Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Füge levele Orbán Viktornak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az alábbi cikk nem a Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk szerzőinek munkája. Mostantól igyekszünk időnként megszólalási lehetőséget biztosítani vendégszerzőknek, amennyiben úgy gondoljuk, érdekelheti az olvasóinkat az adott téma. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy a közölt cikkek tartalmával nem feltétlenül értünk egyet akár részben, akár egészében. Ettől függetlenül úgy gondoljuk, hogy hasznos, ha más szemszögből is megvizsgáljuk a körülöttünk zajló eseményeket.

VAU!

Mélyen tisztelt Miniszterelnök Úr!

A nevem Füge, fajtámra nézve ordas németjuhász vagyok. Bevallom, nem értem a velünk, „nem magyar” fajtákkal kapcsolatos törvényüket, hiszen én „csak egy kutya” vagyok, attól függetlenül, hogy gazdáim, akik kimentettek egy menhelyről, családtagként tekintenek rám. Ugyanúgy, mint családunk másik tagjára, aki történetesen egy magyar vizsla.

A minap falkavezéreim arról beszélgettek egymással, hogy ez a törvény egyfajta negatív diszkrimináció. Bevallom, rögtön megijedtem, mert mostanában túl sokszor hallom ezt a tévéből, és ez látszódhatott is rajtam, mert családom alfahímje azonnal megsimogatta a fejem és közölte, hogy ő le****ja ezeknek a csökött agyúaknak a hülyeségeit (bármit is jelent), az én helyem nem fog a falkában megváltozni, és ugyanúgy szeretve leszek, mint eddig.

Ezt már értettem, mert látom, érzem rajtuk nap, mint nap, és viszonzom is feléjük teljesen önzetlenül.

Az életemet adnám (ezt tessék szó szerint érteni, Tisztelt Miniszterelnök Úr!) értük, ha úgy hozná a sors!

Én nem tudom, hogy fajtámból az első mikor került ide, Magyarországra, de az nem ma volt, abban biztos vagyok. És ha a mi, kutyák „életidejét” figyelembe vesszük, akkor bízvást mondható, hogy igen, ugyanolyan őshonos fajtának számítunk, mint például a svábok!

A gazdáim nagyon dühösek magára: attól félnek, hogy ez a törvény (a nagy falkavezér által hozott döntés?) csak az első lépés.

Az első lépés azon az úton, ami oda vezet, hogy törzskönyvet csak az kaphat, aki kétséget kizáróan tudja bizonyítani, hogy „magyar”.

Hogy a jövőben a székelyek, a svábok, a románok, a horvátok egyszóval az etnikai kisebbségek (magamra nézve ezek szerint én az vagyok) nem kaphatnak törzskönyvet születésük miatt…

Felmerült bennem a kérdés, hogy azoktól az emberi fajtársaitól, akik nem itt élnek Magyarországon, idővel tőlük is be lesz vonva?

Ugye ez nem fordulhat elő?

Lehet, hogy Ön nem hallja meg falkatársai (gazdáink) hangját, de a miénket meg fogja hallani, abban biztos vagyok.

Igen, meg fogja hallani, és érezni is fogja haragunkat, mert ha mi gyűlünk össze az ólja (Parlament) előtt, mi kutyák nem csak ugatni fogunk, hanem harapni is!

És nem lesz aki megvédje Önt, mert falkatársaiból hiányzik az az ösztön, ami bennünk megvan: a harc az életért, a teljes önfeláldozás a falkáért, a hűség, a becsület, a bátorság!

Gazdáink lehet, hogy elfogadják Önt falkavezérnek, MI NEM!

EMBEREK! TANULHATNÁTOK TŐLÜNK!

Világ kutyái egyesüljetek!

VAU!

Füge vagyok, egy ordas németjuhász, kinek nevében gazdája írt (de én diktáltam neki).

Szerző: Góra Attila, a Tenni Akarók Országos Szövetségének elnöke

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.