ő helye. És sajnos nem találtak széles e hazában megfelelőbb embert e hiánnyal teljes légüres tér kitöltésére, mint Hollik Istvánt, ezért tavaly szeptember óta ő is képet visel a magyar országgyűlésben. Onnen lehet felismerni, hogy ha Németh Szilárd vagy Kósa Lala éppen nem ér rá hülyét csinálni magából, akkor őt kapják elő viharban, hóban, sárban, sátoros és sátortalan ünnepnapokon, de leginkább a vasárnapi zárvatartás idején.

Hollik István, a KDNP és Semjén Zsolt ifjú reménysége (fotó: Facebook/Hollik I.)

Hollik Istvánnal és az ő vaskos múltjával valószínűleg nem lehetne könyvtárakat megtölteni, de ez egyáltalán nem is zavarja a gazdáit: a bukott baloldal szóösszetétel pont ugyanolyan jól áll a szájában, mint Selmeczi Gabriellának, vagy bármelyik, gondolkodásra foltokban se alkalmas, parancsok teljesítésére viszont éjjel-nappal bevethető párttársának. Nagy erény ez főleg olyankor, amikor az embernek körülbelül ebben ki is merül minden érdemi munkája és szellemi kapacitása.

Hollik állítólag az ifjú kereszténydemokraták gittegyletének szervezetének kommunikációs alelnöke is amellett, hogy az ölébe hullt egy soha nem remélt parlamenti mandátum. Nekem akkor tűnt fel először az ő okostojás feje, azaz akkor hallottam először arról, hogy ő egyáltalán létezik, amikor még a miskolci tanárlázadás idején valakinek ki kellett állni és el kellett mondani kereszténydemokratául, hogy nem is a pedagógusok tüntettek, hanem a bukott baloldal. Mivel ez olyannyira jól ment neki, főnökei azóta már több ízben visszatapsolták a sajtótájékozató mikrofon elé. Migránsozás, elmúlt nyolc év, Gyurcsány, Soros György, felszólítjuk, nem engedjük, megvédjük.

Hollik eddigi leglátványosabb akciójára mégiscsak pénteken került sor, amikor odacsődítette a sajtót Juhász Péter II. kerületi bérleménye elé megismételni a Tv2-ös Kunfalvi Nóra lejárató hadműveletét, és azon forgatta az összes szemét, hogy a politikus „aránytalanul drága helyen lakik” a jövedelméhez képest. Végül is időnként kötelező bebizonyítani – ha másnak nem is, saját maguknak legalább -, hogy egy senki által meg nem választott piócapárt is szokott dolgozni.

Azt hittem, hogy azzal a szánalmas produkcióval Hollik munkaideje bevégeztetett erre a hétre, de nem: a kereszténydemokrata szolga a vasárnapi ebéd előtt újabb sajtótájékoztatót tartott a Fidesz akaratából, ahol bejelentette hogy a párt budapesti elnöksége hétfőn vagyonnyilatkozattételi eljárást kezdeményez az Együtt társelnökével szemben.

Fogalmam nincs, hogy ezt miért kellett újra bejelenteni, amikor ezt már egyszer március elején közleményben is világossá tették. Rögtön azután, hogy Juhász először elmondta: semennyire nincs rendben az a 13 hektáron 5 orbáni kastély. És ha esetleg rendben van, akkor nézzük már meg azt a vagyonnyilatkozatot, hogy megnyugodjunk. A Fidesz szerint tehát – és ezt egy mindenre bevethető, arcvesztés veszélye által nem fenyegetett kádéenpés pártkatona bármikor belebüfögheti a nemzet arcába – továbbra sem az a gond, hogy Orbánnak honnan van, hanem, hogy Juhásznak miért nincs.

Hollik ma tovább cifrázta a minden szégyenérzetet nélkülöző tahóságot, amikor azt mondta: az eljárás alkalmas lehet arra, hogy eloszlassa azokat a kételyeket, amelyek Juhász vagyoni helyzetével kapcsolatban felmerültek. Nem az Orbán Életébensohanemdolgozottcsakpolitizált Viktor drámai vagyonosodása körüli mizériát, az Hollikot nem érdekli.

Pityuka drága! Neked mondom, hátha Kunfalvi kartársnő, a totális fölöslegesen kitartott KDNP és te is szinkronban megértitek. A helyzet az, hogy Juhász vagyoni helyzetének körülbelül néhány óra alatt (de lehet, hogy sokat mondtam) a végére lehet járni. Kétségbeesett és nevetséges terelési manővereitek ellenére itt egyedül bennetek vannak kételyek, mert már ti sem hiszitek el, amit mondtok. Már csak egy párhuzamos univerzumban képzelhető el, hogy jóérzésű embert tényleg 2-3-4 százezer forint sorsa érdekel és nem a milliárdos vagyonosodások. Nem kell idiótát csinálni magadból azzal, hogy vasárnap fejében – amikor nem mellesleg a boltok miattatok vannak zárva – nem hagyod békén a családjukkal békésen időt tölteni kívánó magyarokat.

Szerintem hihetetlenül nagy gáz, hogy a saját sajtótájékoztatódról elmenekülsz. Igaz, megértem, én talán el is süllyedtem volna szégyenemben. Ugyanis Juhász Péter volt annyira karakán, hogy odament és belenézett az arcodba. Sőt, ha jól értettem, azt is elmondta, hogy szívesen áll az eljárás elé, bárgyú sajtótájékoztatódra pedig éppen azért ment el személyesen, hogy tisztázzon minden felmerülő kételyt. Azért kért téged is arra, hogy tedd fel neki pártod és kormányod kérdéseit, hogy azokat helyben megválaszolja. Ehelyett te kereket oldottál és biztos vagyok benne, hogy még te vagy megsértődve.

Annyira szánalmas és fárasztó minden szombaton, vasárnap vagy bármely közönséges napon végignézni, hogy egy rakás névtelen, tehetségtelen, erkölcstelen és bármire kapható egyén járatja le az emberi méltóságot azzal, hogy övön aluli képtelenségekkel védi a mundért, a védhetetlent és Orbán Viktor becsületét. Teszi ezt úgy, hogy minden irányba köpköd és megpróbál lejáratni. Azon sem csodálkoznék, ha védence még hírből sem ismerné Hollik nevét, de biztos vagyok benne, hogy az elsők között lenne, akiken átgázolna, ha az érdekei úgy kívánnák.

Szóval  Hollik István csupán egy ezek közül az önálló gondolkodásra képtelen, ájtatos keresztényeknek, akik tényleg elhiszik/elhitetik magukkal, hogy saját híveiket egy albérletben élő, parlamenten kívül tevékenykedő ellenzéki politikus nem létező vagyona jobban érdekli, mint azoknak az adófizetői pénzen élősködő parazitáknak a milliárdjai, akiknek már meg nem született gyerekei és unokái is földbirtokosok.

Ebbe a rengeteg mocskolódásba bele fogtok bukni, Hollik! És a csordaszellem nem fog megvédeni téged sem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.