Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Juhász Péter azonnal szálljon le Rogánról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Juhász Péter egy romlatlan lelkű, naív óvodás ártatlanságával csodálkozik rá az élet vastörvényére: időnként a dolgok eltűnnek. A fél pár zoknik is, a hűtőben hagyott darab sajtok is, a vésztartalék csokik és a bizonyítékok is.

juhász

Nem is tűnt el, csak megsemmisült. Semmi csodálatos nincs ebben, hiszen egy bizonyíték mégsem atomreaktor, hogy betonbunkert kelljen köréje építeni, ha szivárogni kezd. Egy ilyen adathordozót simán összefoghatott valaki az almáspitével és véletlenül megette. Vagy azzal ütötte a legyeket az irodában és eltört. Az is lehet, hogy a titkárnő véletlenül azt festette ki körömlakkal manikűrözés közben. Minden elképzelhető és mindennek az ellenkezője is. Nincs itt semmi érdekes, lehet oszlásnak indulni.

Juhász Péter amúgy is ellenséges ügynök. Meg drogos. Meg lopós.

Hát nem jobb így, hogy teljesen indokolható, természetes módon semmisült meg az adathordozó? Az jobb lenne, ha a legfőbb ügyész nyelte volna le véletlenül? Na, ugye!

Egyébként is, Juhász Péter miért foglalkozik mások, főleg Rogán Antal magánügyeivel? Miért nem olyan fontos közügyeket göngyölít fel, mint például Botka László szegedi polgármester idős szüleinek vagyonosodása? Miért nem azt feszegeti, hogy miből vásárolt két – akár százmilliós értékű! – luxuslakást (egy ötven és egy száz négyzetméteres palotát!) két nyugdíjas pedagógus?

Vagy miért nem Pukli István nagyapjának múltját tárja fel Juhász Péter?

Ezek az ügyek fontosak és az országra nézve döntő jelentőségűek, nem holmi önkormányzati ingatlanok eladását feltáró dokumentumok, vagy egy becsületes magyar gázszerelő gazdagodása. Ezek senkit nem érdekelnek.

Vagy itt ez az ügy, a letelepedési kötvény-sztori. Ami eddig úgy néz ki, hogy Rogán Antal és Habony Árpád közös bulija. Miért nem ezzel foglalkozik Juhász?

Elnézést kérek, most szólt a főszerkesztő, hogy elszaladt a fantáziám. Ez utóbbi ügy (a Rogán-Habony) nem is ügy, nem kell senkinek foglalkoznia vele.

Juhásznak főleg nem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.