Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Botka László és a fideszes erkölcsi magasles

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kormánypárt erkölcsi érzéke most hágott a csúcsára. Ugyanis a szegedi Fidesz vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Botka László polgármester ellen, mert Botka 2015-ös vagyonnyilatkozatában szerepel két budapesti ingatlan, egy 48 négyzetméteres és egy 95 négyzetméteres társasházi lakás fél tulajdonrésze.

A bevallás szerint Botka a szüleitől, ajándékozás útján jutott az ingatlanokhoz.

Az Andy Vajna-Habony Árpád-Szalai Vivien fémjelezte TV2 azon nyomban lecsapott a hírre, beszámolt arról, hogy micsoda őrület van, megszólalt a szegedi Fidesz legokosabb tagja is, hogy a tagság azt várja el tőlük, hogy erkölcsi tartás és hasonlók. Ezért aztán ők íziben vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Botka László ellen, mert honnan is lett volna két pedagógusnak (Botka szülei) ilyen nagyértékű ingatlanra pénzük? Vajna-Habony média és birodalom még egy szakembert is megszólatatott a riportban, amely szakember tényszerűen azt mondta, hogy a fasz tudja, mennyi lehet a lakások értéke, az nagyon sok  tényezőtől függ. Hülyébbeknek a TV2 lefordította: akár még 150 millió forint is lehet a két lakás összértéke. Az Andymédiát roppantul lázba hozta a dolog, elcaplattak az egyik lakáshoz és megpróbálták zaklatni az ott élő szülőket, majd Szegeden igyekeztek mikrofonvégre kapni a polgármestert. Mivel egyik akció sem járt sikerrel, telefonon meginterjúvolták a szegedi fideszes képviselőt, aki mélységesen fel van háborodva és kezdeményez.

Támogatom, bár soha életemben nem voltam és a büdös életben nem leszek sem tagja, sem szimpatizánsa ennek a szervezetnek. De ebben nagyon igazuk van! Első lépésben tudnám javasolni az újonnan megváltoztatott jogszabály visszacsinálását. A szegedi válogatott nyilván lemaradt a budapesti párttársak által némileg átszerkesztett metódusról, de az a helyzet, hogy a NAV akkor végezhet vagyonbecslést, ha büntetőeljárás folyik a vagyonosodási vizsgálat alá vont személy ellen. Ezt valószínűleg nem kifejezetten Botka védelmében találta ki a beterjesztő, de jelenleg ez van. Ez mondjuk a legkevesebb, megoldják a fiúk.

Nekem viszont az a remekbeszabott ötletem támadt, ha sikerült a végére járni annak, hogy miből is vásárolt két nyugdíjas pedagógus ingatlanokat Budapesten, osszák már meg velünk is a tudást. Akkor is, ha az találna kiderülni, hogy az egyik lakást mondjuk a saját szülőtől örökölték, a másikat pedig 20-30-40 évvel ezelőtt vásárolták részletre. Köszönöm.

Remélem, a TV2 is készít egy újabb riportot ezzel kapcsolatban, tényszerűen elmondják a valós információkat, végül bocsánatot kérnek a szülőktől és Botkától is, amennyiben erre ok van.

Ha a tisztelt kormánypárti képviselők túl vannak Botka László lejáratásának kísérletén, remélem, hogy vizsgálatot kezdeményeznek Orbán Viktor, Lévai Anikó, Lázár János, Szijjártó Péter, Rogán Antal, Matolcsy György, Kövér László, Giró-Szász András, Pintér Sándor, Polt Péter, L. Simon és társaik ellen is.

Mert ugye a becsület, az emberek elvárásai és hasonlóan emelkedett erkölcsiségű gondolatok így követelik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.